HobbyKunsthåndværk

Hvorfor hobby gør en person bedre

En ny undersøgelse tyder på, at de kreative hobbyer uden for arbejdspladsen kan have en god effekt på dine beskæftigelsesindikatorer.

Hobbyer positiv effekt på job

Personlige hobbyer at medarbejdere beskæftiget efter arbejde, give dem mulighed for at komme sig efter en hård dags arbejde og forbedre visse færdigheder - såsom problemløsning. Dette er blevet bevist i løbet af omfattende forskning udført i USA.

undersøgelse

Forskerne interviewede 341 beskæftigede beskæftigede i hele USA. Spørgsmålene vedrørte kreativ aktivitet og sundhed. Undersøgelsen blev også overværet af 92 nuværende kaptajn US Air Force, der talte om deres kreative aktivitet. Deres ydeevne på arbejdspladsen er blevet evalueret af deres kammerater og underordnede.

Hvad det betyder for folk til at arbejde?

Mange aktiviteter er blevet identificeret som kreativ - fra at skrive historier og slutter videospil. Og uanset hvad aktiviteten er, folk ofte beskriver det så imponerende, at give dem dybe følelser og give dem så mange følelser.

Resultaterne af undersøgelsen

Undersøgelsen viste, at de kreative hobbyer uden for arbejdstiden har en positiv effekt på problemløsning på arbejdspladsen og evnen til at hjælpe deres kolleger og underordnede i arbejdsmarkedsspørgsmål. Derfor bør arbejdsgiverne tænke over, hvordan man kan tilskynde og inspirere deres underordnede på den kreative proces efter operationen, men samtidig skal man være omhyggelig. Arbejdsgivere behøver ikke at fremsende alle, som om den organisation, som personen arbejder, fører tilsyn med alle aspekter af sit liv. Fordi indre motivation er en integreret del af den unikke oplevelse, der er kreativ aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.