Nyheder og SamfundKultur

Kultur og civilisation i menneskelig udvikling

Forholdet mellem begrebet kultur og civilisation er en temmelig kompliceret problem. Nogle filosoffer mener, de er næsten synonyme, men også stor kohorte af dem, der avlet disse vilkår og overveje dem antagonistisk. Overvej værdi i sig selv og oprindelsen af disse ord. "Kultur" har optrådt i det gamle Rom og oprindeligt stod til dyrkning af jord. Det etymologi af ordet "civilisation" stammer fra det latinske "civis" (hvilket betyder en by beboerne, borger). Under dette koncept indebærer en vis grad af udviklingen af public relations (love, offentlig infrastruktur), livet (offentlige bygninger, veje, vand, etc.), skikke og kunst (etik og æstetik).

Som vi kan se, på den ene side omfattede Romerne kultur (i sin nuværende betydning) i den mere generelle udtryk "civilisation", og på den anden - det som noget kontrast landet og i byerne vilde, oplyste og raffineret. Men vi kan helt sikkert sige, at ved indgangen til menneskeheden, både disse fænomener var ikke antonymous. Efter alt, vi taler samme "kultur af gamle civilisationer", hvilket betyder, at en organisk sammensmeltning af teknologiske fremskridt og mytologi, kunst og videnskab af et folk på et vist niveau af fremskridt.

Man ikke tilpasse sig omverdenen, og søger at omdanne det. Derfor kan vi trygt sige, at kultur og civilisation er en manifestation af den gradvise udvikling af det menneskelige samfund, der er en konsekvens af udviklingen. På den ene side, at folk, der forsøger at forstå de love, der findes i naturen, og bruge dem få yderligere velstand for dens eksistens. På den anden side, han forsøger at forstå sin plads i verden for at finde den forsvundne harmoni, for at forstå sit livs mål.

Før New Age kultur og civilisation ikke er imod, men gensidigt forstærkende. Naturens love forstået som fastsat af Gud (eller guder) standarder og dermed området for åndelige aktivt interageret med den materielle verden. Guds skabelse - mand - at opbygge en anden karakter, som også deltog i den himmelske harmoni, selv om det er manifesteret i sådanne tilsyneladende hverdagsagtige ting som en vandmølle, en plov til dyb pløjning og bankudlån.

Men med begyndelsen af den æra af teknologiske begrebet "kultur" og "civilisation" er begyndt at divergere. Masseproduktion kommer af samlebåndet dehumanizes deres produkter, bevæger sig væk fra deres skaber - håndværker. Manden stoppede for at sætte dit hjerte i tingene, og de begyndte at dominere ham. Begge disse begreber er blevet antagonistisk, og derudover var der en surrogat, "kentaur" begge fænomener - mode.

Hvad er essensen af konflikten, hvor der er kultur og civilisation? Den første driver de evige værdier (klassisk aldrig forældet), og den anden kommer fra det faktum, at elektroniske gadgets bliver forældet, er de erstattet af andre, mere avancerede. Moderne videnskab er pragmatiske (hovedsagelig finansieret kun de industrier, der fører til konkrete udbytte), hvorimod resultaterne af ånden ikke altid betale sig omkostningerne. Kunst, litteratur, religion er baseret på resultaterne af tidligere epoker, mens hvert niveau er den næste fase af fremskridt er ofte selvforsynende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.