Kunst og underholdningFilm

Det mest interessante film til aften om kærlighed

En film om kærlighed - det er en stor mulighed for ikke blot at slappe af efter en hård dags arbejde, men også at græde på skulderen af den anden halvdel, helt nedsænket i den romantiske atmosfære. Sympathy for hovedpersonerne, hjertebanken fra erfaringer glæde af, at de sidste to ensomme hjerter forenet - alle disse følelser, du oplever, når du ser romantiske film. Hvis du ikke ved, hvad en interessant film om kærlighed i aften at vælge, så tjek vores liste. Måske vil du afhente for sig selv noget værd.

"Tre meter over himlen"

Denne smukke melodrama fortæller historien om en kærlighed, der blev født ud af had. Rebel og bølle ved navn Aceh gentagne gange latterliggjort smuk, rolig og fornuftig Babi. Det ser ud til, at den samlede kan være mellem disse unge mennesker? Men som vi ved, fra kærlighed til had - et skridt. Achi, der af hensyn til interesse at forsøge at forelske Babi forstår, at forårsagede følelser til pigen er langt fra at være humoristisk.

"The Lake House"

"The Lake House", måske - det mest interessante film om kærlighed til aften. Filmen fortæller om en pige ved navn Kate. Efter den sørgelige afsked med en elsket, besluttede hun at forlade hjemmet i dammen. Her boede hun i lang tid, men indså, at hun havde brug for at flytte tættere på arbejdspladsen. Kate endelig blade i postkassen et brev. I det undskylder hun til den nye ejer for ikke at have vasket spor af en hund på broen og efterlod en støvet kasse på loftet.

For nylig flyttede Alex forstår ikke, hvad kvinden siger, fordi ingen spor af kassen og var ikke i huset. Den unge mand beslutter sig for at skrive et svar til den fremmede. Snart heltene lærer, at de delte ikke kun afstanden, men også tid. Er mødes Kate og Alex, lære, at have set frem til slutningen af filmen, "The Lake House", som med rette er opført på listen over interessante film om kærlighed.

"The Notebook"

Historien om to unge fra forskellige samfundslag. Alley - en smuk og intelligent pige af aristokratisk familie, og Noah - en smuk mand og en reel hårdtarbejdende, hjælpe fattige forældre. Ved indlæring af sin datters roman, Ellie mor beslutter at sende pigen til at studere i en anden by. Men det forhindrer ikke de to hjerter igen genforenet. Det ser ud til, her er det lykke. Men nej, skæbnen præsenterer en ny overraskelse. Denne gang årsagen til adskillelsen er meget værre - krig. Er Ellie og Noah vil være i stand til at være sammen, vil seeren lære, når du ser maleriet "The Notebook". Det er den opfattelse af millioner, er medtaget på listen over "mest interessante film om kærlighed til aften."

"Det Boy"

Filmen fortæller historien om Alice Lantens - jern dame med en vidunderlig CV og store planer. Levetiden for et ungt menneske raser med utrolig fart, men på et tidspunkt, alt kollapser brat. Bosses udgave annoncerer en konkurrence om stillingen som leder af de unge udgave. Alice tydeligvis ikke passer de foreslåede krav. Ansøgning om dette job skal have mod, åbenhed og provokerende karakter.

Beslutningen kommer uventet. En af de magasiner spreder rygtet om, at Alices affære med 18-årige kæreste. Pigen vidste ikke engang forsøge at tilbagevise skrevet, fordi den fyr - en rigtig billet til karriere succes. Og hvordan begivenhederne vil udvikle sig yderligere, lærer vi fra filmen "Det Boy". Dette romantiske billede kan revideret mange gange, fordi det er helt sikkert - det mest interessante film til aften om kærlighed.

"Safe Haven"

"Safe Haven", ifølge publikum - en meget god film. Det er ikke kun det mest interessante film til aften om kærlighed, men også en god måde at slappe af efter en hård dags arbejde. Handlingen er enkel. lidt Cathy lang tid fra en kæmpende mand. At miste håbet om, at hendes mand blev korrigeret, hun beslutter sig for at løbe væk til en ukendt destination. Endelig Cathy finder tryghed i en lille by, hvor han møder en flot fyr ved navn Alex Wheatley. Men om hun vil være i stand til at stole på en mand igen og åbne op for nye følelser? Dette lærer vi fra et romantisk billede af "sikker havn".

"Kære John"

"Kære John" - en interessant film om kærlighed til aften. Listen over de bedste billeder, du kan gå på for evigt, men i denne artikel giver instruktørens arbejde, som er virkelig værdig til beskuerens opmærksomhed.

Så den historie fortæller om Johannes - militæret, en sand patriot, der uventet møder sin kærlighed. Denne pige ved navn Savannah. Ikke at have tid til fuldt ud at nyde den vidunderlige følelse, John igen sendt til tjenesten. Man lover Savannah, være sikker på at komme tilbage og føre hende op ad kirkegulvet. Men Valentins planer falder kraftigt. John tilbage til et andet liv. hvorvidt de unge vil være i stand til at modstå tidens tand? Svaret på dette spørgsmål vil du være i stand til at give kun efter at have set billederne.

"The Time Traveler hustru"

En anden meget interessant film om kærlighed natten - "Time Traveller 's Wife" Henry - bibliotekar, Claire - en kunstner, der skaber skulpturer ud af papir. De mødtes, da hun var 6 år gammel, og han var - 36. Gift - da Claire var 23 og Henry - 3. Den omstændighed, at manden lider af en sjælden genetisk sygdom - et syndrom af tidsrejser. Claire ved altid, når han vil blive vist igen og bringe ham tøj. Det ser ud til, at med sådan en diagnose kan leve. Men ingen har en anelse om, at den næste forekomst vil bringe Henrik med tragedie og død.

"Lucky"

Historien om Logan Thibault - modige Marines. Den fyr var så heldig - han overlevede efter tre militære operationer i Irak. Hans talisman han mener fotografere en ukendt kvinde, der ledsager ham overalt. Efter gudstjenesten, har Logan sat sig en umulig opgave - at finde pigen. Men om det er til helt at ændre mit liv på grund af den tilfældige ankomst ukendt mand ønsker? Dette er, hvad fortæller os filmen "Lucky".

"Evigt solskin i et pletfrit sind"

Historien om Joel og Clementine. Unge mennesker har længe levet sammen, men regelmæssige skandaler ikke tillader dem at sameksistere fredeligt. Efter endnu en skænderi Joel og Clementine beslutte at smide hinanden ud af mit hoved. Det hjælper dem for nylig oprettet en maskine, der gør det muligt at glemme nogle vigtige punkter. Men da det viste sig, de følelser er meget stærkere end nogen maskine.

"Sweet November"

Vellykket reklame agent Kelson Bridge satte altid sin karriere først. Ikke en gang den unge mand ikke at tænke over, om han eksisterer, er endnu ikke opfyldt forførerske med den filosofiske livssyn - Sarah Deaver. Deres bekendtskab sker uventet. Forskellige skæbner, modstridende interesser, forskellige opfattelser af livet ... Det ser ud til, at de kan linke? Men efter den første dato og den anden fulgte, og derefter den tredje. Kelson følte, at hans liv bliver mere farverige og lysere. Men om den samme følelse, Sarah? Filmen "Sweet November" svarer dette spørgsmål.

"Prinsessen og Bean"

Romantisk historie, der fortjener beundring. Dette er den mest interessante indenlandske film til aften om kærlighed. Rusland har fjernet mange af disse malerier, men dette er en af de bedste.

Dima Pupkov - rig og narcissistisk forretningsmand, der anser sig selv til dommer over menneskets skæbne. At en eller anden måde at løse problemet med ikke-repræsentative for hans navn, manden beslutter sig for at gifte sig med en kvinde - opvaskemaskine og renere - Nina Sheremetyevo. For samtykke til at være sin kone Dima pige tilbyder en stor mængde og et vidunderligt liv. Men da det viser sig, at kvinden - en rigtig tinsoldat. Er Nina kunne elske Dima, lære fra filmen "Prinsessen og bønner." Nyd din mening!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.