Nyheder og SamfundKultur

Ressourcer - er potentialet i økonomien

Den nationale økonomi i ethvert land af stor betydning givet til visse ressourcer. De betragtes grundlaget for kontinuerlige og effektive økonomiske aktiviteter i staten. Økonomisk ressource - er det potentiale, der er anvendt til produktion af varer og tjenesteydelser. Fordele kan variere afhængigt af destinationen. I overensstemmelse hermed anvendes til produktion af et produkt, eller at ressourcerne. Det sikrer udviklingen af den økonomiske sektor i landet.

Blanketter brugt bygning

Ressourcer - et koncept, der kan bruges i forskellige områder af menneskelig aktivitet. Eksperter identificere fem kategorier af anvendt potentiale. Så der er iværksætter-ressourcer. Denne type af bygning karakteriserer evnen af mennesker til at producere varer i en anden form. Den næste kategori omfatter viden. I denne gruppe er der tekniske og videnskabelige udvikling, Internet ressourcer. Denne specifikke oplysninger, der giver mulighed for at organisere produktionen af varer og tjenesteydelser på et højere niveau, end det var før, niveau. Den tredje gruppe omfatter naturlige potentiale. Disse specialister omfatter mineraler, jord, geografiske og klimatiske forhold i staten. Den næste gruppe er de menneskelige ressourcer. Under dette koncept indebærer et vist antal befolkningen i landet, der er underlagt særlige kvalitetsindikatorer. Disse karakteristika, navnlig omfatte professionalisme, kultur og uddannelse. De komplekse menneskelige ressourcer betragtes som en af de vigtigste komponenter. Uden det er umuligt den normale funktion af økonomien. Er af stor betydning og økonomiske ressourcer. Dette er definitionen af kapital, der er repræsenteret ved kontant til stede i den nationale økonomi.

naturlige potentiale

Denne type ressource er meget forskelligartet. Som nævnt ovenfor omfatter det rekreation, biologiske, mineralske, skov, vand og andre elementer. Brugen af alle komponenter har et tæt forhold. Så for eksempel, udvikling af jord ressourcer kræver brug af teknologi. For at sikre driften af udstyret, til gengæld skal have brændstof. Det drejer sig Mineralske Råstoffer.

menneskelige potentiale

Denne type ressource anses for at være relativt begrænset. På trods af, at arbejdsløsheden i nogle lande er ganske høj, er der et problem med mangel på menneskelige ressourcer, nemlig de fagfolk, der har de fornødne kvalifikationer og faglige niveau. På grund af denne mangel på forsinket normal udvikling af økonomien.

konklusion

De vigtigste egenskaber af de begrænsede økonomiske ressourcer og samtidig virker uendelig behov for dem til produktions varer. I denne henseende er der et naturligt behov for at finde metoder til den mest effektive udnyttelse af den eksisterende kapacitet. Lige så vigtigt er mobiliteten af økonomiske ressourcer, som er manifesteret i evnen til at bevæge sig mellem lande, regioner og sektorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.