Hjem og familieGraviditet

Oxolinsyre salve under graviditet

Hver af os ved, hvad en almindelig forkølelse, greb, eller ARI. Hoste, løbende næse, feber, ømhed i kroppen, svaghed, hovedpine og andre symptomer på infektion besvær. Det er behandlingen derfor rettidig og effektiv, fordi det er nødvendigt, at sygdommen ikke er begyndt at gøre fremskridt, især under graviditet. Desuden under epidemien gravid anbefalede grundig forebyggelse af influenza og forkølelse samt immunitet vordende mor svækker og bliver mere modtagelige for forskellige infektionssygdomme. Men vi skal huske, at den har brug for kun at bruge sikre måder under vejledning af den behandlende læge.

En af de mest populære værktøjer, der hjælper undgå infektion kommer ind i kroppen, det anses oxolinsyre salve under graviditet. Lægemidlet virker lokalt, besidder antiviral virkning, er ikke absorberes i blodet og akkumuleres ikke i menneskelige organer efter dens anvendelse. Oxoline, hvoraf den salve, hjælper med at beskytte den naturlige måde kroppen fra få infektioner, især i overfyldte steder. Så hvis før de går ud for at drage fordel af den salve, at ingen virus du er ikke bange.

Hvad er oxolinsyre salve?

Fremstillingen omfatter vaseline, paraffinolie og oxoline. Ifølge den struktur ligner en vaseline salve, men er lys i farven. Selv hvis du opdager, at oxolinsyre salve, som du har gemt i lang tid, fik lidt rødlig eller gullig farve, ikke haste til at smide det. Intet galt med det. Hvis udløbsdatoen på æsken ikke er udløbet, så kan du trygt bruge det før denne dato.

Indikationer

Oxolinsyre salve under graviditet er indiceret til følgende sygdomme: influenza, herpes keratitis, vorter, vorter, ringorm, dermatitis og andre hudsygdomme. Oftest anbefales det som et supplement til andre lægemidler, der er ordineret af en læge i løbet af disse eller andre sygdomme. Endvidere er lægemidlet anvendes til forebyggelse af influenza og virussygdomme, især under epidemien. I sidstnævnte tilfælde anbefales det at bruge det før de går ud.

Hvordan søger?

Det bruger lægemidlet kun eksternt. Rhinitis, influenza eller andre infektionssygdomme smurt næseslimhinden. Afhængigt af sygdommen, bør lægen bestemme, hvor mange gange om dagen, du har brug for at anvende den. Hvis vi taler om forebyggelse af influenza og virussygdomme, i hvilket tilfælde salve anvendes flere gange om dagen i 3 uger. Rhinitis oxolinsyre salve anvendes op til 3 gange om dagen, ikke mere end 4 timer.

Kontraindikationer og bivirkninger

Oxolinsyre salve under graviditet er kontraindiceret kun i tilfælde af overfølsomhed over for lægemidlet.

Hvis vi taler om bivirkninger, sådanne bekymringer kun en let brændende fornemmelse i området for anvendelse af salve, der i en kort periode går.

Er det muligt at oxolinsyre salve gravid?

Til dato, denne salve er den mest effektive og uskadelige blandt en række andre lægemidler, der af mange læger. Men glem ikke om individuel tolerance ethvert menneske i et lægemiddel. At oxolinsyre salve under graviditeten har ikke skadet hverken mor eller barn, er det nødvendigt at besøge en læge, før du bruger det. Og hvis han finder, at den øgede følsomhed over for lægemidlet ikke er til stede, så du kan roligt bruge det.

Efter alt, pålidelige data om farerne ved stoffet til dato, nej. Og for at undgå ethvert spørgsmål om "hvorvidt gravide oxolinsyre salve?" Vordende mødre, er det bedre at spørge en erfaren læge, der sikkert ved det rigtige svar, baseret på patientens individuelle karakteristika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.