Mad og drikkevarerVin og spiritus

Bartendere afslører hemmeligheder og fortælle os, hvad drikker for at bestille er ikke nødvendig

Når folk går til baren, de mener, at ville blot få beruset og have det sjovt. Men mens mange mennesker glemmer at baren - det er et anstændigt sted, hvor har sine regler og forskrifter. Desuden er bartender i institutionen ikke betjeningspersonalet, som en slags gud lille hyggelig plads. Derfor bør du altid være opmærksom på, at du ikke behøver at bestilles i et anstændigt sted. Dette giver dig mulighed for at undgå problemer og skrå udsigt fra ydersiden.

æble martini

Apple martinier var utroligt populære i halvfemserne og i starten af nul, men det er allerede i fortiden. I en fjern fortid. De er lavet ved hjælp af lyse kunstige farvestof tilsættes til snaps, og dermed er sukker bomber forklædt voksne drikkevare. I de fleste tilfælde vil dette cocktail ikke finde på menulinjen, men bartenderne vil stadig holde på hånden de nødvendige ingredienser i sagen på bar kommer en person, der ikke ved, hvordan man drikker alkohol. Indtil du finde en samling af hipsters, der formåede at gøre dette ud-af-mode drik noget mere eller mindre behagelig, bare ikke i orden.

"Long Island"

Det er, hvad bartendere tænker på dig, når du kommer til baren og bestille en "Long Island". Først, de antager, at vagten ikke kontrollere dig ved indgangen af dokumenterne, da denne drik normalt bestilt 14-årige, der ønsker at prøve alkohol på nogle store begivenhed. For det andet, de antager, at du ønsker at få beruset hurtigt og billigt, og det er ikke noget, de gerne vil se i hans bar. Endnu værre er situationen med dem, der ikke engang ved, hvad ordrer. Hvis du ikke ved, hvad "Long Island", denne cocktail, som er lavet af den billigste af alle alkoholholdige drikkevarer såsom vodka, gin, rom, tequila og triple sec. Derefter tilsættes en lille smule af cola - og cocktail er klar. Hvis du ønsker en drink, bestille en bourbon. Mindst du se cool i processen.

"Bloody Mary"

Det er tid til brunch? Du spiser morgenmad på ferien? Du er i en bar beliggende i lufthavnen? Hvis du ikke kan svare ja til nogen af disse spørgsmål, så skal du ikke bestille "Bloody Mary". Med en cocktail selv okay, selv mange bartendere gerne gøre det, og at nærme sig dette kreativt. Du bør dog huske på, at de nødvendige ingredienser for denne cocktail i de fleste tilfælde er kun tilgængelige i morgen, så du på noget tidspunkt får en færdigblandet, som serveres i fly og sælges i supermarkeder, eller utilfredshed med bartenderen.

Frosne cocktails

Foretag bartender mig selv og enhver person, der nogensinde vil kommunikere med dig, en tjeneste og aldrig bestilt en frossen drink, hvis du ikke kan se bag bartender farverige beholdere med hakket is. Hvis du tror, at en bartender i midten af arbejdsdagen for at stoppe hele linjen for at gøre dig et fuldgyldigt frosne cocktail, så du ikke kender de verdslige regler for etikette. Hvis bartenderen hver gang i to år fortæller dig, at han har brudt blender, når du bestiller en frossen drink, tror ikke, at problemet i det. Problemet er dig.

Mojito

Nej, betyder det ikke, at man aldrig skal bestille en mojito. Hvis du er i en bar eller restaurant med et latinsk-tema eller bare se menuen cocktail, kan du bestille det. Men hvis du blot indgået en tilfældig restaurant, bør du ikke forvente, at alle de nødvendige ingredienser pludselig dér i baren, for at gøre dig en mojito.

"Blå Hawaii"

"Blå Hawaii" lavet af curacao, rom, ananas saft og sødet kokos fløde, han er bedragerisk sød og råber: "Jeg er bare gammel nok til at drikke, og jeg er rædselsslagen" Det handler ikke kun om "blå Hawaiian", men også om alle søde cocktails med iørefaldende navne som "Sex on the Beach" og "Skruetrækker". Hovedreglen er: aldrig bestille en cocktail, der omfatter juice, er ikke inkluderet i menulinjen.

dumme skud

Du er under 25 år? Du er i en bachelor eller polterabend? Er du i Vegas? Nej? Så den eneste anstændige skud, som du kan bestille - et skud af whisky eller tequila. God tequila kræver ikke kalk eller salt, så ikke engang forsøge at påstå det. Vask ned sin øl eller en cocktail af sødme. Ingen "Lemon Drops", "Kamikaze" og "B-52".

"Noget billigere"

Ja, du går til barer med venner, men har et begrænset budget, er det klart for enhver. Men du behøver ikke at tale med bartenderen i ansigtet, at du ikke har penge selv for tippet. Du bør forberede sig på en kampagne om barer, hvis du har et lille budget. For det første skal du huske på, at den billigste drik altid vil være den lokale øl. Du kan også bestille en simpel cocktail af alkohol og grundlæggende sodavand. Du kan bede bartenderen fortælle dig dagens særlige drikkevarer - han vil forstå, at du er på udkig efter en drink med den bedste pris-ydelses-forhold. Også, kan du altid spørge bartenderen giver du drikker i et højt glas og tilsæt sodavand længere, så du kan drikke det så længe som muligt.

"Noget stærkere"

Hvis du ønsker at drikke stærkere, bestille hvad du ønsker, i dobbelt mængde. Dette gælder for de mennesker, der ønsker at have deres drink var stærkere, men ikke ønsker at betale for det. Hvis du virkelig ønsker at komme i et glas var en masse alkohol, lave en dry martini eller "Manhattan". Alternativt kan du blot bestille en bestemt drik, samtidig beder ikke at tilføje is til det. Uanset hvad, bør du ikke glemme deponering og altid holde hånden telefonen med en ansøgning om at ringe efter en taxa.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.