Mad og drikkevarerOpskrifter

Kød i en pita i ovnen: en trin for trin opskrift fotos

På trods af sin udenlandsk oprindelse, er armensk lavash allerede solidt forankret i russiske køkkener. Mange russiske husmor bruge det til at forberede en række retter og festlige måltider. Særligt indenlandske glade kokke rulle Lavash med kød og andre nærende lækre toppings.

Som regel er det armenske lavash sælges af os i butikkerne. Ikke alle husmødre ved, at det kan være hurtigt og uden særlige kulinariske færdigheder og lave mad derhjemme. I dag deler vi med dig en enkel opskrift til madlavning pita, samt fortælle dig, hvad de oprindelige og lækre retter kan fremstilles af dette produkt.

Opskrift armenske lavash

Det er ikke altid de opkøbte produkter i butikkerne, tilfredsstille vores ønsker og behov. Pita brød - er ingen undtagelse. Kog det i dit køkken, vil du ikke kun være sikker på ægtheden af de anvendte ingredienser, men også være i stand til at præforme. Forberedt til fremtiden pita let frossen i fryseren eller bare opbevares i køleskabet. Tager den rigtige mængde, kan du bruge det til at koge kødet i et pitabrød, ruller, kager og andre kolde eller varme forretter til ferien bordet.

ingrediensliste

 • 1,5 kopper mel.
 • En knivspids salt.
 • Tre bord. spiseskefulde vegetabilsk olie.
 • 250 ml kogt vand.

Fremgangsmåde til fremstilling

Til at begynde, tage en stor container, hvor med hjælp skærm proseem mel af. Som du ved, jo bedre vil det blive screenet, så frodigt i sidste ende vil vise sig wienerbrød. Tilføj en knivspids salt og bland det med mel. Efter dette, hæld vegetabilsk olie og derefter blande sig. Den sidste fase - den gradvise tilsætning af varmt kogt vand.

Erfarne værtinde ælte dej udelukkende rådgivet af hånden. Ingen køkkenmaskiner. Dejen til pita tolererer ikke metal, den har brug for varme menneskehænder. Ja, og du er i gang med at forberedelse vil forstå præcis, når dejen er klar til yderligere kulinariske procedurer. Dejen skal have en mellemlang konsistens. En lidt strammere end de sædvanlige kager, men også en smule blødere og mere smidigt end dumplings.

Lav en kugle af dejen (bolden) og pak det med plastfolie eller bare sætte i en pose. Send dejen lidt 'hvile' i køleskabet. Tredive minutter senere er den klar til brug. Nedkølet dejen er rullet ud lettere og mere smidig.

Den resulterende klump at blive opdelt i fire eller seks stykker. Hver af dem rulle ud i et tyndt lag. Dens tykkelse skal være omkring to til tre millimeter. Dernæst skal du bruge en tom tre-liters krukke. Vi vender det på hovedet og hænge på bunden af den rullede dej ark. Dette er nødvendigt, så spidserne af formationen lidt strakt ud under deres egen samme vægt.

Indtil dejen vil hænge ned, kan du begynde at udrulle andre klumper. Når de er klar, går vi videre til stegning. For at gøre dette, skal du tage hovedparten stegepande. Det bør absolut være ren og tør. Vil stege uden olie. Hver side af pita er ristet i ca. et minut.

Sådan at forstå, at pitabrød skal vendes? Vær opmærksom på de bobler, der vises under tilberedningen. Jo større overflade af testen, den bedre side af ynglen grundigt. Og til pitabrød var blød og godt efterfølgende pakket ind i en rulle efter kogning det bør sættes på et vådt håndklæde. Når den anden pita er klar, er det også klemt håndklæde. Det viser sig, en slags lagdelt kage: pitabrød - en fugtig klud, pita - stof.

Kød i en pita. Opskrift med hakket kød og ost

Købt eller forberedt med hans egen armenske lavash - et godt grundlag for udarbejdelse af forskellige snacks. En af de mest populære og i dag kan vi tilbyde dig at gøre. Bagning ruller brug ovn eller multivarka.

ingredienser

 • 200 gram hakket kød.
 • Et hønseæg.
 • Tynde plader af lavash.
 • Tre bord. spiseskefulde mayonnaise.
 • Par spsk ketchup eller tomatpuré hjem.
 • 100 p ost.
 • Favorit krydderier til kød.
 • Vegetabilsk olie til smøring panden eller en speciel bagepapir.

Hvordan til at lave mad

For at tilberede kødet i en pita til en start skal du smag hans foretrukne krydderier. Som vi tager udgangspunkt i hakket kød, så må han tilføje et æg og bland grundigt alle. Så smag til med salt, sætte knivspids rød peber, sort peber og krydderier. Du kan tilføje en smule frisk finthakket greens. Tre ost på et groft rivejern.

Spreder lavash på bordet og grundigt smøre det med en blanding af ketchup (Vol. Indsæt) og mayonnaise. Top hæld halvdelen af osten, satte kødfyld, tilsæt derefter resterende ost. Vil kun rulle kødet i en pita rulle i. Bemærk, at et overskud af sovs kan medføre dårlig størkningsevne Lavash eller rive når minimeret. Put udfylde i moderate mængder.

Sætter brød på en bageplade, beklædt med papir eller olieret. Spidsen af rullen er bedre at bøje, så fyldet bedre holde ud indeni. Bag kødet i en pita i ovnen meget hurtigt. I forbindelse med udarbejdelsen det tager omkring tyve minutter ved 220 grader. Hvis du vil have Rolls var lækker skorpe, anbefaler vi, før du sender i ovnen smøre det med en lille mængde af smeltet smør.

Ved afgangen får du en utrolig velsmagende, hjertelig og flavorful fad. Hvad kalder man kødet i en pita? Navne har en masse retter. Nogen kalder shawarma, nogen kalder dyurum, kebab, pita eller shaverma.

Kød i en pita i ovnen

Ikke al den respekt i kød tærter fyldt med hakket kød. For elskere af hele kødstykker, tilbyder vi følgende opskrift roll. For at forberede det du har brug for:

 • Par blade pita.
 • 350 g af papirmasse af svine- eller oksekød.
 • 150 g af osten.
 • Tre mellemstore løg.
 • To æg.
 • Grow. olie.
 • Tomatpuré - tre skeer.
 • Creme fraiche - 150 g
 • Krydderier, peber, salt.

fremstillingsmetode

For tærte pita med kød vil få en tilfredsstillende og saftig indeni, altid tilføje, når madlavning udstopning løg. Jo flere løg end finere den er hakket, den lækrere komme ind i kagen. Og til vores kulinariske skabelse var lækker, løg hakkes så fint som muligt, og nogle passeruem det. Det bør ikke være stegt, kun lidt gennemsigtig.

Så snart løg er klar, vi udsætter det til en plade, og i den samme olie steges kødstykkerne. Prøv at hakke dem så fint som muligt. Stegt kød fyldningskomponent om femten minutter. Sluk ilden. Tilsæt tomatpure til kødet og creme fraiche. Bland grundigt. Nu er du klar til at koge kødet i en pita.

Bekvemmelighed er, at du ikke bliver nødt til at rykke promazyvat brød. Påfyldning allerede saftig og perfekt imprægnere pita. Læg kødet, tilsættes lidt revet ost, pak dejen og læg dem i en slange rundt ovnfast fad. Smører pisket æggeblomme på toppen af kagen med kød fra pita. Opskriften kræver, at skorpen var sprød og lækker. Pitabrød bages i ca. 25 minutter ved en temperatur på 200 grader.

Serveres denne tærte anbefales varmt. Vi skifter det på en smuk plade, bemærk bladet, anrettede stykker og tage på ferie bordet. En sådan rulle kan også fungere som startere og som en high-grade varme kødretter.

Pita brød med kød, svampe og kartofler

Det skal bemærkes, at den armenske lavash præsenterer et stort område for aktivitet. Moderne værtinde kom op med en bred vifte af toppings. Men den mest populære og efterspurgte i husstanden er altid et pitabrød med kød. Opskrift med fotos vil gøre et måltid hurtigt, uden selv at have en ordentlig kulinarisk oplevelse.

Selvfølgelig kødpier i sig selv er en meget stor måltid og nærende. Men hvis du ønsker at variere menuen og tjene nu mand "tætte" skål, anbefaler vi at give smag kød hakket kartofler og svampe.

Hvad der er behov:

 • To tynde pita.
 • 250 g kartofler.
 • Et løg.
 • Et par hvidløgsfed.
 • 300 gram svampe (champignon bedre at give fortrinsret til enkelt og hurtigt tilberedt).
 • 3-4 spiseskefulde. skefuld olie.
 • En flok af frisk grøn.
 • Sort peber, krydderier og salt smag.

forberedelse

Da kartofler - et produkt, der i denne parabol vil blive udarbejdet af den længste, så med ham og skulle starte processen. Vi rengør kartoflerne og kog det i letsaltet vand indtil de er møre. Det skal være så blødt som vi senere vil gøre det kartoffelmos.

Mens kartoflerne bliver kogt, så lad os kød og svampe. Svampe kan tage alle mærker. Vi anbefaler, at du vælger champignons kun fordi de er meget nemme at pre-behandling og madlavning i almindelighed. Kød skiver af peber, salt, tilsæt foretrukne krydderier og krydderurter. Send til gryden til brun. Når kødet er brunet allerede vises, kan du tilføje til det finthakkede stykker af svampe. I slutningen, tilsæt løg og et par fed hvidløg, skær dem i pre-Masher eller udskæring kniv.

Når kartoflerne er kogt, dræne vandet, tilsæt lidt smør og male det omhyggeligt. Puré kan gøres i hånden tolkushkoy eller bruge ethvert køkken assistent, i stand til at klare den slags arbejde. Mos kartoflerne tilføje den stegte løg, kød og svampe. Grundigt ælte udstopning.

Kød i pitabrød i ovnen, vil opskriften, som vi tilbyder, være forberedt uden nogen sauce. Smør tynd brød er ikke nødvendig. Kartoffelmos, samt juice, der stod ud som et resultat af ristning kød og svampe er en fremragende erstatning for tomatsovs eller mayonnaise.

De spreder dejen på bordet, lægge ud stopning og roll krølle. den har brug for nu at blive skåret i stykker a la carte. Vi sætter dem i en præ-forberedte bageplade og sende i ovnen i femten minutter. Temperaturen i ovnen af 200-220 grader.

Hvis du ønsker at få en gylden brun på hvert stykke af snacks, kan du steger pita brød på panden i vegetabilsk olie. Husk, at med denne metode til madlavning en appetitvækker vil have flere kalorier. Det fungerede som en varm rulle og kulde. Skønheden i testen er, at det bliver svært for den næste dag, som det sker for eksempel med et pust eller gærdej frodige. Denne snack kan tage med dig på naturen. Og du kan varme op næste dag i en mikrobølgeovn og behage husstanden lækker morgenmad.

Separat for rulle med kartoffel påfyldning, kød og svampe kan fremstilles i en enkel, men meget velsmagende sauce. Du skal blot blande den tunge fløde og lidt af tomatpuré, tilføje duftende basilikum, persille eller dild. Bland alle produkter, tilføje krydderier efter smag. Dyp et stykke rødmosset snacks med kødsovs og nyde en smuk orientalsk smag. En duft i en bagning er simpelthen fantastisk. Dine gæster og medlemmer af husstanden, vil ikke være ligeglade. Hver husmor vil modtage deres velfortjente kulinariske komplimenter. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.