Mad og drikkevarerVin og spiritus

"Madame Clicquot" (champagne): Historie, typer, fotos

Madame Clicquot - Champagne og en kvinde. Dette er måske den bedste kombination af mousserende og raffinement, opfundet i menneskehedens historie. "Madame Clicquot" (champagne) er allerede blevet et kendt navn. Det var en udsøgt drik, hvor en lys berusende aroma og lavet af de bedste druer høstet i Champagne regionen. Den bedste kompliment, du kan gøre en pige eller en kvinde - er at tilbyde hende et glas "Madame Clicquot".

Champagne: Historie

Oprettelsen af denne drik hænger nøje sammen med historien om vin huset Veuve Clicquot, og dens smag og egenskaber er ofte afspejles i de kendte værker af Claude Monet, Agatha Christie, Jules Verne, og så videre. D. Dette er ikke overraskende, fordi klassikere verdens litteratur kan prirovnyat til klassikerne vinkultur.

Det hele begyndte i de dage, hvor oldemor af den nuværende forretning dame dansede på bolde og yndefuldt besvimer. I begyndelsen af det XIX århundrede Nicole Ponsardin i en alder af 27 tog han op for udviklingen af familieforetagendet og blev den første kvinde i verden af erhvervslivet, som var i stand til at lykkes på egen hånd. Og grunden til, at Madame Clicquot besluttet at tage et sådant skridt, meget trist - han døde i 1805, hendes mand, der var søn af ejeren af destilleriet Clicquot. Således Nicole blev enke Clicquot.

Forbedring færdigheder vinen

Det første, en ung husmor besluttet at forbedre kvaliteten af mousserende vin. På det tidspunkt, Madame Clicquot champagne var overskyet på grund af det faktum, at det bestod af gær. Denne kvinde var anderledes en strålende sind. Måske er det grunden til, at hun kom op med en rigtig god idé. Hvad hvis flasken butikken på hovedet? Så gær sediment vil akkumulere på proppen, og derefter afkøling det med proppen vil flyve ud. I dette tilfælde vil vinen være helt gennemsigtig.

Denne teknologi kaldes remuage, og det blev kun opfundet til Madame Clicquot, champagne er i dag kendt over hele verden, og de metoder, som den, der anvendes i drikken forberedelse, er blevet klassikere i vinindustrien.

Som Clicquot plukke druer?

Remuage teknologi - det er ikke alle, hvad der var i stand til en legendarisk kvinde. Hun forstod, at råmaterialet spiller en vigtig rolle, så det begyndte at udvide sin plantage og dyrke de bedste druer. Til dato plantager Veuve Clicquot er klassificeret som "Grand Cru" og "Premier Cru", som angiver den fremragende kvalitet af druerne. For at oprette drikken brugte en tredjedel af den drue ting, der foregik på det område af Champagne. Alt andet blev leveret fra naboregionerne. Weinhaus Madame Clicquot til fremstilling af mousserende vin traditionelt bruges sådanne druesorter som Pino Nuar og Chardonnay. I nogle tilfælde Tilføjelsen af Pino Mene.

champagne madlavning teknologi destilleri Madame Clicquot

Druer først begynde at indsamle, da det blev opnået det optimale forhold mellem syre og sødme i bærrene. Blander efterår høst vin var normalt i december eller januar. Den komplette proces foregår under streng vejledning og supervision af mestre professionelle destillerier, under hensyntagen til den klassiske formulering House Clicquot.

Så kommer aldringsprocessen og den allerede kendte rysterist. Først da, på den sidste fase, gjorde dozazh champagne. På dette tidspunkt i mousserende vin uden sukker. Ifølge formuleringen tilsættes til det en måling væske, afhængigt af antallet af som er bestemt af en yderligere type af drikkevare. Ved afslutningen af produktionen poesi - bør degorgering proces tilstopning flasker, wire installation bidsler. Når alle flaskerne sendes til kælderen for et par måneder mere.

"Madame Clicquot" - Champagne på russisk

Russiske borgere var i stand til at sætte pris på smagen af den legendariske mousserende vin. I 1805, næsten en fjerdedel af de 10 tusinde flasker gik netop i Rusland. Flere år senere, kunne hele verden sætter pris på høj kvalitet og raffinement af den nye champagne Veuve Clicquot VINTAGE - mousserende vin med en syrlig smag, som skyldes højt indhold af Pino Nuar.

Siden den tid, fra den personlige repræsentant for House Clicquot der var et særligt kontor i St. Petersborg, og konstant havde en mousserende vin på bordene af russiske herskere. De fyrster ønskede ikke at vide noget andet drikke - kun "Klikovskoe" forlangte.

fortjente popularitet

Champagne Clicquot erobrede hurtigt hele Europa. Selv Filipp Kliko sendt det første parti til Rusland i 1790, og senere direkte til Madame selv arbejdet tæt sammen med disse og mange andre stater. For eksempel er det kun i 1825, 252 452 flasker med mousserende vin blev bragt til Rusland. I mellemtiden var hele Europa omfattet af branden i krig, har Madame Clicquot udviklet levering til andre lande, hvor denne drik var mere passende. Slutningen af fjendtlighederne var en anden triumf for den legendariske champagne. Royal og Imperial domstole bogstaveligt erobret oprettelsen af franske destillerier.

Madame Clicquot levet op til 80 år. Deres efterkommere hun forlod den største arv - ikke kun direkte til selve destilleri, men også de ældste traditioner og klassiske opskrifter, der gør verden vide, hvad en legendarisk champagne "Madame Clicquot".

Egenskaber mousserende drikke

"Madame Clicquot" - champagne med klassiske gule etiket - er den mest berømte form for mousserende vin fra det legendariske hus Clicquot. Den harmoniske kombination af druesorter såsom Pino Nuar (65%) og Chardonnay (ca. 35%) og opnået en raffineret og ædel smag, som er kendt for hele Frankrig. Mousserende vin Veuve Clicquot Brut forskellig karakteristisk gylden farve, særlige smag infunderes små bobler. Smagen af denne lækre drik - en unik kombination af lyse frugtsmag og krydrede noter af drue.

For at gøre champagne "Madame Clicquot" foto, som gør det muligt for læseren at identificere de særlige kendetegn ved producenten, har erhvervet den mest raffinerede smag, det holdes i kældrene i cirka fem år.

Den ældste mousserende vin

I et gammelt skab Torosey Castle (Skotland) flaske blev fundet mousserende vin Veuve Clicquot, som blev forseglet i 1893. I dag er det den ældste eksemplar af den franske mousserende vin.

Sjældenhed blev fundet den nuværende ejer af en skotsk slot. Han var ude af stand til selvstændigt åben buffet - bare kun med låsesmeden blev fundet den gamle vinkælder af den tidligere ejer - bankmand Arbuthnot leggings. Ud over den karakteristiske flaske med en gul mærkat, blev nogle få tilfælde af eksklusive drikkevarer fundet i et skab. Så blev en særlig karaffel fundet der stadig for portvin, en flaske whisky og rødvin, og i hjørnet - en mousserende fransk vin, hvis alder er gået i 100 år. Nu det holdes på hovedkontoret i Veuve Clicquot i den franske Reims.

Vie en Rose

Rose Collection "Madame Clicquot" - champagne, som fortjener særlig opmærksomhed. Uovertruffen smag "Veuve Clicquot La Grande Dame Brut Rose" er resultatet af en århundredgammel værker af førerne af franske destillerier. Bright mousserende vin med rig frugtsmag og uovertruffen duft vil være en reel udsmykning af den festlige bordet. Champagne adskiller udtalt hindbærsmag, ribs og jordbær, som smelter sammen med de karakteristiske noter af figen, mandel og bergamot. For at skabe denne type mousserende vin på basis af druer af højeste kvalitet - som regel en Pino Nuar og Chardonnay. Den karakteristiske lyserøde farve er opnået ved langsom pressede saft af drue.

"Veuve Clicquot La Grande Dame Brut Rose" vil ikke efterlade ligeglade nogen kender af fine drikkevarer. Dens karakteristiske lyserøde farve og en perfekt kombination af frugt nuancer vil kaste sig ud i atmosfæren i solrige Frankrig og dets store vinmarker.

Karim Rashid er specielt skabt til denne originale vugge champagne, som fremhæver meget flaske selv sart lyserød nuance, hvilket gør det endnu mere romantik og sensualitet.

Typer og champagne

"Madame Clicquot" - champagne samler. Der findes flere typer eller arter det er mere bekvemt for nogen. Klassificering af mousserende vin afhænger af druesorter og aldring. Ikke desto mindre, er der følgende "Madame Clicquot" (champagne) typer:

  • "Det er ikke vintage." Er en årlig mousserende vin ekstrakter, er vin forbedres ved tilsætning af en bedre kvalitet. Denne champagne er holdt i tre år.
  • "Vintage". Er mere forbedret mousserende vin, som er produceret ved hjælp af en unik blanding af de bedste sorter af franske vine. Denne drink er i alderen i kældrene i mindst seks år.
  • "Rose" er en delikat kombination af røde og hvide vine. Kendetegnet ved en raffineret smag og karakteristiske farve.

Champagne "Madame Clicquot" - ikke en billig fornøjelse. Dette skyldes flere årsager. For det første at skabe en eksklusiv drikke er nødvendigt at indsamle en virkelig høj kvalitet råvarer og de nødvendige druer vokser i et begrænset område. For det andet, regelmæssig afprøvning af produktet fører til sin betydelige tab. Og for det tredje, dyre opbevaring af mousserende vine og betaling af smagsdommere, der er udvalgt på virkelig høj kvalitet vin.

Men resultatet er en vintage "Madame Clicquot" - champagne smag, som nemt retfærdiggør dens omkostninger. En flaske fin champagne - det er en stor gave, der er fuldt ud i stand til at udtrykke de mest delikate og smukke følelser. Et glas af denne drik - en unik mulighed for at fordybe sig i den meget atmosfære i Frankrig og føler aristokrati, der er til rådighed er de bedste vine og den bedste tid i verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.