ComputereComputerspil

Hvordan til at bekæmpe i Pokemon Go? Instruktioner og tips

"Pokemon Go" - dette er en reel epidemi af 2016. Viser sig i sommeren med små eller ingen meddelelser og reklamer, spillet straks vundet hjerter af millioner af fans over hele universet af verden. Folk på jagt efter Pokemon, selv om de officielle servere endnu ikke er blevet åbnet. De, der ikke er bekendt med serien af Pokémon, dette spil kom også til at tænke på - det har været understøtter augmented reality. I denne artikel vil du lære at kæmpe Pokemon Go.

Hvilke muligheder er præsenteret i spillet?

Ud over de mest berømte del - jagt skabninger i spillet, er der muligheder for enhver smag. Du kan dyrke dine egne Pokemon hjælp væksthuse og andre ting fra butikken. Du kan også deltage i de arenaer, der manifesterede al den kraft af din trup skabninger. Det er her, du kan vise alle de andre spillere til hans samling, som ihærdigt indsamlet siden udgivelsen af spillet.

I "Pokemon Go" der er ingen direkte måde at interagere med andre spillere. Det er forståeligt - hele pointen med projektet er baseret på interaktionen med mennesker og verden omkring dem i det virkelige liv, takket være augmented reality. Udviklerne lover at gennemføre evnen til at kommunikere inden selve spillet. Og på dette tidspunkt spillerne er nødt til at nøjes med arenaer, eller gimami. Lad os forstå, hvordan man kan bekæmpe i Guimet Pokemon Go.

Hvad er arenaen?

På tværs af virtuelle spil kort er spredt såkaldt arena, hvor alle kampene i spillet finder sted. Disse steder er markeret med et tilsvarende ikon, der er vist i skærmbilledet i denne artikel.

Sand kan være i to tilstande: vundet eller gratis. Hvis SHM forbliver fri i lang tid, og du har fundet det, så forlader sin enhed du løse dette sted for sig selv. Siden begyndelsen af spillet brugeren vælger en brøkdel af de tre indsendte kampen om arenaen i gang, snarere mellem parterne, snarere end spillerne. Det skal bemærkes, at adgangen til det er kun tilgængelig med 5. niveau af din konto.

Men hvordan man kan kæmpe i Guimet Pokemon Gå på en travl scene? Hvis arenaen er besat, vil du nødt til at kæmpe med fjenden enhed til at køre det fra sted. Først da vil du være i stand til at tage et inddæmmet GIM og sted på det din fest Pokemon.

Hvordan til at bekæmpe i Pokemon Go og vinde?

Men du behøver ikke haste hovedkulds at sætte noget væsen, bare for at tage den eftertragtede plads i solen. Overvej de grundlæggende taktiske regler for håndtering af gimom.

Den effekt enhed (eller din fjende - det er ligegyldigt) afklare de punkter, ons Oversat til russisk sprog kan dechifrere forkortelsen som "kæmper kraft". Jo højere indeks i en bestemt Pokémon, jo mere dine chancer eller fjenden en chance for at vinde.

Da der er en høj grad af CP er ret sjælden i verden, du er nødt til at vokse og udvikle deres egen Pokemon. Således bliver det klart, at "Pokemon Go" - et komplekst spil, hvor alle elementerne er indbyrdes forbundne. Men lad os vende tilbage til hvordan man kæmper Pokemon Gå til arenaerne.

Før slaget, er du nødt til at forstå de grundlæggende karakteristika ved de væsner fra din samling. Hvis du kommer til at angribe nogle SHM, så prøv at trimme Pokemon trop med høj angreb. Du bør også være meget opmærksom på de elementer (ild, vand, og så videre). I første omgang, kan du finde et bord med oplysninger om, hvad slags væsener er sårbare over for en række forskellige elementer.

I sin første kamp for at vælge de bedste ting med en høj standard angreb. I dette tilfælde kan du blot "zaklikaet" fjenden, selvom du ikke ved, hvordan at kæmpe i arenaen Pokemon Gå til højre og taktik.

Det anbefales at tage Pokémon med kraftfulde angreb (de kræver et gebyr), når du mere eller mindre komme ind i principperne for krigsførelse.

beskyttelse af arenaen

Så har du vundet din første GIM, og nu er det hører til din fraktion. Men for tidligt at glæde sig: Nu skal du planlægge og udarbejde en trup til at beskytte dette sted. For at beskytte de bedst efterladt væsener, der har en øget udbud af sundhed og beskyttelse. Til disse formål stenen Pokémon er ideelle. Selv hvis du ikke har nok styrke og angreb til at dræbe fjendtlige monstre, vil du være i stand til at modstå angreb på bekostning af sundhedsmæssige point.

Hvordan til at kæmpe i arenaen Pokemon Go: konstant praksis

En vigtig rolle i kampene afspille dine kampfærdigheder og reaktion. Dette er især vigtigt, hvis du foretrækker at spille skabninger med en lille margin på sundhedsmæssige point. For at gøre dette, er du nødt til at lære hele tiden at undgå fjendtlige angreb. Du kan gøre det med en knalde af en finger hen over skærmen på din smartphone til højre eller til venstre.

enkle taktik

Brugt alle sine handlinger før kampen i Pokemon Go. Med en ven eller venner gå til en arena og praksis. fjende forsøge at undgå det foran en kraftig angreb. Efter at oplade din kraftfulde slag. Men husk, at mens den oplader en kraftfuld slag dit væsen sårbar, og tage skade fuldt ud. Det er værd at bemærke, at du kan træne med deres venner, hvis du hører til den samme fraktion. Efter hver succesfuld træning Træningscenter niveauet stiger. På grund af denne stigning i antallet af slots for væsener på nuværende tidspunkt (op til 10 maksimum). På grund af dette, vil du være i stand til at sætte på et forsvar arena en stor kraft, og modstanderen vil tage en større indsats for at vinde tilbage GIM.

Også under træning bekæmpe voksende niveauer af væsener, der er involveret i kampen. I Pokemon Go kæmpe andre spillere meget indbringende: det giver yderligere erfaringer niveauer stige og pumpe Pokemon erobring af territorium til deres fraktion, og mange andre fordele. Uden kampene, vil du ikke være i stand til fuldt ud at udvikle deres trup og flytte til højere priser i spillet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.