FormationVidenskab

Hvad er detaljerne i den videnskabelige viden?

Science - er en konsekvens af den åndelige menneskelig aktivitet, der tager sigte på at nå det objektive sandhed relateret til naturens love. Danner en enkelt samling af viden om lovgivningen i videnskaben skal opdeles i den private sektor, gør det muligt at foretage en undersøgelse og belysning af de faktiske forhold og fænomener, uden at fordybe sig i studiet af moderen. Det er på dette grundlag tildele naturlig videnskab om naturen og samfundsvidenskab. Men dette er ikke det eneste kriterium for adskillelse: grundforskning og anvendt videnskab variere baseret på afstand fra den praktiske anvendelse.

Videnskab er tæt forbundet med filosofi. Specificiteten af videnskabelig viden i filosofi - er bevidstheden og overvejelse af de faktiske omstændigheder i forhold til det reelle billede af verden. Filosofi var en uundværlig følgesvend af videnskab i afgørende øjeblikke i historien, er ikke mindre vigtig i dag.

Specificiteten af videnskabelig viden er udtrykt af flere faktorer:
1) Hovedformålet med videnskaben - afklaring af de objektive love af virkeligheden, men dette er ikke muligt uden en serie af abstraktioner, da det er en abstraktion gør det muligt ikke at begrænse bredden af tænker at bestemme rigtigheden af visse fradrag.
2) Videnskabelig viden bør være særlig pålidelig, så objektivitet bliver hans vigtigste egenskab, for uden det er umuligt at tale om noget med en vis nøjagtighed. Objektivitet objektet baseret på den aktive visuel undersøgelse og eksperimentelle metoder.
3) Specificiteten af videnskabelig viden ligger i det faktum, at enhver videnskab er rettet mod praktisk anvendelse. Derfor skal det forklare årsagerne, konsekvenserne og kommunikation mellem forskellige processer.
4) Det er også mulighed for permanente tilføjelser og selv-fornyelse af videnskaben gennem successive opdagelser, der enten kan tilbagevise eller bekræfte de eksisterende love, konklusioner, og så videre.
5) Videnskabelig viden opnås ved brug som en særlig høj præcisions-instrumenter, og med anvendelse af logik, matematiske beregninger og andre elementer af mental og åndelig aktivitet.
6) Enhver viden skal være strengt bevises - det er også specificiteten af videnskabelig viden. Oplysninger, der kan bruges i fremtiden, skal være nøjagtige og gyldige. Men på forskellige områder, der endnu ikke uden visse antagelser, teorier og restriktioner.

Videnskabelig viden - er først og fremmest en proces, der finder sted på de empiriske og teoretiske niveauer, som hver især også har sine egne særlige forhold. På trods af deres forskelligheder, de to niveauer er forbundet med hinanden, og grænsen mellem dem er ganske mobil. Specificiteten af videnskabelig viden om hvert af disse niveauer, baseret på brug af eksperimenter og instrumenter, en teoretisk forklaring af de love og praksis i hvert enkelt tilfælde. Derfor taler om praksis, er det umuligt at undvære en teori.

Der er også forskellige typer af videnskabelig viden. Blandt dem er mere vigtige komponenter i teorien om viden, der er problemet, teori og hypotese.

Problemet - er realiseringen af nogle uoverensstemmelser, der skal forklares videnskabeligt. Dette er et unikt sted eller udgangspunktet, uden hvilken der er ikke yderligere forudsætninger for udvikling af viden. Specificiteten af videnskabelig viden i filosofi giver dig mulighed for at finde en vej ud af dette websted på grundlag af teoretiske og praktiske konklusioner.

Hypotese - er formuleret versioner, der forsøger at forklare visse fænomener ud fra et videnskabeligt synspunkt. Hypotesen skal bevises. Hvis det er tilgængeligt det bliver en sand teori og andre versioner er upålidelige. Finde ud den korrekte hypotese er sker på dens praktiske anvendelse.

Alle disse former for videnskabelig viden er arrangeret i en slags pyramide på toppen af hvilken er den teori. Teori - den mest pålidelige og præcise form for videnskabelig viden, som giver en præcis forklaring på fænomenet. Dens tilstedeværelse - den vigtigste forudsætning for realiseringen af et projekt i praksis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.