Mad og drikkevarerSupper

Suppe med svampe - opskrift på en sund kost

Suppe er en væsentlig del af den rigtige kost, men ikke alle kan lide de traditionelle retter som borsch eller suppe, så den moderne husmor på udkig efter måder at diversificere startmenuen. Som en sådan metode kan skelne madlavning retter med svampe, især champignon suppe. Opskriften er meget enkel, og dens smag karakteristika er det vanskeligt at sammenligne med noget andet produkt. Desuden suppe med friske svampe er yderst kaloriefattige, det siger, at selv med en lille del kan fyldes for resten af dagen. Derfor anbefaler vi til alle elskere af svampe forsøger at forberede creme suppe, kartoffelmos med svampe.

For at forberede denne suppe, du har brug for følgende produkter:

- 500-600 gram svampe;

- 2 stykker løg;

- 500 ml kylling bouillon;

- 50 g smør;

- 2 spsk. spiseskefulde mel;

- 200-300 ml fløde;

- solsikkeolie;

- salt og peber.

For at komme i gang, du ønsker at koge kylling bouillon. For dem, der er i suppen bouillon alene synes utilstrækkelig hjertelig, kan du lade kyllingestykkerne, som derefter vil blive anvendt i skålen. Men hvis det besluttes at bruge kylling til at gøre suppe, du har brug for at adskille kødet fra knoglerne, fordi knoglerne kun ødelægge det overordnede udseende. Når kyllingesuppe er klar, kan du begynde at koge suppe med svampe. Opskrift indebærer anvendelse af rå svampe, som først og fint skåret med hakkede løg sendes til en varm pande. Svampe og løg skal være korrekt sat ud, indtil de til sidst blødgøre og løg er ikke længere sprød. Det vil tage omkring tyve minutter. Glem ikke at tilføje lidt salt og peber, at svampe bliver mere spiselig.

Når svampene er klar, placere dem i en blender, Bay 1/3 kylling bouillon. Alt dette bør være omhyggeligt male indtil glat. Som et resultat, bør få kartoffelmos, som vil danne grundlag for fremtidig suppe. Hvis cremen er klar, kan du gå videre til næste trin. At koge suppe med svampe, i henhold til opskriften, skal du gøre følgende. Det er nødvendigt at smelte den fine varme smør og steg den nødvendige mængde mel. Når ristet mel, er creme sammen med den resterende bouillon hældes i gryden, hvor han fortsætter med at sygne hen. Dernæst tilsæt fløde og bring i kog fad. Når suppen koger, tilsæt knivspids salt og peber. På dette stadium kan det betragtes som klar til suppe med svampe. Opskriften på sin forberedelse er meget enkel og ernæringsmæssige egenskaber kan ikke overvurderes.

Det er bedst at anvende en creme suppe med rasp og persille blad. Så fadet vil se endnu mere appetitvækkende. Desuden skal det siges, at denne parabol er meget nyttigt, fordi svampe indeholder specifikke elementer, der bliver brug for den menneskelige krop. Af denne grund, har ofte brug for at koge suppe med svampe, en opskrift, som er meget let at huske og let at udføre.

Det skal siges, at ikke alle elsker supper i form af en creme eller kartoffelmos, så denne suppe kan tilberedes og den traditionelle måde. Fra denne smag egenskaber ikke ændrer sig, og i en cremet bouillon vil flyde skiver af svampe og kylling, der vil gøre denne parabol især nærende.

Hvis du virkelig ønsker at tilføje noget nyt til den kost, vil suppe af svampe, en opskrift, der er beskrevet ovenfor, være en god måde at sprede den sædvanlige menu. Denne suppe er forskellige smagskarakteristika og mættet med næringsstoffer, der er værdifulde for enhver menneskelig krop. Nu børnene vil ikke rode rundt med en ske i suppen, sætte på kanterne af pladerne "smagløst grøntsager", og hele familien vil være tilfredse og fuld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.