BilerBiler

Køreklar vægt af køretøjet - en starter ækvivalentvægt

På området for biler og alt er forbundet med dem, er der to sådan noget som bruttovægt og bremse vægten af køretøjet. Det er to egenskaber, der har altid taler om de teoretiske lektioner på en køreskole, men mange, selv de mest inkarnerede bilister formår at glemme denne terminologi. For at gøre det klart, hvad det hele betyder, og hvordan det påvirker selve maskinen, så prøv at overveje dette emne i detaljer.

Kort fortolkning af begrebet

Således egenvægt af køretøjet - er den totale vægt af maskinen. Det omfatter alle standardkomponenter, alle elektrisk udstyr, interiør indhold (herunder audio-video-udstyr), samt forbrugsstoffer såsom motorolie, kølervæske og brændstof (fuld tank). Indikatoren for vægtenheder inkluderer ikke vægten af føreren og passagererne samt last og andre detaljer, som ikke påvirker driften af maskinen kører systemet. Baseret på selve termen kan forstås, at det er meget "gear", dvs. udstyr, der giver fuldstændig rede for processen bevægelighed, bremsning, glidende og så videre.

Fuld og køreklar vægt på bilen: forskellene

I modsætning til Curb indikator vægt i sin helhed som en del af massen af føreren, passagerer og gods, der transporteres. Det er klart, at alle mennesker er forskellige, og hver er karakteriseret ved sin egen mærke på skalaen. Det samme gælder for bagage - bilen kan bestanden op, så han ikke vil bevæge sig fra deres pladser. Derfor er begrebet "tilladte totalvægt" er mest almindeligt anvendte blandt bilister. Hver maskine har sin egen højeste opløselig markering, det hele afhænger af producenten, de materialer, der blev anvendt i strukturen, samt karrosseriet og andre dele. Det er vigtigt ikke at indlæse sin bil, så dette tal er overskredet. Ellers vil kroppen gradvist deformere og bro-systemer og andre dele, som er fastgjort til suspensionen.

Undtagelser fra reglen motor

Som allerede nævnt ovenfor, køreklar vægt af køretøjet - en vægt, at det er særegen for den fulde "gear", med tilstedeværelsen af alle forbrugsstoffer og tilbehør. Men i nogle europæiske lande i denne vægtenhed omfatter også førerens vægt, men kun hvis det ikke overstiger det tal på 75 kg. Det er konklusionen europæerne kom, fordi det var en chauffør er årsagen til bevægelsen af maskinen, og det vil være umuligt uden processen med kørsel. I Rusland, køreklar vægt af bilen - det er, ud over at alle de ovennævnte komponenter, reservehjul, værktøj, der kan være nyttige på vejen i tilfælde af en ulykke eller en skade, og nogle gange med et ekstra brændstof dunk.

Vægt af maskinen og dens tærskel maksimale hastighed

Allerede kendt fra fysik lektioner, som tungere objekter altid vil bevæge sig i et langsommere tempo, som de er nødt til at overvinde mere modstand. Hvad mener du en egenvægt af køretøjet og dets tekniske egenskaber, hvordan de interagerer med hinanden? For ikke at dykke ned i studiet af funktionerne i hver model af hvert mærke af moderne biler, mener vi dette spørgsmål på to typer maskiner: coupe og SUV. Vægten af den første bil, selvfølgelig, lille. Ja, det tager en god del af motoren, injektorer og alle, der giver hurtig acceleration af en sportsvogn. Men hendes krop er lille, kabinen er kun to pladser, der mangler bagagerummet. Jeep masse af de to, og endda tre gange så meget som i det fem eller seks pladser, mnogolitrovy kuffert. En masse plads er påkrævet, og brændstoftanken, hvis volumen er altid meget højt. Logisk, vil Audi TT RS bevæge sig hurtigere og mere manøvredygtigt end Infiniti FX 35.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.