Nyheder og SamfundBerømtheder

Skuespiller Mark Bernes: biografi, filmografi og personlige liv

25 September, 1911 blev født Mark Neumann, men hele landet kender det under navnet i den ukrainske by Nizhyn Mark Bernes, hvis biografi er usædvanligt. En mand, der ikke vidste musikalsk notation, erobrede landet med oprigtighed og betænksomhed sang. Betragtes det som en ære at give ham hans værker de bedste digtere og komponister.

barndom

Nahum Neumann serveret i gården, som indsamles, genbruges, og hans mor var en husholdningen. Det var skik dengang for en kvinde at blive hjemme. I 1916, hele familien, flyttede de til Kharkov, hvor han dimitterede fra den syvårige mærket. Forældre drømt om, at hans søn ville være en revisor, men teenageren har andre planer - han var tiltrukket scene. Det er involveret i teatret og college samtidig tjener en ekstra i teatret. Som i et eventyr, en af skuespillerne var syg, og Mark frigivet ind på scenen i rollen som en tjener i en operette, hvor leveringen af hans roste instruktør N.Sinelnikov. Så var der den klangfulde pseudonym Bernes.

Moskva

I provinsen, føler han behov for at flytte til Moskva til kreativ vækst. Nogen ukendte Bernes komme til hovedstaden og begyndte at arbejde som en ekstra i flere teatre. Et år senere, i 1930, spillede han en lille rolle i Moskva Drama Teater. Og i 1934 modtog han sin første pris for 'de bedste indikatorer i arbejdet. " Det første skridt er steget Mark Bernes, hvis biografi er lige begyndt at stige.

film

Startende fra 1935 den charmerende og fotogen Bernes begynder at dukke op i filmen. I det 38. år for ham synge hele landet sangen "Skyer over byen af stål" fra filmen "Manden med en pistol", og han vil komme over det i henhold til bekendtgørelse "Badge of Honor" (1939). Ikke på scenen, i film, der udfører lyriske og intime sange herliggjort skuespiller Mark Bernes. Biografi har sin rolle, som krævede en fast maskulin karakter, der føltes rolig vilje og blid humor.

I filmen "To soldater" er to af hans sange bliver, som vi ville sige, et hit "The Dark Night" og "scows". De kunne høres i radioen og på plader. Bernes spillede fed Odessa. I denne rolle, åbnede han med en komiske side. Men for at han havde brug for at lære at tale som Odessa. Og så beboerne i Odessa fornærmet, når han sagde, at han ikke kom fra byen, de stadig fortsatte med at betragte ham som deres landsmand. For sin rolle i denne film Bernes hvordan denne krig veteran, blev tildelt rækkefølgen af Red Star (1943).

Efter krigen, Marc gik videre til stjerne i film. Alle ventede på sine nye sange, men hans stemme var svag, "hjem", så at sige. Men han var i stand til perfekt at udføre en sang af Mark Bernes, hvis biografi er en smart metode til sangen kreativitet, oprigtighed og varme fører til scenen.

etape

For første gang i en offentlig koncert, Mark Bernes talte i House of officerer i Sverdlovsk. Det var i 1943. Der fulgte en turné med koncerter i Uralbjergene. Og i hovedstaden, begyndte han at udføre sange fra slutningen af fyrrerne. Gradvist dannet repertoiret, hvilket passer meget omhyggeligt Mark Naumovich Bernes. Biografi viser, at det ikke var en fiks idé, men en manifestation af høj smag kunstner og hans kunstneriske intuition. Han plukket omhyggeligt sange, der var vigtigt for ham personligt, og arbejdet med komponister og digtere. Derfor havde han ikke "walk-through" af arbejdet: nogen af dem vil få betydning for lytteren. Generelt skabte han, arbejder konstant på scenen, et repertoire af 82 sange. I dette tilfælde den mest aktive del tog han i skabelsen af mere end fyrre sange. Fortsat at handle i film i 50-60 år, blev Mark Bernes stadig arbejder med sangene. Der er sange i sit repertoire, som "Kære Muscovites", "hvis de fyre hele jorden", "Jeg elsker dig, liv".

Når etnicitet er ikke en hindring

I Moskva i 1957, kom vi til festivalen for elever på fem komponister fra den franske, der skrev sangen, herunder for Iva Montana. De skulle tage sig af Nikita Teologi, først, fordi han var medlem af Composers' Union, og for det andet, vidste fransk. Så hvordan at fortælle Zinoviy Efimovich Gerdt, han ser, at der er i live og taler fransk og teologi, og næsten lydløs ensom Mark Bernes. Biografi, etnicitet kunstner han virkelig hjulpet derefter. Teologisk nogen trækker, og alle de pinlig tavshed. Så Bernes sukker dybt og siger noget i jiddisch. Den glæde af den franske var ikke enden. "Er du en Jøde?!" Det viste sig, at komponister - franske jøder. Samtalen fortsatte aktivt og nærmede Teologisk nu han ikke forstod et eneste ord. Og når indlægget at skifte emne, så Bernes sjov vittighed: "Og hvor er du bare hævet, Nikita? Hvorfor blande sig i andre folks samtale? "

vanskelige år

I 1958-60 år den nationale presse ned på Bernes kritik, mere som chikane. Entertainer og ekskommunikeret fra filmen, og fra scenen af vulgaritet i musik. Undlad at skrive den nye rekord, han ikke gå i luften i radioen. Men det hele går væk. I 1960, på All-EU-program "Good Morning" er tilbage, sjælfulde stemme Bernes.

"Fjender har brændt indfødte hytte"

Usædvanlige dybfølte digte om soldaten ved graven af sin hustru skrev Michael Isakovsky, og Matthew Blanter, der stifter bekendtskab med dem, skabte en sang. Men det blev forbudt: det virkede alt for dyster. Ikke sådanne sange bør være folk-vinder. Song ligget seksten. Men da hun kom til Mark Bernes, at han først udførte det på scenen af den grønne Teater i Gorky Park. Alt er kommet til at slappe af, have det sjovt, og gik Bernes og på en måde genert, recitativ begyndte at stille og roligt synge uden patos. Hall stod, og så var der en storm af bifald. Men Bernes trak sig ud af programmet, handlede på egen risiko. Så kom til ham de poser breve af soldater og censur kunne ikke stoppe den sang, som blev folkemusik, fordi det hele til et enkelt ord - sandheden: nogen havde medaljer til Budapest, der lige var kommet til grave deres pårørende, har nogen derefter forladt huset. Isakovskogo digt af Bernes blev populær. Det er fyldt med magt af sorg mennesker vinde. Men hvis ikke for skuespilleren Mark Bernes, hvis biografi taler om mod, så måske vi ville stadig ikke vide det.

familie

I 1956 sin første kone døde Bernes Polina Linetskaya. Det var utrolig smuk kvinde. De levede sammen i 24 år, og de havde en datter, Natasha. Hun mistede sin mor, hun var kun tre år. Og i 1960 Mark Naumovich bragte en datter i første klasse, og i gården af den eneste i hovedstaden i den franske skole mødte en ung kvinde, som kom her med sin søn Jean. Det viste sig, at hendes navn var Liliya Mihaylovna Bodrova, og hun er gift med en franskmand fotojournalist. Mand introducerede sin kone til den berømte over hele landet sanger og skuespiller. Og Mark Bernes kærlighed ved første blik.

Deres børn sad ved samme skrivebord, og forældremøder konferencer, Mark Bernes og Lily optrådte i nærheden. Meget smukt og fint jeg plejet en kvinde, der var yngre end hans atten år, Mark Bernes. Biografi, er kunstnerens personlige liv nu formuleret. Han inviterede hende til viser lukkede film af Fellini, Antonioni, Bergman eller lytte til den nye rekord Aznavour. Mark var en meget charmerende mand: smil, skele øjne var næsten uimodståelig. I nærheden af det var behageligt og sikkert. Og to måneder efter at møde Lily M. er flyttet til Bernes. Alle hendes venner bare ramt: hendes fransk-mand var en velhavende mand ved Moskva standarder, og meget moderne, som blot "hang" kvinder. Og sideløbende Mark det var stille, og der er håb for en god undervisning af de to børn.

Mark Bernes: biografi, børn

Mark pludselig blev den stolte far til to børn. Natasha og Jean når de forstået og accepteret. Lily så meget tid til at beskæftige sig med børn at Mark sommetider bebrejdet hende: "Vi ved ikke, hvor meget du og jeg giver slip, og de har - alt i front."

I deres rene hyggeligt hus frekventeres af homoseksuelle venner Bernes: Lidiya Ruslanova, Olga Lepeshinskaya, skuespillere og biografer, mange udenlandske korrespondenter. Bernes som den første dag i vores bekendtskab behandlet alle disse år til sin kone. Det har altid været hendes foretrukne friske nelliker. De arbejder efter pres fra Bernes stål sammen. Kone var hans entertainer og holdt kreative møder. De boede sammen og aldrig skiltes, alle ni år. De er kun adskilt sorg - død Mark Naumovicha. Lilia M. ikke længere gift - ingen lige Bernes ikke eksisterede. Men det var nødvendigt at uddanne børn, der er over en alder af seksten.

Bernes og datter Paoly Natasha uddannet fra Moskvas Statsuniversitet og flyttede til USA. Personlige liv hun virkede ikke. Hun skilt hendes mand, og den anden mand forlod hende alene. Lilia Mikhailovna søn Jean uddannet fra cinematografi afdeling VGIK, men det speciale fungerer ikke.

Arbejde efter ægteskabet

Mark Naumovich arbejdede hårdt og med succes. Han tog på turné og i landet og i udlandet. I 1961 var der en ny sang, "Vil du, om den russiske krig." Yevtushenko selv sagde Bernes bragt så mange ændringer, at det er umuligt, og huske, hvad du bliver bedt Mark Naumovich. Han turnerede i Polen, og i Jugoslavien og Rumænien og Tjekkoslovakiet og Bulgarien. Han talte på engelsk tv. I alle turene blev han ledsaget af sin kone. Uden det, han nægtede at tale. I 1968, alle var glade for den nye film "skjold og sværd" og sangen "Hvordan man starter en Homeland" udført Bernes. Allerede det er alvorligt syg, en måned før sin død, var han den første gang indspillede sangen "Kraner".

Han døde i folkemunde elskede skuespiller 16 august., 1969 Han blev begravet i Novodevitjekirkegården, der udfører fire af hans sange, som han valgte selv. Denne "Tre år Jeg drømte om dig," "Romance Roshchina", "jeg elsker dig, liv" og "Kraner". Således endte det hårde liv af en kunstner, som vi kender som Mark Bernes. Kort biografi af kunstneren beskrevet i artiklen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.