FormationVidenskab

Antropologisk teori om Lombroso

Cesare Lombroso er en af de mest berømte psykiatere og kriminologer Italien. På trods af at nogle mener sine forskningsresultater tvivlsomme, er Lombroso anerkendt som grundlægger af antropologiske tendenser i kriminologi.

Student akademiske år

Cesare Lombroso blev født i 1835 i den italienske by Verona. Efter eksamen fra gymnasiet begyndte Lombroso sine studier ved universitetet i Pavia, hvor han var især interesseret i antropologi, neurofysiologi og psykiatri. Lærerne elskede elev af Lombroso - han var meget flittig, engagerende ikke kun programmet, men også overtid. For bedre at forstå forskellene mellem etniske grupper Cesare begyndte selv at undervise fremmedsprog - kinesisk og aramæisk. Men senere valgte han en lidt anden måde, hvor verden blev kendt antropologisk teori om Cesare Lombroso.

Erfaring med forvaring

I 18 år, Lombroso var bag tremmer, som deltog i bevægelsen for foreningen af Italien og fundet den mistænkte i et plot mod regeringen. Studerende udgivet i en forholdsvis kort periode, han ikke engang akkumuleret akademiske gæld. Men opholder sig i kammeret gjort uudsletteligt indtryk på ham. Den unge mand blev overrasket over, hvor groft opførte sine cellekammerater, og hvilke funktioner de besidder. Cesare selv mistanke om, at disse mennesker kan lide kretinisme. Teori kriminelle Lombroso og ideen om dets oprettelse kan være kommet til forskeren i denne dystre periode af sit liv.

Måling af individuelle lovovertrædere: erfaringerne med at bruge kaniografa

I 27 år, Lombroso blev medlem af en folkelig opstand, kæmpede for uafhængighed af sit folk fra Østrig. Efter revolutionen endte med nederlag oprørerne, Lombroso fortsatte sit arbejde i enheden - nu som en militær læge. På dette tidspunkt, han igen skaber sin egen arkitektoniske anordning til at identificere kriminelle. Kaniograf, som blev brugt af forskeren til at måle næse, hage og pande mistænkt for forskellige lovovertrædelser, har forskeren ikke efterladt en enkelt dag.

Over tid, samlede han en masse data, der forekom ham uventet idé, der ligger til grund for hele teorien om Lombroso. Videnskabsmanden tænkte, at hvis kriminelle er ikke, og bliver født? Efter alt, ifølge forskeren, kriminalitet er "legacy" af mennesket, som han har arvet fra dyr.

Sig selv som kriminelle, Lombroso mente, må anses for mentalt retarderede, eller degenererer - dette er den vigtigste position, som var baseret på teorien om Lombroso. De typer af kriminelle identificeret af en forsker eksterne data. Alle mistænkte, hvis ansigter målt Lombroso havde træk, der gjorde dem til at ligne primitive mennesker. Lav pande, stor kæbe, tætsiddende øjne - det er de tegn, i henhold til resultaterne af forskere er tilbøjelige til at bryde loven, individer.

Forudgået af en løgnedetektor, opfundet af Lombroso

Synlige manifestationer af tendenser til kriminelle handlinger var ikke den eneste forsker lidenskab. Det skal bemærkes, at de her omhandlede enheder, de har modtaget langt mindre populær end den antropologiske teori om Lombroso. Forskeren har udviklet en forløber for den moderne polygraph. Derefter blev denne enhed kaldet "gidrosfigmometr". Med hans opfindelse målt Lombroso puls og blodtryk under forhør, forsøger at finde ud omsætningen af organismen til disse spørgsmål.

For at skelne de uskyldige fra de kriminelle: de første eksperimenter med enheden

Når Lombroso brugte sin enhed for første gang under forhøret han befandt sig en mistænkt i tyveri. Under interviewet med den anholdte aflæsninger var ikke anderledes end de sædvanlige - gerningsmanden har ikke været nogen reaktion. Da han blev spurgt om svindel med udenlandske pas, indspillede den første løgnedetektor ændringen af parametrene. Senere blev det klart, at den interviewede var virkelig en part i denne fidus.

Den næste test viste sig at være en mistænkt i voldtægtssag. De retshåndhævende myndigheder er i fuld tillid til, at fangede dem, virkelig, det er et sædvanligt alfons. Men da en efterforsker viste ham et billede af et af ofrene, viste gidrosfigmometr ingen ændringer i selve den formodede gerningsmand. Alle argumenter Lombroso efterforsker netop vinkede - han mente, at den interviewede så følelsesløs til deres forbrydelser, der anger, ligesom en følelse af frygt, ukendt for ham.

Så foreslog den berømte psykiater den mistænkte til at løse en kompliceret matematisk problem, at finde ud af, om det er sandt. Når den tilbageholdte så opgaven, enheden straks tjekket det - hvilket betød, at frygten for ham endnu kendt. Snart teorien om Lombroso bekræftet - yderligere undersøgelse afslørede virkelige skyldige, og den mistænkte ikke vidste, hvordan man løser problemer, blev det med rette frigivet.

Da indretningen ifølge opfindelsen Cesare undergået væsentlige ændringer. Men pioner på dette område i dag anses for at være en italiensk kriminolog. I dag er polygraph bruges ikke kun i forbindelse med retshåndhævelse, men også i mange store virksomheder.

Teorien om geni Cesare Lombroso

I 1863 så han lyset af Lombroso berømte bog med titlen "Genius og sindssyge." Det dannede grundlag for produktudvikling oplysninger indsamlet af forskeren, mens du arbejder i en psykiatrisk klinik. Under kontrol Lombroso vendte patientens adfærd, deres arbejde, de temaer, de vælger til deres billeder eller optagelser. Forskere forsøger at finde ud af, hvordan du kan bedømme den mentale sundhed af hans kreative værker.

Teorien om Lombroso geni, der blev dannet på baggrund af sine observationer, hedder det: kunstneriske evner nedarves - og flytter fra forfædre med psykiske handicap. Efter Lombroso gjort deres konklusioner, begyndte han at lede efter bekræftelse i deres historie. Forskere er begyndt at studere biografier af kendte mennesker og kom til den konklusion, at mange af dem var ikke kun geni, men gal. Blandt dem omfattede han for eksempel Mozart komponister, Beethoven, Gluck.

Teorien om Lombroso om geni dermed sat på samme niveau som neurotisk hældning og talent. Et af argumenterne i sin favør Lombroso troede øget følsomhed som psykisk syge, og geni. Forskellen mellem disse to yderpunkter, ifølge forskeren - i folks reaktioner på verden omkring os. Én og samme begivenhed for geniet kan blive en udløsende faktor for åbningen, mens den neurotiske - forårsage mere psykiske lidelser.

Antropologisk teori om Cesare Lombroso: talent jøder

Forskeren opdaget for sig selv det interessante forhold mellem nationalitet og antallet af talentfulde mennesker. I det første sted i antallet af både genier og neurotikere, er jøder. Lombroso forklarer dette mønster som følger: jødiske folk er konstant forfulgt, så det var temmelig brutale valg. Forskeren citerer følgende tal: 384 mennesker blandt jøderne der er én skør.

Repræsentanterne for den katolske religion, denne faktor er fem gange lavere. Lombroso mente også, at det er en genetisk disposition, i modsætning til uddannelse er en faktor geni. Lombroso biologiske teori understøttes af nogle af de argumenter, der fører videnskabsmand. For eksempel peger han på, at familien spiller musik af Bach 8 generationer og 57 mennesker nydt popularitet i dette område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.