Af teknologiGadgets

Ultrabooks Sony: anmeldelse af de bedste modeller og anmeldelser om dem

Udviklingen af teknologi står ikke stille. Virksomheder forsøger at udvikle gadgets, der ikke kun er magtfulde, men også praktisk. I de senere år har forbrugeren fået særlig popularitet fra ultrabooks. Sony og mange andre virksomheder repræsenterer regelmæssigt markedsmodellerne, hvor hovedvægten er på miniaturelegemet. Vægten af de fleste enheder er kun 1 kilo. I dette tilfælde gives ikke det sidste sted til stilen. Ultrabooks Sony ser for eksempel meget dyre og prestigefyldte ud. De er lavet af kvalitetsmaterialer, der ikke mister deres tiltrækningskraft over tid. I dag skal vi kigge på nogle af de mest populære ultrabook-modeller fra Sony.

Sony Vaio VPC-Z21V9R

Sony ultrabooks står primært ud for ergonomisk design. Denne model har formået at kombinere en kraftig "påfyldning" og et attraktivt udseende. Sagen er lavet af plastik af høj kvalitet, som ikke samler snavs og ikke tørrer med tiden. Fabrikanten lagde ikke låget blankt, hvilket kan findes i mange budgetenheder. Dette gik selvfølgelig kun til fordel for ham. Ultrabooks Sony er blandt andet også berømt for deres displays med fremragende farvegengivelse. Vaio VPC-Z21V9R modtog en god 13,1-tommers matrix med en opløsning på 1600x900 pixels, hvilket er nok til et kvalitetsbillede. Skærmen er meget kontrastfuld og blinker ikke i solen, hvilket gør det muligt at bruge modellen på gaden.

karakteristika

En mobil Intel Core i5 processor, der kører på to kerner, bruges, klokfrekvensen er 2,3 GHz. Ultrabook Sony Vaio VPC-Z21V9R, takket være chipen, viser en god hastighed på informationsbehandling.

RAM i enheden er 4 GB DDR3 type. Lydstyrken er tilstrækkelig til fremragende multitasking og kører mange spil. Winchester tager meget plads, og det virker ikke så hurtigt, så producenten har installeret en 256 GB SSD. For operativsystemet og de mest nødvendige programmer er plads nok. For alt andet er det bedre at have en ekstern harddisk til rådighed. Solid state-drevet arbejder med høj hastighed og giver ikke mulighed for at tvivle på dens kvalitet.

Ultrabook Sony Vaio VPC-Z21V9R kan behage brugeren og tilstedeværelsen af et diskret videokort, som giver dig mulighed for at bruge modellen ikke kun til at surfe på internettet, men også til at arbejde med krævende programmer. Installeret i det AMD Radeon HD 6650, der arbejder med 1 GB videohukommelse. Videokortet er nok til de fleste moderne applikationer og kører nogle spil.

For at sikre autonomi er der et 4000 mAh batteri. Ved moderate belastninger kan Ultrabook arbejde op til 8 timer, hvilket er et godt resultat.

Sony Vaio VPC-Z21Z9R

Moderne ultrabook Sony Vaio VPC-Z21Z9R med attraktivt design og kraftfuld hardware. Lavet af kvalitetsmaterialer. Det ser dyrt og prestigefyldt ud. Ultrabook "Sony" Vaio VPC-Z21Z9R har mange fordele, der gjorde det muligt at tage det førende sted på markedet for mobile gadgets.

karakteristika

Oplysningerne vises via en 13,1-tommers skærm med en fremragende matrix, som fik en opløsning på 1600x900 pixels. Ingen pixelisering, fremragende synsvinkler. Selv fra langvarigt arbejde gør ikke øjnene ondt. Har en speciel belægning, der forhindrer udseendet af fingeraftryk.

"Hjernen" var en 2-kerne Intel Core i7-processor. Modellen er selvfølgelig mobil, men arbejder med en clock-hastighed på 2,7 GHz og giver en høj hastighed i drift.

RAM i ultrabook er 8 GB DDR3 type. Drevet er en 256 GB SSD. Nogle brugere af denne hukommelse er muligvis ikke nok, så du bør købe en ekstern harddisk til opbevaring af film og musik.

Til behandling af videodiagrammer er den integrerede HD Graphics 3000-chip ansvarlig. Udførelsen er tilstrækkelig til at opfylde krævende opgaver og starte nogle videospil.

På trods af den lille størrelse har Ultrabook Sony Vaio 11 3 USB-porte (en af dem - 3.0). Internetadgang leveres af det indbyggede 3G-modul. Der er også HDMI og alle moderne trådløse grænseflader.

Vægten af modellen er 1,1 kilo. Et 4000 mAh batteri er installeret, så du kan arbejde op til 7 timer uden genopladning. Generelt er Vaio VPC-Z21Z9R en fremragende ultrabook.

Sony Vaio SVP132A

Bedøvelse ultrabook, som vil være en god hjælper til ejeren. Lavet af speciel plastik, som er stærkere og dermed lettere end aluminium. Sagen klipper ikke, hvilket giver dig mulighed for at bære modellen med dig overalt.

karakteristika

Ultrabook Sony Vaio Pro 13 (SVP132A) modtog en 13,3-tommers skærm med FullHD-opløsning. Matricen er lavet ved hjælp af IPS-teknologi. Ingen korn og blænding i solen. Billedet er ikke forvrænget og falmer ikke, selvom skærmen udvides i stor vinkel.

"Hjertet" var en mobil processor fra Intel - Core i5. Ydeevne er tilstrækkelig til hurtig systemdrift og kører moderne programmer. Fungerer med en frekvens på op til 2,6 GHz. Selv under store belastninger varmes det ikke over 66 grader.

RAM'en er integreret i bundkortet. Modulet er installeret på 4 GB, type - DDR3. Beløbet er tilstrækkeligt til normal drift af 64-bit operativsystemer og de fleste ressourceintensive programmer. For at gemme information bruger vi en 128 GB SSD. Mange kan have mangel på hukommelse, så du vil på forhånd købe en ekstern harddisk eller en større SSD.

Ultrabook Sony Vaio Pro 13 modtog ikke et diskret grafikkort, da grafikkortet bruger HD Graphics 4400. Chippen er ikke den nyeste, men det vil være nok at arbejde med mange programmer. Kan endda køre nogle spil.

Ultrabook Sony Pro 13 har alle de nødvendige porte og trådløse grænseflader, for videoopkald er der et kamera. Det kan arbejde mere end 7 timer fra batteriet.

Sony Vaio SVD1121X9R

Linjalen, der består af ultrabuki Sony Vaio Pro, er kendt for modellerne af transformatorer. De er ideelle til dem, der ikke har besluttet sig for et valg - en tablet eller en bærbar computer. Disse enheder er i stand til at ændre deres udseende med ringe indsats. Ultrabuk-transformer Sony Vaio SVD1121X9R - en ny model fra firmaet, som ikke vil forlade ligeglade nogen fan af gadgets.

karakteristika

Skærmen er sensorisk, hvilket ikke er overraskende. Diagonalen er 11,6 tommer. En højkvalitets IPS-matrix anvendes, som modtog FullHD-opløsning. Har en blank finish, der perfekt formidler dybden af billedet. Sensoren er meget følsom, ingen blænding i solen, synsvinkler er maksimale. Meget hurtigt på displayet opsamles fingeraftryk, så det skal hele tiden tørres.

Microchips ultrabuki-transformere Sony modtager som regel fra firmaet Intel. Denne model var ingen undtagelse. Installeret 2-core Core i5, der arbejder med en clock-hastighed på 1,7 GHz. Processorens ydeevne er tilstrækkelig til den stabile drift af operativsystemet og lanceringen af moderne programmer.

RAM i transformeren 4 GB, arbejder med en frekvens på 1600 MHz. Giver fremragende multitasking og hurtig udførelse af operationer. Selvfølgelig fik harddisken ikke enheden på grund af dens miniature størrelse. For at gemme information bruger vi en 128 GB SSD. Desværre er det umuligt at erstatte det. Derfor skal du købe en ekstern enhed til at gemme store mængder data.

Da grafikkortet er brugt HD Graphics 4000, hvilket er meget godt for transformeren. Uden problemer kan du køre krævende programmer og nogle moderne spil.

Modellen modtog 2 USB-porte af type 3.0. Drevet mangler naturligvis. Der er en HDMI-port og alle de nødvendige trådløse grænseflader. Fra det indbyggede batteri kan Ultrabook arbejde mere end 6 timer. Vægten er 1,3 kg. En god tilføjelse var belysningen af tastaturet.

Sony VAIO SVT1313Z1R / S

En moderne ultrabook med et ergonomisk design og en kraftig "påfyldning". Velegnet til kontorarbejde og surfing på internettet. På grund af hardware er der ingen "bremser" i systemet.

karakteristika

Skærmen er lavet ved hjælp af IPS-teknologi. Det er blankt, så det bliver hurtigt snavset. Understøtter berøringskontrol. Har modtaget en diagonal på 13,3 inches med en opløsning på 1366x768 pixels. Pixelation kan kun mærkes ved tæt undersøgelse. Visningsvinkler er ikke dårlige, men andre nuancer er nogle gange mærkbare. Det er muligt at arbejde komfortabelt i solrigt vejr, blænding vises ikke.

Udviklerne lagrede ikke på "stuffing" ved at installere en kraftfuld Intel Core i7 processor. Fungerer med to kerner, som har en clockhastighed på 1,9 GHz. Chip giver komfortabelt arbejde med moderne software og nogle videospil.

RAM i enheden er indstillet til 4 GB. Modulerne var DDR3-type og opererer ved 1600 MHz. Til stabil og jævn drift af operativsystemet er kapaciteten tilstrækkelig. Men hvis du vil, kan du udvide lydstyrken til 8 GB. Harddisken mangler, hvilket ikke er overraskende. Til opbevaring af oplysninger er der et SSD-drev til 128 GB. Det virker hurtigt og opvarmer ikke. Desuden fungerer det lydløst.

Ultrabook erhvervede ikke et diskret grafikkort. Udviklere gemt på chippen, men kunne reducere størrelsen. Til behandling af grafiske oplysninger anvendes HD Graphics 4000.

Fra batterimodellen er det muligt at arbejde op til 8 timer.

Sony VAIO SVT-1312V1R

Dyrt og højkvalitets ultrabook, lavet af magnesiumlegering. Har fået ergonomisk design og små dimensioner. Perfekt til brugere, der har brug for en enhed til at arbejde på vejen. På trods af den slanke krop har den et rummeligt batteri, der giver autonomi i 8 timer.

karakteristika

Skærmen er lavet af højkvalitets materiale, har en blank overflade. Diagonalen er 13,3 inches, opløsningen er 1366x768 pixels. Tillader dig at arbejde komfortabelt selv på solrige dage. Visningsvinkler er maksimale, ingen blænding.

Installeret 2-core Core i5 processor, lavet ved hjælp af Ivy Bridge teknologi. Uretiden er 1700 MHz. Moderne programmer løber uden problemer. Videospil må ikke gå ved maksimale indstillinger, men mange arbejde på lav / medium.

RAM'en er indstillet til 4 GB. Moduler har en høj dataoverførselshastighed. Men brugere får ikke en SSD-disk. Udviklere gik som standard, og installerede en 500 GB harddisk. Jeg må sige, det virker med en acceptabel hastighed, det gør ikke støj og bliver ikke varm.

Sagen indeholder de nødvendige porte til tilslutning af eksterne enheder, herunder USB 3.0. Fjern ikke ultrabook og trådløse grænseflader. Vægten af modellen er kun 1,7 kilo.

Sony Vaio SVD1321Z9R

En dyr model, der modtog en individuel stil og kraftig hardware. Det er rettet mod brugere, der er involveret i erhvervslivet og iværksætteri. Har alt hvad du behøver for at arbejde med kontorprogrammer, kan prale af en lang autonomi.

karakteristika

Modelens fordel er straks åbenbar. Sagen er lavet af materialer af høj kvalitet. Han tiltrækker opmærksomhed og bliver ikke ridset eller snavset. Der er ingen tilbageslag og store huller, alt er samlet meget godt.

Skærmen modtog en 13,3-tommers matrix med FullHD-opløsning. Farverne er meget dybe og saftige. Visningsvinklen er maksimal, selv med stærk afvigelse til siden, er der ingen forvrængning af billedet. Skærmen føles selvsikker i solen. For yderligere bekvemmelighed er der mulighed for berøringskontrol.

"Brain" ultrabook blev en af de mest moderne processorer fra Intel - Core i7. Med lethed begynder det krævende programmer, adskiller den hurtige ydeevne i arbejdet. Selv under store belastninger opvarmes den ikke over 68 grader.

Til høj multitasking er der installeret 8 GB RAM, som er af typen DDR3. Drevet bruger en 256 GB SSD. Den er lavet af kvalitetsdele, som sikrer hurtig og lydløs drift.

Grafisk information behandles af det indbyggede HD Graphics- kort . Sammen med resten af "hardware" demonstreres god præstation. Der er alle de nødvendige trådløse grænseflader til arbejde. Til videoopkald er der et webkamera med 8 megapixel.

Vægten er kun 1,3 kg. Batteriet er i stand til at give autonom drift i 15 timer. Hvis du reducerer skærmens lysstyrke og slukker for unødvendige processer, kan du opnå endnu større resultater.

Sony VAIO SVT1312Z1R

Ultrabook for aktive brugere, der skal arbejde på farten. Der er en god "jern" og en stor krop, lavet af dyre materialer. Modellen viste sig at være let og hurtig. Du kan arbejde og have det sjovt.

karakteristika

Sagen er lavet af slidstærkt materiale, behageligt at røre ved. Ridser eller samler ikke fingeraftryk. Den er lavet meget tynd og let, som giver dig mulighed for at bære den i en lille taske.

Skærm diagonal er 13,3 inches, opløsningen er 1366x768 pixels. Har en blank finish og touch kontrol. Må ikke "blinde" solen og give dig mulighed for at rotere skærmen i enhver vinkel uden at miste billedets kvalitet.

"Hjertet" var chip Intel Core i7, der arbejder med en clockhastighed på 1,9 GHz. Giver behageligt arbejde med kontorprogrammer. Ganske energieffektiv, hvilket alvorligt påvirker varigheden af autonomt arbejde.

RAM modtog 4 GB, hvilket er nok til hurtigt at starte systemet og applikationerne. Der anvendes et solid state-drev med 128 GB, hvilket gør det muligt at glemme harddiskens støjende og langsomme drift.

Grafikken behandles af den indbyggede videochip HD Graphics 4000. Der var ingen ultrabook uden de sædvanlige grænseflader. Dens vægt er 1,7 kilo. Batteri til Ultrabook Sony Vaio SVT1312Z1R leveres sammen med 8 timer batterilevetid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.