BilerBiler

Hjul "Bridgestone": typer, specifikationer, anmeldelser

Hver bil ejer kender eller i det mindste hørt om eksistensen af dæk "Bridgestone" (Bridgestone). Og det er ikke overraskende, fordi det japanske selskab etableret i 1931, har takket være kvaliteten af sine produkter vundet anerkendelse både fagfolk og almindelige bilkørsel fans over hele verden, herunder vores land. Hjul mærke "Bridgestone" gennem en bred vifte du kan vælge fra næsten alle driftsbetingelser og kørestil.

Sommer dæk

Til betjening af maskinen i den varme årstid, "Bridgestone" har udviklet en hel række af dæk, det er:

 • potenza;
 • Ecopia;
 • Dueler;
 • Turanza;
 • MY-02;
 • B-250.

Sådan en bred vifte af mærker er fordi hver af dem har sine egne kendetegn og individuelle karakteristika, der gør det muligt for kunden at vælge præcis den gummi, som er bedst egnet til hans bil.

Potenza dæk

Hjul "Bridgestone" Potenza sommeren tilhører klassen af sport dæk, som trives både på asfalt og på grusvej. Denne gummi er lavet ved hjælp af Run Flat-teknologi gør det muligt at fortsætte bevægelsen, selv i tilfælde af brud på hjulet.

Virksomheden "Bridgestone" tilbyder fem varianter af denne type dæk, forskellige slidbanemønster og design. Dette giver dig mulighed for at lave individuelle udvælgelse af de rigtige sport hjul under din kørestil til hver bilist.

Ecopia dæk

Hovedvægten i denne type dæk placeret på miljøvenlighed. Derfor Ecopia dæk primært er konstrueret til byveje.

Producenten har sikret, at dækket under kørslen for at minimere mængden af dækkets friktion på vejbanen, hvilket igen sparer brændstof, og ganske betydeligt. Så for de små-bil besparelse på mindst 7%. Maskiner til midten og business class - 12%. Jeg kan ikke glemme "Bridgestone" og SUV'er, men for dem værdien af at spare brændstof på en gummi vil være omkring 3%.

Desuden skal der ved sammenlignende forsøg med lignende modeller fra andre producenter viste Ecopia den bedste indeksværdier vådgreb og en høj slidstyrke. Det er i øvrigt værd at nævne det faktum, at ingen anden producent ikke har været i stand til så langt for at opnå den samme ydelse som i Ecopia, herunder direkte konkurrenter, "Bridgestone" - virksomheden "Michelin".

Dueler dæk

Hjul "Bridgestone" denne model er designet primært til off-road køretøjer, der kører i bymiljøer.

Faktisk dette dæk, delvist kombinere kvaliteten af gummi off-road dæk og almindelig i byerne. Selvfølgelig, for at overvinde den dybe mudder huller, de er ikke beregnet, men i moderat off-road føler temmelig sikker på. Således på byens gader Dueler dæk ikke skaber ubehag i form af øget støj og "krølle" gummi sving, som det sker med en specialiseret mudder gummi.

Turanza

Denne type gummi er en universel og passer til de fleste biler af forskellige typer. I disse dæk, der anvendes RTF-teknologi, som gør det muligt for rattet efter en punktering til at køre nogle afstand til run-flat dæk til nærmeste dæk reparation punkt. Desuden er disse dæk ikke praktisk udsender støj og har en lav grad af forringelse.

MY-02 og B-250

Selvom disse anses for at være dækkene og sport, men de er kun egnet nominelt til ekstrem kørsel. Faktum er, at i en sammenlignende test med sport dæk, "Michelin" hjul "Bridgestone" viste, ikke særlig god dynamiske præstationer og øget bremselængde. Ikke desto mindre er overgået sine konkurrenter i arbejdskraft ressourcer, miljøpåvirkning og spare på brændstofforbruget.

MY-02 har en bred profil og forstærket ramme, som er en vigtig funktion i drift i de russiske veje fulde af uregelmæssigheder.

B-250 - et løfte af komfort, pålidelighed, sikkerhed og, vigtigst af alt, miljøvenlige. Takket være kombinationen af disse egenskaber mange globale bilproducenter foretrækker hjul "Bridgestone" og angive denne type dæk på produktionsresultaterne modeller af maskinerne.

Vinterdæk "Bridgestone"

Hjul "Bridgestone" vinter lavet af specielle materialer, som ikke ændrer deres operationelle egenskaber ved lave temperaturer. Slidbane hjul også udarbejdet meget nøje for at sikre den bedst mulige vedhæftning til vejbelægningen, uanset dens tilstand, derfor, det giver den højest mulige sikkerhedsniveau for føreren.

Traditionelt vinterhjul "Bridgestone" er opdelt i to typer: spidsen (Ice Cruiser) og spike (Blizzak).

Vinterdæk Ice Cruiser

Pigdæk sidste generation, Ice Cruiser, specielt designet til hårde vintre. Dæk af denne type, på grund af det unikke kredsløb design og arrangement af tappe giver et anstændigt niveau af sikkerhed, selv i lange sektioner af is. Hertil kommer, at producenterne ikke stoppe der, og den nyeste generation af Ice Cruiser antal linjer i besat hjul 12 steget til 16, endnu mere end den øgede effektivitet i deres arbejde.

Dæk selv er lavet af et flerkomponent gummi, hvis struktur stramt holder pigge, forhindrer dem i at falde. Hjul "Bridgestone" Ice Cruiser er lavet med et bredt udvalg af størrelser og profiler, der giver mulighed for at vælge de nødvendige parametre for enhver maskine.

Vinterdæk "Blizak" (Blizzak)

Hjul "Bridgestone-Blizak" præsenterer en række modeller for forskellige typer af biler. For eksempel har japanske producenter frigivet Blizzak LM-25 model for sport orienterede bil.

Model Blizzak Revo1 mere alsidig, kan den installeres på almindelige personbiler og SUV'er.

Blizzak LM-80 dæk monteret på SUV'er og delefiltre. I denne model dæk lameller lavet på en fundamentalt ny teknologi, som gør det muligt at øge permeabiliteten af bilen. Endvidere LM-80 dæk ganske økonomisk, da den ideelt er optimeret til vinterperioden danne slidbanen og karkassen.

For russiske veje er perfekte hjul "Bridgestone-Blizak" WS70. Det fungerer godt som et dæk på våde veje og at overvinde de snedriver og is områder. Og vifte af applikationer, denne model er ganske bred, det passer stort set alle slags personbiler, herunder minibusser.

Den seneste generation af dæk "Bridgestone-Blizak" præsenterede model Blizzak Revo GZ. I gummiet, der anvendes til fremstilling af dæk, tilsat polymer, mere at forøge stabiliteten af gummi til temperatur og reducere slid på hjulet under drift under ekstreme vinterforhold. Hertil kommer, at nye teknologi, der anvendes i Blizzak Revo GZ, tillod 3% reduktion i bremselængde bilen og 15% stigning i trækkraft i sammenligning med lignende modeller fra konkurrerende virksomheder.

Hele linjen af dækket "Blizak" lavet af skumgummi, som forhindrer dannelsen af en glat film mellem trædefladen og vejbanen, hvorved der tilvejebringes maksimal trækkraft.

"Bridgestone" hjul: anmeldelser

Den moderne marked er fyldt med produkter dæk en bred vifte af virksomheder og brands, hvor det er nemt at blive forvirret og svært at vælge præcis, hvad du har brug for. For nogle købere det afgørende kriterium for udvælgelse er prisen, for andre - kvaliteten. Og fuld overensstemmelse af hinanden er svære at finde. Så hjulene "Bridgestone", hvis pris er demokratisk, er en sådan plan.

De fleste bilister, der bruger produkterne, "Bridgestone", vurderer dækket med 5 point (på en fem-punkts-system), fremhæver følgende fordele:

 • koblingsdele egenskaber af gummi;
 • god permeabilitet;
 • stærk lateral overflade (mange producenter spare på dette element dæk, som ofte fører til en eksplosion af hjul);
 • noiselessness (selv i sammenligning med sommerdæk);
 • forholdet mellem "pris-kvalitet".

Der er dog nogle drivere noteret og ulemper ved små "krøje" af bilen ved høje hastigheder, samt nogle modeller af hjul "Bridgestone" øget brændstofforbrug.

Ikke desto mindre er hver revision af bilejere, der består af rent personlige følelser, afhængigt af mange faktorer. Dog kan næppe nogen bestride, at hjulene "Bridgestone" - i sandhed et kvalitetsprodukt fremstillet ved hjælp af revolutionerende teknologi og under konstant opsyn af kvaliteten af de fremstillede produkter. Hvorved "Bridgestone" dæk har perfekt rund form og en høj grad af beskyttelse af alle oprindeligt sat høj ydeevne selv under hårdt slid på hjulene.

hjul værdi "Bridgestone"

Priser "Bridgestone" bus afhænger af den type, størrelse og karakteristika af dæk. For eksempel er den gennemsnitlige omkostninger af gummi "Bridgestone" R14 varierer fra 1370 rubler til 6100 rubler. Pris R17 hjul spænder fra 4.450 rubler til 15.000 rubler. Og prisen for sæsonmæssige særlige ingen effekt.

Kort sagt, det sortiment af dæk "Bridgestone", og deres pris er i stand til at opfylde behovene hos køberen med eventuelle præferencer og krav.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.