SundhedMedicin

Højt blodtryk. Hvad skal man gøre, og hvordan man kan bekæmpe det?

Mange mennesker, især når vejret skifter, klager over hovedpine, hjertebanken, uregelmæssig hjerterytme, kvalme, utilpashed, søvnforstyrrelse. Ofte er årsagen er det øgede pres. Hvad gør man i sådanne tilfælde? Hvis du længe har lidt af forhøjet blodtryk, er det uden tvivl, du er ved at nedsætte sine forberedelser. Glem ikke at tage dem i tid og forsøger at kontrollere deres blodtryk. Dette bør ske regelmæssigt, ikke sporadisk.

Nogle gange er trykstigningen ikke ledsaget af forringelse af sundheden. Men det kan forårsage alvorlige komplikationer, op til slaget. Derfor bør tabletterne fra højt blodtryk altid bære. I denne sygdom, skal de tages regelmæssigt gennem et helt liv. Normalt tryk - det 120/80 mm Hg. kolonne. Ved forøgelse af øvre og nedre tryk ved 20 mm i hvile kan vi tale om mild hypertension. Tryk større end 160/100 mm Hg. Art. allerede kunne stå komplikationer.

Højt blodtryk anbefales mere hvile, for at undgå konflikter, til at gå i den friske luft, muligt at engagere sig i fysisk arbejde. Det bør begrænse mængden af væske og salt i fødeindtagelse, rygestop og alkohol. Hvis der er overskydende vægt, gå på en diæt korrigerende. Det er kendt, at mennesker, der er overvægtige mere alvorlig hypertension.

Hvis du har forhøjet blodtryk for første gang afsløret, hvad de skal gøre, vil du forklare til lægen. det er nødvendigt at henvise til det, når de tegn på sygdommen. Du skal muligvis også en kardiolog, nephrologist, endokrinolog og andre specialister. Årsager til trykforøgelse kan være anderledes. Du skal først fjerne sygdomme i indre organer og endokrine kirtler, som kan være ledsaget af forhøjet blodtryk.

For eksempel kan det ofte være under tryk med nyresygdom. Hvad skal man gøre i dette tilfælde, vil lægen forklare nephrologist. Sygdomme i skjoldbruskkirtlen og binyrerne også forekomme med hypertension. Når under behandling afslører ikke sygdommen, hvilket fører til øget pres, er det normalt diagnosticeret med hypertension.

Hvad er årsagen til det? Desværre, dens ætiologi er ikke helt klart. Hvis der ikke er primære læsion af visse specifikke organer, men en stigning i trykket er vedvarende. Den vigtigste faktor i dens opståen og udvikling, i henhold til en lang eller svær følelsesmæssig stress. Medvirkende faktorer er de personlighedstræk, virkningen af det eksterne miljø, arvelighed. Som et resultat af alt dette er ved at udvikle en krænkelse af neurohumoral regulering, hvilket fører til øget pres.

Sygdommens opståen i nogle tilfælde er forbundet med perioder af hormonale ændringer. For eksempel, kvinder i overgangsalderen ofte øget pres vises. Hvad hvis det var en genere dig?

Måske, i dette tilfælde, du har brug for behandling, ikke kun en læge, men også gynækolog-endokrinolog. Østrogen narkotika i mange tilfælde gør det lettere for overgangsalderen og hjælper til at normalisere tryk.

Medicin ordineret til hypertension, er opdelt i flere grupper. Dette centralt virkende midler, sympatolytika, calciumantagonister, adrenerge blokkere, diuretika, ACE-hæmmere. Kombineret behandling kan tildeles forskellige grupper af stoffer. I hvert tilfælde er behandlingen ordineres individuelt.

I de indledende faser af effektive folkemusik retsmidler som naturlægemidler. Den oplader, der omfatter chokeberry, tjørn, baldrian, padderok, kornblomst, Baikal kalot, Cudweed, motherwort og nogle andre planter.

Regelmæssig og rettidig behandling af hypertension giver dig mulighed for at leve fuldt ud og forhindrer komplikationer. Glem ikke om den. Et godt helbred til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.