TravelingHoteller

Hotel Complex Selena All Inclusive 3 * (Sunny Beach): anmeldelser, beskrivelser, tal og anmeldelser

Bulgarien er meget populær blandt vore landsmænd. Et turistområde i Sunny Beach er den mest besøgte blandt alle de resorts i landet. I denne artikel vil vi tale om en af de billige hoteller i regionen - Complex Selena (All Inclusive).

Lidt af dette hotel

Selena Complex (All Inclusive) er beliggende i den nordlige del af Sunny Beach. Det blev bygget i 2007, og derfor henviser til de relativt unge komplekser. Hotellet ligger kun 35 kilometer fra lufthavnen i Burgas og 150 meter fra kysten.

Hotellet er beliggende i den mest gunstige klimatiske område af Sunny Beach. I denne del af den udvej fantastisk rene luft, da det er her, at der er havstrømme med bjerg luftmasser, hvilket skaber en høj grad af ionisering. Her søger turister, der ønsker at forbedre åndedrætsorganerne.

Hotellet er velegnet ikke kun for familie ture med børn, men også for tematiske ture. Den ubestridelige fordel Complex Selena All Inclusive er en god placering. Det er placeret væk fra den travle centrum, hvilket giver en fredfyldt oase og stilhed. I årene fra hotellet erhvervede sine faste kunder, der kommer her hvert år. Hotellet har været i drift siden begyndelsen af maj og oktober.

Hotel adresse: Sunny Beach Villa-området Zora, Bulgarien.

Værelser

Kompleks Selena All Inclusive er en tre-etagers bygning. I alt har hotellet 50 værelser. Hvad lejligheder kan behage Complex Selena All Inclusive (Sunny Beach)? Hotel værelser er udstyret med møbleret balkon, aircondition, minibar, satellit-tv, køleskab, telefon, badeværelse. Værelser er dækket med laminatgulve.

Komplekset tilbyder to former for overnatning:

  1. Standard værelser.
  2. Lejlighed med soveværelse og stue.

Værelserne rengøres dagligt og skift af håndklæder og sengetøj - to gange om ugen.

spisning

Kompleks Selena All Inclusive tilbyder rejsende sådanne spisemuligheder: morgenmad og halvpension. Chance og orden i henhold til "all inclusive". Dette hotel serverer almindelig mad uden nogen dikkedarer, men det er umuligt at holde sulten, også. Som regel tabellerne præsentere: pommes frites, ris, grøntsager, kød, pasta, supper, burgere, kylling. Frugt tjente ikke så meget. Men om morgenen den tilbyder lækre kager, urtete (mynte og kamille). Alkoholiske drikkevarer i baren frigives kun indtil 21.30.

Restauranten for børnene, der er særlige høje stole.

Hotelfaciliteter

Hotel Complex Selena All Inclusive 3 * meget lille, så også udviklet infrastruktur kan ikke prale. Parkering på stedet, valutaveksling, reception, souvenirbutik og et pengeskab.

Underholdning på hotellet

Hotel Complex Selena All Inclusive 3 * (Sunny Beach) er udstyret med to swimmingpools, hvoraf den ene er udstyret med et afslapningsområde med liggestole og parasoller samt en børns dias. På det område af et børneværelse og legeplads, sauna, damprum. Hotellet har en repræsentant for det rejsebureau, der tilbyder ture til lokale attraktioner.

Lidt om den udvej

Den berømte Sunny Beach er semikilometrovuyu strand og ligger nord for Bourgas. Den udvej er borte fra motorveje og jernbaner, og derfor er miljømæssigt rent område. Ikke underligt hvert år Blå Flag går til de lokale strande. Sunny Beach - det største område for turister, der driver mere end 800 hoteller.

Den udvej er perfekt for familier med børn, som den lokale bugt er præget af fint og blid solnedgang. Regionen har bygget en masse legepladser, rutschebaner, gynger, underholdning centre, hvor børnene kan have det sjovt. Plus utrolig kyst er blide tilgang til havet. Der er ingen grund til at gå ned ad trappen eller bjerge. Ikke mindre populært feriested og unge, som natklubber arbejde her, diskoteker, går til interessante partier.

Attraktioner & underholdning

Den udvej er et ideelt sted for vandsport: vandcykler, pools, parasailing, windsurfing, drageflyvere, bådture, banan både og yachts. Også i regionen er der talrige tennisbaner, volleyball og basketball. For ikke så længe siden, mellem Nessebar og Sunny Beach åbnede et vandland med vand attraktioner, som bliver interessant at børn, fordi den lokale bakker ikke er så høje og farlige som i voksen institutioner af lignende retning.

I centrum af den udvej opererer en forlystelsespark, hvor der er attraktioner for alle aldre: en centrifuge, et frit fald tårn, karrusel, hus af rædsler, løkke , og meget mere.

Sunny Beach i sig selv er ikke berømte historiske seværdigheder at se noget interessant, er du nødt til at gå til Nessebar, som er en af de ældste bosættelser på kontinentet. Nessebar kaldes ofte byen fyrre kirker, det er opført som en UNESCO kulturarv. Den ældste kirker, der har overlevet til vore dage, tilbage til det 4-5-v konstruktion i århundreder.

Sunny Beach er stedet for afholdelse af en lang række konkurrencer og folkefester. Hvor du kan se opførelser af Burgas Opera og Symfoniorkester.

Ikke mindre interessant for turister Reserve "Kalinata", som er det område af uberørt natur. Det ligger ti kilometer fra St. Vlas og Sunny Beach. I reserven kan du se sjældne arter af plante- og dyrearter: storke, ugler, skildpadder, ugler, hjorte og rådyr. Besøg dette sted, du kan ikke kun som en del af en tur gruppe men ankom med taxi eller leje bil.

Hotel Complex Selena All Inclusive 3 * (Sunny Beach): anmeldelser

Taler om hotellet, selvfølgelig, jeg ønsker at henvende sig til de vurderinger gæsterne har tid til at besøge det. Selena Complex * 3 (Sunny Beach) er en af de institutioner, som turisterne udtrykte temmelig divergerende synspunkter. Generelt gæsterne er tilfredse med hotellet, hvis du ved, at gå til et tre-stjernet hotel, og i første omgang ikke gøre for store krav.

I udtalelsen fra turister, den komplekse har en god beliggenhed i forhold til havet. Uden for hotellet starter villaer af velhavende mennesker, og ikke langt fra hotellet er der et busstoppested.

Hotellet tilbyder en shuttle service, men turister, efter i Selena Complex 3 * senest komme til din destination, men fordi vejen får en lang og ekstremt trættende.

Hotellets bar og restaurant ved poolen. Spisning på Complex Selena All Inclusive 3 * (Sunny Beach) normal. Her finder du lækre retter, men produkterne er friske og lokale kokke forsøger at tilberede lækre. Morgenmad, som andre steder, er ikke anderledes sort, men til frokost og middag du kan smage fremragende bulgarske retter. På bordene serveres en masse af kød og frugt vandmelon, grapefrugt, druer, æbler, blommer. Te og kaffe i baren og restauranten er normale, den lokale øl er også acceptabel kvalitet. Men dispensering alkohol ikke alle er glade. Flaskevand på hotellet serveres ikke, kun køligere, med hvem der er ulejligheden, og derfor skal købes vodichku det nærmeste supermarked.

Det generelle indtryk af hotellet

Generelt anmeldelser om hotellet "Selena 3 *" (Sunny Beach) positiv, hvilket giver anledning til at anbefale dette sted for budget rejsende. Men at få en tur, du har brug for at kende nogle af nuancerne i komplekset, så for ikke at blive skuffet.

Værelserne er rummelige og komfortable, de er udstyret med alt nødvendigt. Nogle af dem ville ikke skade at børste op. Møbler er heller ikke specielt nyt, men i god stand. Men senge i nogle lejligheder, i henhold til rejsende, knust og har behov for udskiftning. Ingen insekter i værelser. Den stuvning af gæsterne, der klager over, at ikke alle er tilfredse med kvaliteten. Linned og håndklæder i hotellets ændring er ikke så ofte, som vi gerne ville. Det er bemærkelsesværdigt, at de længe har været behov for erstatning.

Område er meget lille, er der to swimmingpools, rekreativt område ved siden af en af dem. legeplads og spillehal åbne bygget til børn. Men den animator, der er engageret i småbørn, næsten ikke synlige. Ved receptionen hængende daglige børns aktiviteter plan, men af en eller anden grund er de ikke udføres. For voksne er der også særlige underholdning. Derfor, hvis du kommer til dette hotel for havet og sightseeing og ikke planlægger at bruge meget tid på sit område, så er du det helt egnet. Og hvis du vil have en aktiv dag og aften underholdning, så er du naturligvis ikke her.

Hotellet har gode medarbejdere, der er godt bortskaffes til alle gæster. Især hvile ros bartender og tjener fra restauranten.

Ikke langt fra hotellet er flere supermarkeder, hvor du kan købe gode lokale produkter: ost, pølse, mælk, ost, bulgarsk vin.

Fra hotellet til kysten til at gå langt. Alle nærliggende strande helt udstyret. Selv i de kommunale livreddere der. Hvis du ikke kan lide store skarer, er det værd en lille tur i retning af kysten af det tilstødende hotel. Der er altid en masse mindre turister. Leje liggestole og parasoller er ikke nødvendig. Mange af de andre med deres tilbehør. Alle strandene i den udvej har sandede gulve og er udstyret med bad og toilet.

Sunny Beach er fantastisk smuk promenade, der løber mange leje stationer elektriske køretøjer, cykler, scootere. For de rejsende, som ikke alt for glad for at gå, men ønsker at se byen, vil denne transport være den mest overkommelige, billig bekvem mulighed for bevægelse.

i stedet for en epilog

Kompleks Selena - en god mulighed for en økonomisk ferie. Det er egnede fordringsløs turister, der ikke ønsker at betaler for meget for ekstra bekvemmelighed. God placering og anstændige fødevarer gør hotellet meget populært hos turister. Alle de mest interessante steder i den udvej er inden for gåafstand fra hotellet. Men den største fordel af komplekset er dens tætte placering i forhold til søs, som hvert år til den udvej tendens til at få tusindvis af turister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.