SkønhedNegle

Hvordan til at korrigere en pedicure i hjemmet: skridt og anbefalinger

For at lære at gøre det rigtige pedicure derhjemme, er du nødt til at studere denne proces i etaper. Til at begynde at forberede alle de nødvendige værktøjer og instrumenter.

Instrumenter og værktøjer til pedicure

For at begynde at udforske spørgsmålet om, hvordan man laver den rigtige pedicure derhjemme, skal du forberede følgende:

 1. Kar til iblødsætning Foot (helst egnet beholder).
 2. Organer til bad (shower gel, skumbad eller SPA midler).
 3. Scrub (bedre at bruge et værktøj designet specielt til fødderne, men hvis ikke, kan du anvende et organ krat).
 4. Cuticle Creme (for sin blødgørende og nem fjernelse).
 5. Foot Cream (så huden forbliver blød og glat).
 6. Cuticle olie (for sin fugt og fleksibilitet, søm fæstning).
 7. Pimpsten (rengøring ligtorne og hæle).
 8. Negleklipper (kan erstattes med negleklipper).
 9. Orange stick (for at fjerne neglebånd, bør det ikke være meget skarpe).
 10. Neglebånd saks (de har en meget komfortabel tynde tip).
 11. Neglefil (til formning).
 12. Poleret Nail (til rengøring af negle og gøre dem skinne).
 13. Flydende neglelakfjerner (for at fjerne den gamle belægning).
 14. Styrkelse neglelak.
 15. Substrat (dekorative lak).
 16. Fixer.

Forberedelse til pedicure fødder

Før du gør det rigtige pedicure derhjemme, er du nødt til at forberede denne proces stilk. Til at begynde, fjerne den gamle neglelak, derefter anvende til neglebånd speciel creme. begynde Derefter til vand procedurer.

tilsat middel fremstillet i forvejen i varmt vand. På hendes fødder ned. Som kølevandet skal opvarmes ved tilsætning af varmt. Efter 10-15 minutter, det ene ben skal komme ud af badet og tørres, den anden forbliver i vandet.

Saks eller neglesaks søm skæres i en lige linje, for at få en kvadratisk form. Så savede kant. Med appelsin stikker ud fra under neglen fjernet tør hud. I den næste fase, en smuk pedicure derhjemme omfatter neglebånd pleje. Det udskudt en orange pind og rengøres med specielle saks. Yderligere poleret negle plader.

At studere yderligere spørgsmålet om, hvordan man laver den rigtige pedicure derhjemme, skal du huske, at det næste skridt er en fodpleje. Ved hjælp af pimpsten fjernet ligtorne, hård hud keratiniseret hud og derefter anvendt til at skrubbe for at være meget god rub.

Nu kommer turen til det andet ben, det udført den samme manipulation. I slutningen af benene er nødvendige for at sætte cremen, men uden at røre neglepladen procedurer forberedelse.

lak

På den afsluttende fase af en pedicure i hjemmet (billeder af nogle af de tidligere trin er givet i artiklen) indebærer anvendelse af olie til neglebånd og neglepladen. Nu det drejer sig tid til at anvende fundament, og derefter direkte den dekorative lak (i to lag, som hver især skal tørres) og fixer.

I denne pedicure er færdig. Denne proces tager normalt ikke mere end 40 minutter. Det bør ske en gang om ugen, bør lakerede negle ikke være mere end et par gange i de sidste 7 dage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.