HobbyHåndarbejde

En vidunderlig gave til din elskede - mænds tørklæde. Strikkepinde lære at strikke varme tilbehør

Du ønsker at give en elsket en en original gave? Bind hans tørklæde mænd talte. Dette tilbehør er håndlavet nødvendigvis at være i sin garderobe. Ud over at det er varmt, er det også meget moderne. For at gøre deres egne hænder sådant produkt kan endda begyndt strikkere. Hvis du kender navnet på løkken og har ingen idé om deres præstationer, så vil være i stand til at binde et tørklæde mænd talte uden problemer. Som et tip, skal du bruge anbefalingerne præsenteret i denne artikel.

At vælge en model

Hvis du beslutter at knytte en favorit tørklæde, tænke over, hvad stil du ønsker, det skal udføre. Vis alle modeller af dette tilbehør, der er mange. Dette kan være en klassisk tørklæde eller et tørklæde-krave. Som vil passe til din mand er afhængig af ydre tøjstil han foretrækker at bære. Klassisk godt med frakker, jakker, lige snit, regnfrakker. Inkluderet med tøj af sport stil, ned jakke krave passer længere.

Valg af garn

Strik tørklæde i en klassisk stil mandlig eger behov for varme, men på samme tid er ikke meget tyk tråd. Den er ideel til fint uld, semi-uld, kashmir, mohair. Klemmen er fremstillet af bulk uld eller akryl garn. Sammensætningen og tykkelsen af tråden kan ses på etiketten, samme bestemte antal eger og anbefales til brug.

Hvad er de mønstre til at udføre disse tilbehør?

Strikke tørklæder mænds ordninger - er ofte en kombination af personlige og backstitches sløjfer. Gum 1x1, 2x2, britisk, perle mønster, retstrik, "skakternet". Dette mønster, som kan udføre en novice needlewoman. Erfarne syersker bruger ofte billeder af lidser og fletninger. Næste, lad os tale specifikt om at strikke teknologi tilbehør rundt om halsen for repræsentanter for en stærk halvdel af menneskeheden.

Mastering strikning: M tørklæde (klassisk model)

Skrive i egerne på sløjfen. Deres antal afhænger af, hvor bred du planlægger at lave et tørklæde. For klassiske modeller - er ved at være 15-20 centimeter. Strikket stof direkte ønskede længde valgte mønster. I den sidste række, lukke alle løkker. Klip tråden og sy. Husk, at den første sløjfe i hver række neprovyazannoy fjernet, og sidstnævnte er gjort forkert. Dette skal gøres for at sikre, at produktet opnåede kant glat og pæn.

Sådan binde et tørklæde funktionærer mænd?

Indtast det ønskede antal masker, og strikket stof valgt bred lige mønster. I den ønskede højde sløjfer tæt. Sy på den forkerte side af produktet. LIC kan udføres uden separation strikning cirkulære rækker på nålene af strengen. Så sy et tørklæde ikke behøver at.

Som du kan se, er det ikke svært at binde deres egne hænder tørklæde mænd talte. Du kan kombinere flere farver garn i et enkelt produkt, jo mere, at stribede tilbehør i mode i dag. Det færdige produkt kan være dekoreret med broderet med initialer en elsket. Så denne ting vil helt sikkert være eksklusiv. Vigtigt er det, søde syerske, strikker - dette ønske, inspiration og lidt tålmodighed, og så vil du lykkes. Held og lykke med håndarbejde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.