SkønhedHudpleje

Et værktøj til at klemme bumser: typer og egenskaber

For nylig, et stort antal værktøjer til udrensning ansigtshuden i hjemmet. En sådan procedure er i overensstemmelse med alle regler kan slippe af hudorme og bumser. Dog skal du vælge det rigtige værktøj. Valget afhænger af typen af læsioner og hudtype.

Hvilke værktøjer findes til at presse bumser

anvendes af en kosmetolog Tools, kan købes til hjemmebrug. Det vigtigste er, at sådanne anordninger anvendes i overensstemmelse med de indikationer og kontraindikationer.

Oftest værktøjet ligner en tryllestav. Ved enderne af sådanne anordninger er forskellige elementer til mekanisk rensning af huden. Derhjemme, bruge disse værktøjer:

 • loop;
 • si;
 • ske;
 • nål.

Kombinationer af sådanne rørringe kan være anderledes. Sådanne anordninger er kendt som "ugrevydavlivateli". Ved hjælp af dem er meget enkel. Værktøj til ekstrudering af acne kaldes en pind til rengøring af ansigtet. På salg kan du se enheden, der er udstyret med aftagelige dyser. Vælg et element, afhænger af personens behov. Den selvsamme pind bør kun fra et medicinsk legering. Det samme gælder for spidsen.

Separat er det nødvendigt at afsætte et værktøj, såsom en pensel. Med det, gjort dybere og mere effektiv rensning af huden.

Et redskab i form af en løkke

I dette tilfælde, et værktøj til ekstrudering af acne er kendt som "loop Vidal." Hovedformålet med indretningen - fjernelse af urenheder fra porerne. Med hjælp af en løkke kan rengøres ikke kun acne, men også dybt begravet komedoner. Før du kan bruge en sådan anordning, skal du læse reglerne for dens anvendelse. Så, hvordan man bruger de værktøjer til at presse bumser i form af en løkke? Dette kræver:

 • Expand porerne. Dette er en forudsætning. Denne procedure gør det muligt for helt at fjerne akne, ikke at skade huden på samme tid.
 • Enhed skal placeres således, at den bums eller den sorte prik ligger i hjertet af Loop.
 • Efter dette, det værktøj, du har brug for at trykke lidt uden at forårsage denne smerte. På grund af dette indhold skal derefter komme ud.
 • Hvis du klemme en bums ikke virker, skal du damp huden igen. Hvis det ikke hjælper, er det nødvendigt at udskifte enheden på et andet værktøj.

Som anmeldelser til presning acne værktøj i form af en løkke er mere egnet til fjernelse af acne, som rager ud fra under huden og efterlade en fast masse. Hvis indholdet af bums som en cremet masse, derefter en sådan anordning ikke er fuldt rense porerne.

Ansøgning skeen Uno

Spoon Uno - et værktøj til at klemme bumser og mekanisk rensning af huden. Enheden er udstyret med flere vedhæftede filer. På den ene side er sien, og den anden - en ske med et lille hul. Det første element er til at fjerne hudorme og komedoner. Denne dyse er nyttig til rengøring, fuldt omfattet af sådanne udbrud. Spoon er designet til at fjerne enkelt acne.

Sådan bruger dette værktøj

Spoon - et værktøj til at klemme bumser som du kan bruge hjemme uden meget besvær. Facial udrensning udføres som følger:

 • Hud skal være god til damp. Dette kræves for mere effektiv rensning af ansigtet.
 • Værktøjet skal placeres således, at hullet i midten af den sorte prik placeret.
 • På værktøjet skal være omhyggeligt tryk, og derefter en lille træk. På grund af denne forurening er altid på skeen.
 • Forureningens omfang skal rengøres enhed.

Fordelene ved at anvende en ske Uno

Anvendelsen af sådanne anordninger har klare fordele i forhold til manuel rengøring person. Blandt dem skiller sig ud:

 • brugervenlighed;
 • Det efterlader ikke ar;
 • praktisk talt ikke forårsager smerte;
 • fjerner sorte punkt i nærheden af næsen;
 • hygiejnisk;
 • Det forårsager ikke dannelsen af pigmenterede pletter;
 • dyb udrensning;
 • relativt lave omkostninger af indretningen.

nålen Vidal

Hvad kalder man et værktøj til at klemme bumser, lavet i form af en nål? Dette er en formidabel udseende enhed er ganske harmløst. Værktøjet kaldes "nål Vidal." Det bruges til at fjerne bumser placeret dybt under huden. For ikke at traumatisere huden, er det nødvendigt, før proceduren til damp dermis. Takket være en bølge af blod værktøj giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at slippe af med betændelse.

Som nævnt i en bedømmelse, kan brugen af et sådant redskab resultere i blå mærker. Hertil kommer, at proceduren for at fjerne acne forårsager smerte. Oftest opstår ubehagelige konsekvenser fra ejere af sart og følsom hud. Anvend værktøj anbefales kun til fjernelse af store sorte pletter, samt acne, dannet dybt under huden.

Fordele Vidal nål

Et værktøj, såsom en nål Vidal, har mange fordele. I modsætning hertil manuel rengøring af huden, hvilken indretning:

 • når du fjerner dybe hudorme og bumser ikke forårsager skade på huden;
 • Det betyder ikke medføre alvorlige smerter;
 • for en komplet rengøring af personen kræver mindre indsats.

Hvad er en Brush

Børste beregnet til rengøring af ansigt, er et værktøj til daglig brug. Hovedformålet med sådanne indretninger - forebyggelse af tilstopning af porerne, samt fjernelse af forureninger. På grund af en sådan rensning af huden i lang tid ikke danner acne og sorte prikker. Derudover værktøjet er godt fjerner døde hudceller og flager. Dette er sandt, hvis huden er stærkt afskallede og tør.

Ved regelmæssig brug, dette værktøj reducerer antallet af komedoner, akne. Huden bliver renere og bliver strålende udseende. Før brug skal børsten anvendes på problemområder sæbe. Facial udrensning udføres i ren cirkulær bevægelse langs massage linjer.

Funktioner Selection Tool

Når du vælger en børste til ansigtet rengøring, ikke sjuske og købe det billigste værktøj. Det er bedst at konsultere en kosmetolog. Specialister vil hjælpe dig med at vælge den rigtige pensel. Også, før du foretager et køb bør se feedback om producenten. Dyrere modeller har et værktøj sarte hår, som ikke såre den følsomme og sarte hud.

regler rengøring

Til facial udrensning mere effektiv, er det nødvendigt at kende reglerne for anvendelse af værktøjer til ekstrudering af acne.

Først og fremmest kan du ikke bruge disse enheder til fjernelse af karbunkler, bylder, herpes elementer pyodermi andre typer, infektiøse og inflammatoriske hudlæsioner.

Før du bruger alle de værktøjer er nødvendige for at behandle antiseptisk. Sådanne manipulationer bør udføres med hænder og hud. Det anbefales også at indpakke dine fingre med en ren klud. Dette vil forhindre gentagen betændelse i huden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.