HobbyHåndarbejde

Origami "hest"

Origami - en spændende oplevelse, der vil fungere som træner for udviklingen af håndbevægelser. Du vil ikke kun forbedre dit bevægeapparatet, men også udvikle sig som en person. Derudover vil få et stort antal skattede figurer papir. Hvordan til at mestre denne nyttige og interessant at gøre? Du kan selvfølgelig lave en origami kurser, men at lære at folde papir tal kan være selvstændigt, hjemme. Hvordan man gør det?

I dette tilfælde kan din mentor med en sats på origami blive online. Døm selv, som det er praktisk: du kan gøre når som helst, når du er på arbejde. Og desuden, ingen giver dig en klar viden om programmet - du bestemmer hvad, hvornår og hvorfor du ønsker at gøre. Så i dette tilfælde du er din egen chef. Og vi ønsker at hjælpe mig til dig i første omgang, og henlede Deres opmærksomhed en erklæring om gennemførelse af en af figurerne - origami "hest".

For at gøre dette på egen hånd indviklede stykke papir, har du at se videoen på en masterclass af origami - så du kan forstå de grundlæggende principper for foldning. Og selvfølgelig, drage fordel af anbefalingerne i denne henseende. Nå det hjælper, når folde den enkle ordning.

Origami hest - dette design, som er bygget af flere komponenter. Derfor vil du ikke være nok af et enkelt ark papir. En sådan proces kaldes modulopbygget. At arbejde bedre vælge papir af høj kvalitet trygt - det er ikke så hurtigt bliver gule med tiden. Alligevel vil du har brug for lim.

Når folde ikke afviger fra ordningen - forsoning ved, hvad der skete med dig, med et billede ikke til at tage fejl. Fordi en af dine forkert bevægelse, og tallet vil blive forkælet. Så hvis du ønsker at gøre din origami "hest" var som en klovbærende, tage den ulejlighed at gøre alle de instruktioner.

Så bliver du nødt til at tage en firkantet plade, fold det på midten to gange, og derefter rette - dette vil være din grove linjer - på tværs. Bøjningsvinkel, og ret derefter andre hjørner.

Side dele vil forblive i midten. Efter dette, vil vores produkt skulle vendes, trækkes lommen. Din origami bevingede hest vil.

Vinkler nødt til at bøje indad. Vi gør de nødvendige nedskæringer.

Hjørnerne på den forreste del af hesten til at gøre mere glat - prøv dem så glat. Så prøv at gøre benene på princippet om at folde origami lynnedslag, lim alle brikkerne sammen. Origami "hest" er klar. Af den måde, hvis du ved, hvordan du gør dette tal, så dens samme princip og vil være i stand til at gøre origami kamel.

Du kan bruge det hvide papir af figuren, og kan gøre din origami "hest" er mere som den ægte vare, og gøre et produkt ud af farvet papir. Der er en anden mulighed - at dekorere produktet. Statuetten vil være lyse og smukke.

Modular origami "hest" - er ikke en let figur. For at forstå ordningen, skal du kende de grundlæggende teknikker og terminologi kunst papir foldning. Efter origami - er en videnskab, der har eksisteret på Jorden i tusinder af år. Derfor besluttede vi at forklare dig et par udtryk:

1) Valley - folde den over den øvre hjørne af papiret. Buet hjørne kigger ned.

2) Mount - et nedre hjørne gange over papiret. Buet hjørne kigger op.

3) Lyn - fold, som er en duet af to folder - dalen og bjergene.

4) Modul - Kredsløb er én, der gentages i en artikel et par gange, det vil sige, det er en del af helheden.

5) Så vi håber, at vores lille sidespring vil hjælpe dig med at mestre den kunst, der indfanger hele verden. Af den måde, var origami teknik opfundet i Japan, Akira Yoshizawa. Det var denne mand og skabt et system af notation og terminologi, som fra midten af det tyvende århundrede, ingen gjort en forskel!

Den nyttige origami? Denne aktivitet beroliger nerverne: efter en lang og hård dag, vil du være i stand til at flygte fra bekymringer og skifte til en ny aktivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.