SundhedSygdomme og betingelser

Hvordan til at rette krumning af rygsøjlen? Forebyggelse og behandling

Smuk kropsholdning, som vi ved, er ikke det eneste tegn på menneskelig tillid, men også en indikator for den korrekte måde at leve på, som han leder. At være overvægtig, dårlige arbejdsstillinger, når du bruger svækket tilbage muskler og mange andre årsager kan føre til problemer med kropsholdning. Resultatet er en foroverbøjet stilling, rygsmerter og manglende selvtillid. Så det er lettere at gøre en rettidig forebyggelse er værd at se for information om, hvordan man kan rette den krumning af rygsøjlen.

Hvorfor er krumningen

Krænkelse af den rigtige form af rygsøjlen kan enten være medfødt eller erhvervet. Årsagerne henholdsvis vil være anderledes. I det første tilfælde kan en krumning forårsage medfødte sygdomme, arvelighed eller genetiske abnormiteter. I den anden grund til at ændre formen af rygsøjlen er ofte den forkerte krop position under stillesiddende arbejde. Dog kan nogle sygdomme også forårsage vridning i voksenalderen.

Oftest ændrer rygsøjlen form, forårsaget af manglende overholdelse af den korrekte arbejdsstillinger, når man sidder arbejde, manifesteret i skolebørn. Krumning af rygsøjlen i et barn kan føre til alvorlige konsekvenser i voksenalderen. Det er derfor vigtigt at overvåge positionen af de studerende på deres lektier, samt i klasseværelset. Desværre, lærere og forældre ikke altid gør.

Typer af spinal krumning

Enhver sygdom kræver en individuel tilgang. Derfor, før du regne ud, hvordan man kan rette krumning af rygsøjlen, skal vi forstå, hvilke former for det sker, og hvad der kan medføre.

Normalt rygsøjlen er ikke helt ligetil. Det har fysiologiske bøjninger, så at korrekt fordele belastningen på den menneskelige muskel. Krumning er defineret som enhver afvigelse fra den normale form af rygsøjlen. Arter og dermed virkningerne af disse ændringer er forskellige.

Den mest almindelige krumning af rygsøjlen er skoliose. Det er kendetegnet ved en afvigelse til siden af ryghvirvler, som regel i brystet. Resultatet er en ændring i gang og holdning, og løfte en arm i forhold til den anden. En anden type af krumningen er lordose - en forreste afvigelse af rygsøjlen, at under udviklingen af sygdommen kan føre til fejlfunktion af de indre organer (hjerte, lunge og nyre). Oftest manifesteret som cervikal lordose krumning af rygsøjlen og columna. Den tredje type af sygdommen - denne kyphosis. Dets vigtigste forskel - det er en sjusket, som ryghvirvler i den cervikale region er flyttet tilbage.

diagnostik

Præcist afgøre, om en person har en bestemt krumning af rygsøjlen, kan lægen kun - i øjet eller ved hjælp af røntgen og computertomografi. Ikke desto mindre kan en simpel diagnose hjemme tilbringe hver. Subjektive symptomer er smerte og krumning af tyngde i ryggen, brystet og halsen, følelsesløshed og svækkelse af lemmer, hovedpine, manglende koordinering, og så videre. D.

For at identificere de mere alvorlige tegn på spinal form forandring kan være et par enkle trin.

 • Stå oprejst. Hvis en skulder højere end den anden, så der er en krumning.
 • I den samme position sammenligne afstanden fra hånd til taljen. Hvis den er forskellig, mest sandsynligt, en unormal krumning af den foreliggende.
 • Hvis du har problemer med ryggen i en lige-back klinge stikker ud på forskellige måder.

Desværre, symptomerne på spinal krumning i de tidlige stadier er ikke altid synlig. Men udviklingen af disse abnormiteter kan føre til meget ubehagelige konsekvenser. Derfor ved det første tegn på sygdommen er nødvendigt at henvende sig til lægen så hurtigt som muligt. Han vil gennemføre en omfattende diagnose og påvisning af problemer vil fortælle dig, hvordan at rette krumning af rygsøjlen uden konsekvenser for organismen.

Hvad er fyldt med krumning af rygsøjlen

Enhver patologi forbundet med ændringer i placeringen af ryghvirvler, fører til ubehagelige konsekvenser. I de tidlige stadier af udvikling, disse effekter er minimale sygdom, men ikke gøres noget, kan de forårsage en masse problemer.

Den første ting du vil bemærke omkring - denne grimme krop bias og en bulet. Patienten i dette tilfælde vil snart være træt, føler smerter i ryg, nakke og hoved. Konsekvenser af spinal krumning er også muskelspasmer. Men det er ikke det værste. Mere alvorlig progression af sygdommen vil føre til en forringelse af det kardiovaskulære system og mave-tarmkanalen, åndenød, bronkitis og lungebetændelse. Den stærke krumning af rygsøjlen hos kvinder kan forårsage problemer med undfangelse og fødedygtige.

Som med enhver anden sygdom, jo før behandlingen begynder, jo mindre være ubehagelige konsekvenser. Derfor er et vigtigt skridt i oprettelsen den korrekte arbejdsstillinger er at forhindre krumning af rygsøjlen. Det er meget lettere at forebygge end at behandle.

Sådan undgår krumning af rygsøjlen

For at begynde at tage sig af din ryg er nødvendig fra barndommen. Efter alt, i en ung alder samtlige knogler er i vækst fase, og derfor den mest modtagelige for ændringer. Skolegang barnet til sporten vil styrke rygmuskler og forbedre hele kroppen. Den mest passende til forebyggelse af rygsmerter er svømning.

Krumning af rygsøjlen i et barn ofte udvikler på grund af forkert kropsholdning, når du arbejder ved et skrivebord. Det er derfor nødvendigt at overvåge overholdelsen af de børn, korrekt kropsholdning. Bagsiden skal holdes lige. Over tid, dette bliver en vane, og opretholdelsen af en sådan bestemmelse ville ikke kræve ekstra indsats. Hvis barnet er korrekte arbejdsstillinger, krumning af rygsøjlen, i de fleste tilfælde er det ikke truet.

Korrekt ernæring giver kroppen med alle de nødvendige næringsstoffer og mineraler til udvikling af skelettet. Hos børn, er det især vigtigt.

Praktiske råd om forebyggelse af krumning

Disse anbefalinger er egnet for voksne, der ønsker at bevare din kropsholdning og forebygge sygdomme forbundet med ændringer i rygsøjlen form.

 1. Når du løfter vægte, så prøv at holde dem så tæt som muligt på kroppen. Dette vil reducere belastningen på intervertebrale skiver. Kvinder bør ikke løfte emner tungere end 20 kg og mænd - 50 kg.
 2. Når der udføres arbejde, mens stående lidt bøje knæene. Det er nemmere at holde din ryg i en lige stilling.
 3. Rens grøntsager, så prøv at udføre sidder ved et bord i stedet for at stå foran arbejdsfladen.
 4. Hvis det er nødvendigt, hente noget eller at sætte på den nederste hylde, sidde ned i stedet for at bøje.
 5. Bruge længste fastgørelse ved brug af støvsugeren. Dette sparer behovet for konstant at bøje sig.
 6. Når du arbejder med strygejern og strygebræt bør være i en højde af 10-15 cm over albuen.
 7. Må ikke sidde i en stilling i lang tid. Tag regelmæssige pauser i 5-7 minutter. På dette tidspunkt, gå rundt, flytte dine skuldre, gøre simple øvelser.

Hjem Behandling

Hvis rygproblemer stadig opstå, skal du straks kontakte en læge. Han vil udnævne den nødvendige medicin, massage, anbefaler at vælge den rigtige madras til at sove og give generel vejledning om hvordan man kan rette krumning af rygsøjlen. Men denne behandling ikke ende der. For at slippe af virkningerne af sygdommen, særlige øvelser med krumning af rygsøjlen, bør du regelmæssigt udføre. Også, glem ikke ovenstående råd.

At komme af med overskydende vægt vil også hjælpe med kurven. Slankende reducere belastningen på kroppen og især på ryggen. Men det er vigtigt at huske, at med enhver kost kroppen skal få nok næringsstoffer.

Øvelser for skoliose

Før der iværksættes deres studier, er det vigtigt at huske, at der findes forskellige typer af spinal krumning og omfanget af sygdommen. Derfor er det klogt at konsultere en læge for at få råd og finde ud af egnetheden af en bestemt øvelse for en bestemt sag.

Når C-formet skoliose (når tilgængelige ensrettet krumning):

 1. Tag en stående stilling, fødderne lidt arrangere. Placer hænderne på skuldrene og albuerne udføre roterende bevægelser. Må 3 sæt af 8 bøjninger frem og 8 tilbage.
 2. Holdning er den samme. Sænk armene, hovedet og forsøge at trække op så meget som muligt for at forlænge din krop uden at løfte hælene. Hold i 5-7 sekunder.
 3. Lig på gulvet mave ned. Hænderne strækker sig langs kroppen. Løft dit hoved op, holder på samme tid fra gulvet brystet og skulderåget.
 4. I den samme position, løft begge ben op og ned udstrakte arme.

Alle øvelserne udføres langsomt, uden hastværk. Hvis du føler smerte, stopper træningen.

Øvelser på en S-formet skoliose

Disse møder vil være noget anderledes. De tager sigte på at korrigere taljen og brystet, samt en styrkelse af latissimus dorsi.

 1. Ligge fladt på maven på bænken, så dens kant er i området for lænden. Underkroppen nedad i en ret vinkel. Nu prøver igen at tage en vandret stilling, uden at løfte hans fødder.
 2. Stående stilling. Ophævet af sidebenselementet krumning. Læg hænderne bag hovedet. Når du inhalerer dine arme ud til siderne og hule i.
 3. Få på alle fire. Først ånde og udånder, flytte din bagdel på hælene uden at flytte hænderne fra stedet. På inhalerer, vender tilbage til udgangspositionen. Gør 5 sæt.
 4. På alle fire, bøje baghjulet og i et par sekunder for at vende tilbage til den oprindelige position. Gør dette 5 gange.

Regelmæssig udførelse af disse øvelser, kan nøje overholdelse lægens anbefalinger og korrekt massage hjælpe slippe af problemerne i forbindelse med den krumning af rygsøjlen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.