Nyheder og SamfundØkonomi

I tilfælde 'facebook'ovom' Kingdom.

Som i dag, Facebook er det største sociale netværk i verden, og samtidig er det et af de tegn hurtigt at opnå rigdom i en ung alder af eksemplet med dens grundlægger Mark Zuckerberg.

Rivende anledning i popularitet blandt befolkningen, den "mirakel" af god penge omsætning, og dermed økonomisk gevinst, som vi ser i øjeblikket, hverken er altid under et stabilt fundament.

For eksempel Facebook nettoresultat ved udgangen af 2012 er 53 mio. Dollar, hvilket er 95% mindre end året før i 2011, hvor det udgjorde til 1 mia $ .. Disse data blev præsenteret i regnskabet for selskabet, hvad informerer AFP (Agence France-Presse).

Aktier i selskabet, henholdsvis også, "gik" ned. Facebook Ifølge rapporten, på $ 0.01 sit årlige overskud med en sats på per aktie sammenlignet med $ 0,46 (2011). Samtidig er det også nødvendigt at bemærke, at det sociale netværk omsætning i 2012 steg med 37% til 5 milliarder. Dollars.

Ifølge statistikker, selskabets resultat i fjerde kvartal af 2012 beløb sig til 64 millioner dollars, hvilket er næsten fem gange mindre end samme periode i 2011 -. 302 millioner dollars ..

Af rapporten fra firmaet Facebook viser også, at andelen af brugere, der hører til det sociale netværk via en mobil enhed, i fjerde kvartal for første gang oversteg antallet af brugere ved hjælp af til dette formål personlige computere, 57%.

Andelen af reklameindtægterne til den mobile segment tegnede sig for 23% i fjerde kvartal sidste år.

For at bevare sine stamgæster sociale netværk, samt at tiltrække nye brugere, naturligvis, til at generere indtægter, opfundet og udviklet nye tjenester.

Adfærd, samt vaner af mennesker er under forandring, men i det væsentlige at ændre deres udseende under indflydelse af internettet. De mest berømte ofre er shopping i butikker, der går ved hjælp af online dating sites og ser TV. Men udveksling af gaver, industrien med en årlig omsætning på $ 300 milliarder, indtil for nylig, modstod forandring. Giv gaver hver gang hårdere. Ved at få adgang til World Wide Web, foretage et valg og købe til ansigt ingen problemer, men vi har risikoen for at købe ting en anden størrelse, stil, smag eller farve.

For eksempel, Lee Linden, en iværksætter fra Silicon Valley, blev sammen med Ben Lewis udgivet en ny mobil app Karma, advarer brugere af sociale netværk om tilnærmelse af den markerede dem på kalenderen datoer. Dette program automatiserer detaljerne i at udvælge og købe gaver og handelspartnere kan kun levere ordren til den adresse. I første omgang ansøgningen blev skabt med evnen til at konkurrere med Facebook, men Mark Zuckerberg var personligt meget interesseret i denne webtjeneste. Som et resultat, mellem forretningsmænd en aftale blev lavet, Lee Linden og hans team blev ansat M.Tsukerbergom.

Det er også navnet på en ny udvikling, som Graph Search, blev hun introduceret til at tilbyde brugerne søger på Facebook noget forbundet med dine venner, din søgning formulere begær almindeligt talesprog på ingen måde ændre den til behovene i anmodningen.

Sociale netværk er gået på vej, i modsætning til andre søgetjenester. Webstedet indekserer kun dit eget indhold, men denne fremgangsmåde har visse fordele, Mark Zuckerberg: "Vi viser dig, hvad du søger efter, i stedet for et link til, hvad du søger efter."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.