Af teknologiMobiltelefoner

Kender du, hvordan man korrekt oplade telefonens batteri?

I første omgang korrekt opladet mobiltelefon batteri er i stand til at klare sig godt i lang tid.

Det korrekte svar på det vigtige spørgsmål

Ny telefon batteri skal være ordentligt produceret ved opladning af batteriet og kalibrering af kontrolsystemer. Derfor lige købt telefonen er ikke nødvendigt at "strække" uden at udsætte det til processen med opladning op til det fulde beløb af lagerkapaciteten. Det er altid vigtigt tidspunkt at fodre batteriet og holde sig til "fyld" en vis ordning. hvordan man korrekt oplade batteriet i telefonen? Vi tilbyder dig en trin for trin guide:

1. På trods af at indikatoren kan udvise helt acceptabel for aktivitetsniveauet af batteriet imidlertid kapaciteten af beholderne skal bringes op til fuld volumen.

2. Efter den første opladning cyklus i hvert fald ikke til at oplade enheden, indtil det øjeblik, hvor telefonens batteri er opbrugt helt.

3. Et nyt batteri skal underkastes 2-3 cykler af fuld afladning og opladning.

4. Den næste fase af kalibreringen skal udføres efter 3-4 måneders drift strømforsyning af den mobile enhed.

Sådan direkte oplade telefonens batteri?

Der er øjeblikke, hvor hånden er ikke den originale telefonens hukommelse eller funktion, som er ansvarlig for batteriet oplades ikke brugbar. I dette tilfælde hjælper det universel enhed, kendt af mange som "frøen". Måske ikke alle ved , hvordan man oplade batteriet frøen telefonen lige? Derfor er den følgende beskrivelse af processen, betydeligt mindske risikoen for "drab" en arbejdsgruppe batteri.

For det første en praktisk løsning på spørgsmålet om, hvordan man korrekt oplade batteriet skal telefonen ved hjælp af en frø overholde sikkerhedsreglerne. Vær særlig opmærksom på polariteten af batteriet: det skal opfylde polyusovke. Typisk er indretningen markeret med positive og negative kontakter.

For det andet bør opladningstiden ikke overstige 2 timer, da opladningen "frøen" fortsætter langt mere intens og ikke så korrekt som når du bruger den oprindelige hukommelse. Det genopladelige batteri kan have forskellige grader af forringelse og udvikling, så det anbefales regelmæssigt kontrollere status for batteriet og for at forhindre overophedning af containere point.

Dette er værd at vide!

I betragtning af betydningen af spørgsmålet om, hvordan man korrekt oplade telefonens batteri, skal du altid huske at bruge en universal oplader ( "Frøen") bør kun i særlige tilfælde, når behovet er meget høj, og i høj efterspørgsel i arbejdsmiljøet batteriets status. Ved normal drift altid oplade telefonens strømkilde kun når ladeniveauet falder til under 20% af det samlede volumen. Lad ikke batteriet genoplades systematiske øjeblikke, dette reducerer batteriets levetid og er ofte årsag til svigt af controlleren batteri. I betragtning af temperaturen faktor indflydelse på batteriet, skal man huske: batterikapaciteten falder betydeligt i tale- eller standbytiden. Det er overflødigt at sige, at for at oplade telefonen med den kolde er ugyldig, fordi konsekvenserne kunne være uforudsigelig.

Som konklusion

Nå, håber vi, at spørgsmålet "Hvordan at oplade telefonens batteri?" Blev mere klart for dig. Og dog. Det skal bemærkes, at den almindelige årsag til outputtet bliver både opladningen og brugen af systemet med den mobile enhed strømkilde: spillet, "tung" sms, internet-surfing, taler, eller tager billeder. Brug den originale oplader, konstant at overvåge fungerende tilstand af stikket. Spille, tidspunktet for løsgørelse eller andet mekanisk hukommelsesplads defekt kan være årsag til fiasko er ikke kun det batteri, men den mobile enhed som helhed.

Ofte en dårlig kontakt i stikket fører til det faktum, at de opladning impulser til batteriet kommer med fejl, hvilket fører til for tidlig slitage af mobiltelefon batteri, ud på grund af den dårlige kontakt overopheder den batterioplader, der kan forårsage skade på batteriet.

Følg ovenstående regler og anbefalinger, og batteriet vil køre i lang tid og fejlfrit.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.