Nyheder og SamfundMiljø

Moskva: historiske steder og deres beskrivelse

Moskva - er en af de smukkeste byer i vores land. Dette er den by, hvor du kan gå og studere historie Rusland. Dette er den by, gå langs der aldrig keder. Det er umuligt at få nok af. Hvis du kan lide at gå langs de smukke gader, forbi herregårde og andre imponerende seværdigheder, så er denne artikel for dig. Smukke Moskva. Historiske steder venter på dig!

Flodslette i Strogino

Dette sted er stille og fredeligt. Den adskiller sig fra de urbane landskaber, der her vil du finde floden med maleriske strande, samt i nærheden af Moskva-floden View Complex - fazanary. Du kan ikke kun se de smukke fugle, men også at fodre dem. Men det er ikke alle oplysninger om denne naturlige omgivelser. Sagen er, at i Strogino der Cape Clean Golfen. Der er to punkter, som har tilladelse til at holde gode udflugter. Men tag med grill bør ikke være, fordi til Kindle brande i dette område er forbudt!

Nærliggende udstyret strand, hvor man kan leje diverse vand udstyr: både, katamaraner og så videre. Strand udstyret med sport og legepladser. Til udendørs entusiaster i Strogino flodslette af sektionens arbejde, de bedste og erfarne undervisere underviser vandski og windsurfing. Men bemærk, at svømning er strengt forbudt i Strogino flodslette.

Vorontsov park

Og vi fortsætter med at se de historiske steder i Moskva, hvor turen vil ikke kun behageligt, men også interessant. Et af disse steder er en kompleks "Manor Vorontsovo". Det er beliggende i den sydvestlige del af Moskva. Der vil du se en fantastisk cascading damme, smuk arkitektur, og svinefarm og balloner. Men første ting først.

Herregården er beliggende i et sted af samme navn af parken. Det er et monument af arkitektur XVIII-XIX århundrede. Som du allerede har gættet, det har tilhørt bojaren Vorontsov. Gamle beboere i parken de siger, at i det gamle område af boet vokser stadig Linden og egetræer, bag hvilken engang tendens deres første nogensinde mester.

Det viser sig, at dette sted plejede at være en skjult fabrik, som forberedte den første russiske fly i form af balloner. De skulle bruges i krigen mod franskmændene i 1812. Kejser Alexander I godkendt deres konstruktion. Men den første bold ikke har tid til at afslutte, blev han brændt på det tidspunkt, hvor den franske hær kom til gården Vorontsovo. På den dag, blev 26 mennesker skudt.

Efter alt liv boet disse ulykkelige hændelser er indlysende. Hun gik fra den ene hånd til den anden. I begyndelsen af det tyvende århundrede, bolsjevikkerne tog magten. På godset, først opdaget den biologiske station, derefter en svinefarm, og derefter generelt optrådte en fodboldbane. På det område af boet indtil slutningen af det tyvende århundrede var kasernen. I 1979 gjorde han beslutningen om afskaffelse af begravelser, som var på godset.

Men her var det ikke uden rædselsvækkende fakta. Godset brød bulldozer, der jævnet spand med gravstene jorden. I dag blev herregården genoprettet. I 2007 blev de restaureringsarbejder afsluttet, og parken kan besøge alle udfordrere på helst.

På det område af attraktioner Vorontsovskaya er Temple of the Holy Trinity. Ud over kirken på godset område af mange vandhuller. Og Ramenka flod, hvem af dem tager sin begyndelse i sommeren du kan svømme til båden. Om vinteren finder du i floden hvalrosser. Hertil kommer, at i disse steder kan du stå på ski. Komfortabel Moskva. Historiske steder kan besøges, før de når dem i metroen. For at være i den hyggelige park, skal du indtaste "Kaluga" metro station, en afslappet 20 minutters gang til godset - og du er der.

farve Blvd.

Historiske steder i Moskva by fuld af fantastiske fakta. For eksempel, Farve Boulevard. Dets historie begyndte i 1851. Engang var der en blomst marked, som senere blev omdannet til en boulevard. Tidligere i dette sted flød floden Neglinnaya. I dag vil du ikke finde det, fordi når den trådte i et underjordisk rør. Det er på dette punkt, og syntes boulevard. Først blev det kaldt Pipe. Det er ikke svært at gætte hvorfor. Men senere omdøbt farven, efter opførelsen på dette websted blomstermarked.

Det er svært at tro, men et halvt århundrede siden Tsvetnoy Boulevard var populær med en række anti-sociale elementer. Sagen er, at der er også masser af pubber. Lidt senere, nemlig i 1880, husnummeret 13 åbnet en cirkus. Efter hundrede år, dets leder er Yuri Nikulin.

Sparrow Hills

Interessante historiske steder i Moskva er uudtømmelig. Og vi vil besøge Spurvebakkerne. Dette er det sted, hvorfra man kan se hovedstaden. Når Petr Veliky med dette sted kiggede i spejlet fabrikken. Derfra begyndte det allerførste hovedstadsområdet vand. Der er også åbnet den første og den vigtigste universitet i landet - Moscow State University. Faktisk Spurvebakkerne - dette er ikke i bjergene, denne side af floden, som er skåret af jordskred og klipper. Fra landet med de Vorobyovy Hills ramte tasterne og fjedre.

Forskere siger, at dette sted har mere end 150 millioner år. Engang var der havet, og derefter afvikling af primitive menneske. Moskva er rig på historiske begivenheder. Historiske steder, nemlig Sparrow Hills, huske meget. I deres erindringer erobret russiske forsvar fra tatarerne. Husk de er en brand i 1547, Krim Khans, Napoleons hær, samt sjov tradition for Peter den Store, når fyret fra en kanon. De husker den første russiske fabrik af spejle, som sandet i stedet er berømt for en særlig kvalitet.

I dag, Spurvebakkerne - er en kæmpe naturreservat, hvor turen bliver lang og rolig. Den nærmeste station, hvor du skal gå for at være i parken - det er "Sparrow Hills". Komplekset er åben hver dag døgnet rundt.

Historiske steder i Moskva. liste

Moskva - er en århundredgammel historie, legemliggjort i arkitekturen i byen. Walk - en slags processen med at erhverve viden og kendskab til vort lands historie. Enkel, attraktive Moskva. Historiske steder er ikke kun i hovedstaden. Vi tilbyder dig en liste over attraktioner af den gyldne kuppel:

 • "Arkhangelsk" Manor.
 • Triumfbuen.
 • Park "Kuzminki".
 • Pushkinsky bro.
 • Frunze Embankment.
 • Garden "Hermitage".
 • Kolomenskoye Park.
 • Chistye Prudy.
 • Sokolniki Park.
 • Patriarkens Damme.
 • Museum-Reserve "Tsaritsyno".
 • Ikke kedelig have.
 • Tretyakov Gallery.
 • Luzhkov Bridge.
 • Catherine Park.
 • Tverskoy Boulevard.
 • North River Station.
 • Bolotnaya Naberezhnaya.
 • Museum-Estate "Ostankino".
 • Bridge Bogdana Hmelnitskogo og så videre.

Overraskende til enden er endnu ikke blevet undersøgt af arkæologer Moskva. Historiske steder åbne med hver udgravning. For flere år siden, de tidligere 14 Corps Kremlin blev husholdningsartikler og forskellige ornamenter fundet. Nogle af dem kom til Museum of Lenin, og nogle af dem er tilgængelige for besøgende til Kreml.

Besøg historiske steder i hovedstaden, forlade deres præg på historien om byen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.