HobbyHåndarbejde

Skal jeg lære at hækle og hvor starter denne proces?

I dag spekulerer mange mennesker om, hvorvidt det er værd at lære at hækle, fordi i butikker finder du næsten enhver vare: både servietter, trøjer og tørklæder, hæklede. Så er kunsten med sådan strikning tilbage i fortiden, og det kan kun gøres af vores bedstemødre? Overhovedet ikke!

Den første grund til at lære at hækle

Til at begynde med er i dag den mest fashionable trend - de unikke og uensartede af andre. Og hvilken slags individualitet kan vi tale om, fra head to toe dressing i kædeforretninger? En virkelig unik kan kun være en ting skabt i en enkelt kopi! Så skal vi begynde at lære at hækle!

Det samme gælder for indretningen. Selv typiske lænestole, sofaer eller canapes kan "forynges", suppleret med kapper og / eller håndlavede covers.

Og så opstår der et naturligt spørgsmål: Hvorfor genere og spilde tid på at lære at hækle? Du kan også bestille det rigtige produkt til en person, der allerede ejer disse færdigheder! Selvfølgelig kan du, men det vil ikke være det værd, fordi manuel arbejde kræver grundighed og evnen til at arbejde omhyggeligt, omhyggeligt. Så er det ikke mere rationelt at begynde at lære at hækle dig selv? Lad det først være et tørklæde, strikket med et mønster af tykt garn, men det vil være unikt! Og det vil koste meget billigere end en lignende model lavet på bestilling!

Hvorfor bør ellers lære kunsten at hækle?

Ifølge forskernes forskningsresultater har strikningsprocessen en gavnlig effekt på den følelsesmæssige tilstand og det intellektuelle potentiale! Det vil sige, hvis du dagligt giver hæklet i mindst et par minutter, så er det realistisk at forvente, at karakteren bliver meget roligere og mere afbalanceret (selvfølgelig, medmindre krogets og kæftens udseende får dig til at få nervøs pruritus).

Men med en stigning i intelligens er alt også ret forståeligt: faktisk strikker - øvelser til udvikling af fine motoriske færdigheder. Det er kendt, at stimulering af nerveender, der ligger ved fingerspidserne, gør det muligt at aktivere hjernens aktivitet.

Den tredje, men ikke den sidste grund til at lære hæklet

Det er længe blevet troet, at produkter skabt af sig selv og "ladet" med venlighed, bekymring, ønske om at behage - de mest virkelige talismans, der kan beskytte ejeren mod uhyggelige synspunkter og ønsker.

Så det er værd at lære at hækle for at skabe noget, du kan give til folk, du elsker, hvem du vil have det bedste! Det er ikke så svært, det vigtigste er ønsket!

At lære at hækle fra bunden: Hvad vil det tage?

Det er bedst at starte træning med en ret tyk hækle og det samme garn - det bliver lettere. Bemærk at krogen skal være tykkere end tråden (optimalt - 2 gange). I første omgang skal du mestre de enkleste handlinger: strikkekæder af luftløjfer, kolonner uden hækling og masker med hækling.

Kæden er grundlaget for enhver strikning. For at oprette det skal du lave en loop fra tråden, derefter sætte krogen ind i den og hekte den til tråden, der ligger på hånden, trække den mod dig. Yderligere - analogt - krogen, da den klæber en tråd og strækker den ind i løkken. Fortsæt indtil den ønskede længde af kæden er nået.

En søjle uden hækling er bundet på basis af kæden. På den anden fra krogen er kæden slået fast (retningen er fra forsiden til bagsiden), så skæres arbejdstråden på den (eller den kastes), som trækkes gennem den hævede løkke. Nu på krogen - to øjenlåg. Gennem dem igen er det nødvendigt at strække en arbejdstråd.

Kolonnen med hæklen matches efter samme princip. Kun krogen er indsat i løkken, som er den fjerde fra "værktøjets værktøj". Før du sætter krogen ind i løkken, sættes der en arbejdstråd på den. Derefter er de resulterende løkker bundet således: først de to første af de resulterende tre og derefter to mere.

Ovennævnte typer strikning - grundlaget for ethvert mesterværk skabt ved hjælp af en krog.

At lære at hækle et serviet

Som regel kan du ikke undvære særlige ordninger, hvor der er skrevet oplysninger om, hvordan man skal strikke hver af de fremmede kunstværdier. Det vigtigste er at omhyggeligt studere denne ordning og følge anbefalingerne nøjagtigt.

Held og lykke i kreative eksperimenter!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.