FormationGymnasier og universiteter

Massachusetts Institute of Technology: fakulteter, undervisning, historie og interessante fakta

I verden er der mange institutioner for videregående uddannelse. Nogle er blevet populære i film, andre på grund af deres kandidater. Massachusetts Institute of Technology er velkendt for mange på grund af sin position og omdømme i verden. Hvert år modtager tusindvis af programmer fra studerende fra hele verden. Og kun 10-15% af det samlede antal får en billet til den teknologiske levetid for instituttet.

velkommen

Denne højere læreanstalt i USA har flere navne. Massachusetts Institute of Technology (MIT) - det mest populære navn på universitetet. Han er ikke kun universitetet, men også et forskningscenter, hvor kandidater og lærere arbejder på offentlige projekter. hvert år de modtager de største ordrer til udvikling af militær teknologi. MIT betragtes som den største videnskabelige forskning struktur. Institution kan kaldes en konkurrent til store virksomheder Northrop Grumman, Lockheed Martin, Boeing, Raytheon.

MIT var den første, hvor de begyndte at beskæftige sig med robotteknologi og kunstig intelligens. Det er ikke overraskende, at alle eksisterende ingeniøruddannelser anerkendt som den bedste i landet. Ud over de tekniske fag, er der en politisk videnskab, filosofi, lingvistik, ledelse, og så videre. D.

charter

Massachusetts Institute of Technology blev grundlagt i 1861. I løbet af sin dannelse kæmpede Vilyam Berton Rogers. Efter indlevering af chartret, er Commonwealth of Massachusetts ikke har lang tanke og etablerede en ny institution. Det blev ledet af MIT og Boston Society of Natural Science.

Det vigtigste ønske om grundlæggeren af universitetet var at skabe en ny form for læring. I slutningen af det 19. århundrede videnskab udviklet sig hurtigt, og derfor havde brug for en institution, der kunne overvåge fremskridt og blive et trin højere klassisk uddannelse. MIT base blev så hurtigt godkendt og forskere, og de mennesker, som Rogers havde til hurtigst muligt at lede efter sponsorer, arbejde på pensum og finde et egnet sted til universitetet.

Trods vanskelighederne med William Burton der var en plan, der var til at fremskynde udviklingen af det nye institut. Det bestod af tre punkter (principper):

  • Den pædagogiske værdi af nyttig viden.
  • Prioriterede workshops.
  • Syntese af tekniske og humanistiske videnskaber.

For Rogers var ikke hovedundersøgelsen og manipulation af dele, og erhvervelse af viden og forståelse af videnskabelige principper.

Desværre er den første forelæsning MIT begyndte kun i 1865. Denne forsinkelse var relateret til den ustabile situation i landet. Ikke desto mindre er den første session fandt sted i et lejet værelse i nærheden af Boston, i en lille bygd.

forsøg på at fusionere

Den første bygning af Massachusetts Institute of Technology har kun modtaget i 1866. Det er beliggende i området Back Bay. I lang tid var MIT kaldet "Boston techno." Men denne "kaldenavn" forsvandt i 1916. Det var på dette tidspunkt, på universitetsområdet er således forlænget, at det skulle blive kastet over floden i Cambridge.

Den første halve århundrede alt gik efter planen, Rogers. Men med tiden konceptet ændret og MIT problemer begyndte. Ud over det faktum, at ikke nok penge til vedligeholdelse af denne slags forskningscenter, også havde ikke nok fagfolk, hvilket vil føre til en elev. Dette skyldtes den smalle specialisering af instituttet.

I nærheden ligger den berømte Harvard University, som på det tidspunkt begyndte at trænge sig ind på den enhed af MIT. Administrationen ønskede at fusionere, men studerende-teknologer var imod, så i 1900, denne plan mislykkedes. Kun 14 år senere, fagforeningen fandt sted på MIT med Harvard-afdelingen, men kun på papiret. Ifølge domstolen, har fusionen ikke finde sted.

held og lykke

I løbet af denne som Harvard University gjorde planer om at fusionere, er MIT ikke placeres i sine laboratorier og auditorier. Ny præsident Richard Maclaurin ønskede at udvide campus. I dette blev han hjulpet af glade ulykke. Den bankkonto MIT midler kom fra en anonym velhavende. De kunne indløse mil industrielle jord, som er placeret i nærheden af Charles River. Senere blev det fundet ud af navnet på donoren - det var Dzhordzh Istman. Inden 6-7 år, Instituttet var i stand til at bevæge sig ind i en ny bygning indrettet. De er "hjem" for alle studerende til denne dag.

ændringer

I 1930, lederen af Massachusetts Institute of Technology var Karl Taylor Compton. Han og hans vicepræsident Venivarom Bush arbejdede på læseplanen. Fra Rogers planer har intet tilbage. Der foretrækkes blive en rigtig videnskab (kemi, fysik). Et værk i workshops mærkbart reduceret.

Begivenheder i landet har styrket troværdigheden af forskning fra MIT. Universitetet fastholder sit ry og lederskab inden for teknik. Før Anden Verdenskrig en lang række projekter er blevet udviklet her, som senere gjorde et enormt bidrag til militære forskningsprogrammer.

Massachusetts Institute of Technology har ændret sig markant. Dette skyldtes, at staten har involveret ham i forskningsarbejde på militære mål under Anden Verdenskrig. På grund af de politiske begivenheder, universitetet var i stand til kvalitativt at øge personale og fysiske laboratorier. Nu er den vigtigste drivkraft blev en ph.d.-studerende.

MIT bragte enorme bidrag og under den kolde krig. Så det "rum feber" opslugt hele verden. Mange tvivlede den amerikanske overlegenhed over Sovjetunionen. Det er arbejdet i forskningscentret adlet og viste styrke og magt of American Scientists.

Men der var en nedadrettede. Sådanne undersøgelser er oprørt elever og nogle lærere. Campos drejes i en protest websted. Aktivisterne spurgte ledelsen af de nye laboratorier, hvoraf senere dannede Laboratorium Charles Stark Draper Laboratory og Lincoln.

Der var også problemer og politiske spørgsmål. MIT - dette er sandsynligvis det første universitet, der kan kaldes en "fjende af præsident Nixon." På grund af de flot udsigt over lederen af Institut Viesnera Nixon betydeligt skære finansiel støtte til Mitu.

Kvinder og videnskab

Det er ikke tilfældigt Massachusetts Institute of Technology er blevet involveret i spørgsmål som feminisme. Næsten fra det øjeblik af fundamentet for Instituttet er co-uddannede mænd og kvinder. Men pigerne her var sjældne. Kun i 1964 de første kvindernes sovesal blev grundlagt. I 2005, MIT havde en indskrivning af omkring 40% af de studerende og 30% af studerende. Det banebrydende i Richards fakultet. Hun har specialiseret sig i miljøbeskyttelse. Efter sådan en hændelse, instituttets ledelse indså, at den kvantitative overlegenhed mandlige lærere var signifikant. Denne situation krævede øjeblikkelig berigtigelse. Bare et par år, MIT havde læst artiklen, at kvinders status i det videnskabelige samfund er forbedret markant. Bevis for dette var udnævnelsen af Syuzan Hokfild første præsident af en kvindelig high school.

videnskabelige intriger

Selvfølgelig ikke tabt MIT og videnskabelig kontrovers. Den første skandale var, at professor David Baltimore og Theresa Imanishi-Kari. Forsker anklaget for at forfalske resultaterne af undersøgelsen. Kongressen havde ikke bevist deres fællesskab med substitution, men processoren tvunget til at opgive kandidatur til stillingen som chef for Rockefeller University.

Mere end en gang spørgsmålet blev rejst vedrørende stemmeret forskere. Først taler om det efter skandalen David Noble. Han blev nægtet en kontrakt forlængelse, hvorefter han producerede en række bøger og dokumenter, som viser den kritik MIT samarbejde med de militære myndigheder og store virksomheder. En lignende situation opstod i 2000, da afgifterne blev rejst mod retningen af instituttet Ted Postol. Han annoncerede forfalskning af forskning fra universitetet administration på ballistiske missiler tests.

russiske samarbejde

Leo Rafael Reif nuværende formand for MIT i 2011, underskrev et dokument om dannelsen af Skolkovo Institut for Videnskab og Teknologi. Takket være Victor Vekselberg, som er formand for "Skolkovo" Foundation, dette dokument trådte i kraft. Nu her bliver undervist på grundlag af projektbaseret læring.

På dette Rafael Reif aktiviteter gik ikke i Rusland. Efter 2 år efter grundlæggelsen af Shinto, han headede Internationale Råd for MIPT (Moscow Institute of Physics and Technology).

drøm lærd

Mange mennesker, der er interesseret i naturvidenskab mindst én gang tænkte over, hvad de skal gøre i Massachusetts Institute of Technology. Studerende fra hele verden tegnet her, fordi her den bedste uddannelse inden for teknologi i verden. Alle indgående kan umiddelbart bestemme emnet og gruppen for undersøgelsen. Student Overnatning kontrolleret. Campus er altid et sted for studerende.

Undervisningen personale indeholder et stort antal forskere, blandt dem omkring 1.000 professorer. På trods af at Massachusetts Institute of Technology har sin egen specialisering, og derefter forberede eleverne til humanitær retning. Nogle af dem, der er uddannet i kreative fag, blev vinderne af Pulitzer Prize.

Da det er ikke kun universitetet, men også forskning og udvikling struktur i dette område er der også en enestående personlighed. Blandt de kandidater og lærere i dag, er der mere end 80 indehavere af Nobelprisen.

Hvad skal man vælge?

Hvis du beslutter at gå til MIT, er du nødt til at tænke grundigt, hvad specialitet at studere. Fremtidige bachelorer kan vælge de 46 store programmer og 49 ekstra. Hele institut er inddelt i fem skoler, som til gengæld har visse afdelinger og områder. Her kan du få de arkitekt profession, astronomi, biologi, fysik og kemikere, ingeniører, og så videre. D. Som nævnt ovenfor, er der fakultet for humaniora, som lærer filosofi, lingvistik, historie, og så videre. D.

Hvad skal man gøre?

Alle har mulighed for at komme ind på Massachusetts Institute of Technology. Master og Bachelor acceptere studerende fra hele verden. For at deltage i konkurrencen skal du have gode resultater af TOEFL og SAT. Skriv et essay og videregive teksten. Også have mindst to anbefalinger fra lærere. Hvis det er nødvendigt - at blive interviewet personligt eller Skype.

Hvis du ikke er i stand til at møde personligt high school, kan alt ske via hjemmesiden MITA. Efter registrering vil du se en alle tilgængelige oplysninger: dato, deadlines, eksamensresultater og så videre.

udgifter til

Hvis du kommer til at gå til Cambridge (Massachusetts, USA) nødt til at forstå de finansielle spørgsmål. I gennemsnit et år skal betale omkring 45 tusind dollars, herunder indkvartering. Generelt universitetet byder på et stort antal programmer til dem, der har svært ved at betale for undervisningen. Derfor modtog 58% straks modtage et stipendium.

Den gennemsnitlige størrelse af det i princippet kan dække studieafgift og leveomkostninger - omkring 40 tusind dollars. Det er muligt at få tilskud og anden finansiel støtte. Den eneste betingelse - det er flid og høj score.

Før ind du har brug for at udforske alle de muligheder, som Massachusetts Institute of Technology. Studieafgift kan være minimal. Hvis ansøgerens indkomst familier er mindre end 60 tusind dollars om året, kan MIT tage på ikke blot den fulde betaling af uddannelse, men også personlige udgifter.

Det skal siges, at universitetet administrationen gerne tager dygtige studerende eller elever. Hvis du aktivt manifesteret sig på et universitet eller en skole, de deltog i sociale projekter, har en høj placering i klassen, så har du alle chancer for at blive en studerende ved Massachusetts Institute of Technology. Det er kun nødvendigt at have en høj engelsk sprogtest score, bestå standard amerikansk eksamen og blive set på interviewet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.