BilerBiler

Hvorfor skal jeg kende elbilen?

Mange bilister tror, at alle problemer med deres maskiner er det muligt at afgøre, have ankom eventuelle stationer i byen. Måske så, men der er altid en "men". Sagen er, at nogle gange er der situationer, hvor føreren forbliver i bilen eller andet sted på forstæder rute. På et tidspunkt hvor ventetiden for at få hjælp, især ikke, når det er nødvendigt at fjerne dem, eller andet køretøj funktionsfejl. Det er ikke altid muligt at vende tilbage til livet i jern hest, men i de fleste tilfælde er det stadig muligt. Dette gælder især i de tilfælde, hvor du ved elbilen næsten perfekt.

Dette er grunden til elektrisk udstyr nødvendigt at kende ikke kun på amatør niveau, men på en semi-professionel. Man kan sige, at det er noget vrøvl, og at dette skal læres i mange år, og ikke bare sidder bag bøger, og direkte ind i praksis. Først og fremmest, du har brug for en tutorial på enheden af en personbil, som er ganske let at finde til salg, og det er ikke så meget værd. Hvad skal du være opmærksom på studiet af sådant materiale i denne lærebog? Først og fremmest, denne ordning af elektrisk udstyr. Ved første øjekast skulle man tro, at det er ensformigt og svært at lære, men det er ikke tilfældet.

Alle større komponenter og moduler af elektrisk udstyr forbundet med hinanden ved tråde. Elektriske biler således indrettet, at strømmen leveres til den positive ledning, mens som et minus er selve bilen. Mange af disse bilister forsømte når installeret tilbehør, som uundgåeligt fører til svigt af en bestemt kredsløbsdel. I nogle tilfælde kan dette problem let fjernes ved at erstatte en bestemt sikring. Anyway, før du fortsætter til reparation af elektrisk udstyr, tjek sikringsboksen. Af den måde, når en defekt sikring ikke vil arbejde, nogle kredsløbsdele, såsom klimaanlæg og radio, pudsemiddel og et signal, etc.

Hvis en sikringsholder er okay, så må søges problemet et andet sted. For eksempel, mens motoren pludseligt gået i stå på sporet i vådt vejr, så tjek tændingssystemet, som ikke er særlig godt bortskaffes for fugt. Hvis under kørsel om natten lys af dine billygter har, for at sige det mildt, ikke glad, selvom i går det var i orden, så er der ingen afgift fra generatoren. Som det er kendt, er elektriske køretøjer arrangeret på en sådan måde, at når motoren kører, er elektrisk strøm tilføres fra generatoren. Naturligvis al magt ligger hos generatoren ved tomgang batteri, som hurtigt afladet.

Som du kan se fra alle de ovennævnte, viden om et så vigtigt emne som elbilen bare har brug for hver bilist. Og det er ikke afhængig af hvilken bil du kører, hvad er din sociale og økonomiske status. Det er én ting, når ned kom det for eksempel instrumentbrættet i bilen, og en helt anden ting, når det kommer til tændingen og forlygterne om natten. Så start med køb af reparation manuel og drift af bilen i den nærmeste kiosk. Du må ikke tage et par dage til at komme i nærkontakt med den spændende litteratur, da dette kan få dig meget nyttige i fremtiden. Af den måde, hvis du ikke er tilfreds med den trykte udgave, kan du altid hente den elektroniske version på internettet, og er helt gratis. Held og lykke til dig i studiet, og så lidt som mulige problemer med el-bil! Den vigtigste ting at ønsker, og du kan uden hjælp i tilfælde af en nødsituation genoplive din maskine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.