Nyheder og SamfundBerømtheder

Direktør Valery Uskov: bedste film, biografi

Valery Uskov - direktør, behøver ingen introduktion. Publikum vil huske ham for denne kult-tv-projektet som "Eternal Ring", "Skygger ved middagstid", skabt i kreative tandem med en anden Vladimir Krasnopolsky. Du har master og mere moderne malerier, takket være som hans popularitet er uændret. Så hvad er de interessante detaljer er kendt om biografi af master, nogle af hans film og tv-serier skal se først?

Valery Uskov: biografisk note

Den fødestedet for den berømte instruktør er Jekaterinburg (tidligere Sverdlovsk) - dette er hvor han blev født i 1933 i familiens agronom og læge. Barndom drenge bestået i en kreativ atmosfære, moderen og faderen er seriøst interesseret i teater. Alle skoleår Valery Uskov sad ved et skrivebord med sin fætter Vladimir, som blev hans bedste ven. Vi kan sige, at hans frugtbare duet med Krasnopolsky dannede derefter. Ud over skole, drengene deltog drama klub, har skabt et dukketeater, populære hos børn.

Valery Uskov blev elev af Institut for fotografering i 1957. På det tidspunkt havde han allerede et diplom af en journalist og en lille oplevelse i specialitet, men der var stadig et barn ønsket om at blive en filmskaber vandt. Den Filminstituttet i samme år og på samme fakultet (dokumentarfilm) og Vladimir indskrevet. Speciale arbejde var rettet filmen "The langsomste tog', som han instruerede sammen med Krasnopolsky.

Filmografi denne mand er ikke så lille. Valery Uskov i hans kopilochku har omkring 30 malerier, de fleste af dem - Frugterne af den kreative tandem med sin fætter. De mest succesfulde film og instrueret tv-shows fortjener særlig opmærksomhed.

"Skygger Ved middagstid" (1972)

Plottet i serien, der består af syv-serien, blev taget fra værker af Anatoly Ivanov. Handlingen foregår i den lille landsby Dol Green, ligger i ødemarken i Sibirien. Velstående familie gemmer sig her fra de sovjetiske myndigheder, skjuler sin oprindelse. Sagaen dækker en periode på 70 år, som viser typisk for denne tid af menneskelig tragedie, overvejer de historisk store problemer. Det er interessant, at de tegn på nogle af de tegn Uskov Valeriy Ivanovich "kopieret" fra deres forældre.

Billedet, udgivet i 1972, er blevet en stor begivenhed, gjorde et stort indtryk på publikum. Den originale version ikke passere den censur, skaberne måtte befri dit barn af nogle scener, hovedsageligt relateret til anholdelsen, forhør. Udskårne stykker havde en chance for at se de eneste nære venner filmskabere.

"Eternal Ring" (1973)

Tv-serien får en langt mere ambitiøs end den tidligere projekt, omfatter to sæsoner. Dette arbejde blev anerkendt af kritikere det bedste af alt, der nogensinde er skabt Valery Uskov. Direktøren, som altid, i samarbejde med Krasnopolsky, tog historien om 60-års historisk periode, at sætte almindelig familie i midten af begivenhederne. Saveliev blev tvunget til at gå gennem tre ødelæggende krige, statskup og dens konsekvenser. Tegn der behøves til konstant at balancere mellem had og kærlighed, tage afgørende beslutninger.

I 1996 skaberne samlet en ny version af serien, hvilket bidrager til dens remote episoder. Ligesom "Skygger ved middagstid", billedet var en stor succes med det offentlige, gentagne gange tildelt prestigefyldte priser.

"Wolf Messing: view gennem tiden" (2009)

Hovedpersonen i den telenovela - virkelige liv karakter, rang som de mest mystiske personligheder i det sidste århundrede. Messing blev født ind i en fattig jødisk familie, som et barn til at lære selvstændigt, han arbejdede som arbejdsmand, endnu ikke åbnede sine telepatiske evner. Denne mand gik over i historien som en indikator for den skæbne Nazityskland Stalins personlige astrolog.

Film Valery Uskov ikke altid varmt modtaget af kritikerne, og det skete med dette billede. Det vigtigste krav, der blev præsenteret i tv-serien, er at arbejde med udokumenterede fakta, hvoraf halvdelen består biografi Messing. Imidlertid har tv-projektet vundet popularitet blandt publikum.

Hvad andet at se

Uskov og Krasnopolsky serien "To af skæbnen" blev lanceret i 2002, som omfattede en 4 sæsoner. Handlingen begynder i 60'erne, i midten af historien er livet for to venner, ikke ligner hinanden. Plot twist er ganske forudsigelig - venskabet er slut, når en mand står op mellem pigerne. I 2008 blev serien stoppet skydning, som viste sig at være skyld i faldende seertal.

Sidstnævnte øjeblikket arbejder Uskov - telenovela "Funny liv." Hovedpersonen - en pensionist, tvunget til at flytte fra landsbyen til hovedstaden til sin søn. Flytning-in-law ikke passer sin kones søn.

Disse er de mest kendte filmprojekter Valery Uskov, fjernede dem i tandem med Vladimir Krasnopolsky. Fans af masteren kan kun håbe på en spændende nye film og tv-serier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.