Nyheder og SamfundMiljø

Ustraffede ødelæggelse af menneskelige

For to år siden, jeg var en personbil, der ramte en spritbilist, ustraffet ødelægge en person. Før det arbejdede hun som regnskabschef i en sukkerfabrik Bryansk regionen, er nu en handicappet gruppe 1. I to år, knap lært at tage vare på sig selv, uafhængigt spise, kjole, bevæge sig rundt i huset. Ulykken skete på den føderale hovedvej Moskva-Kiev. At være i en beruset tilstand af føreren af en personbil faldt i søvn ved rattet og kørte ind i bilen, hvor jeg sad på passagersædet. Mere end fyrre dage tilbragt i koma, femten frakturer, mere end to måneder brugt i Bryansk Regional Hospital. I november 2012 i Moskva var centrum for talen patologi og neurorehabilitering. Der, ved en fuld inspektion på moderne udstyr, lægerne kom til den konklusion, at jeg har brug for kirurgi på blodkarrene i hjernen. Lisa magasin udgivet mit brev med kommentarer psykolog og markerede et muligt sted hvor jeg kan finde kammeratskab. Næsten alle kolleger og venner på en gang nægtede at kommunikere med mig. I maj i år blev registreret i sociale netværk, hvor det fandt en mulighed for normal kommunikation. Holdningen i samfundet snarere forudindtaget mod mennesker med handicap. For at finde en del tid, er det praktisk talt umuligt, fordi behandlingen er meget dyrt. Folk i vores samfund er meget fordomme mod handicappede. For at hjælpe pårørende indtil mor kommer, mand, søster, søn. Socialforsikringsfond lovet en billet til et sanatorium, men ikke fremhævet, da jeg ikke har nogen måde at gå på forekomster .Mne 38 år, og en mands liv er næsten zakonchina. Det viser sig, du kan dræbe en mand med straffrihed ved en bilulykke. Kast dig ud i fysisk træning, så tal med dine kæledyr. Face ganske lemlæstede, brudt tale, så folk foretrækker ikke at tale med mig. Jeg bor i en temmelig lille landsby Lopandino, ingen Handikappede, med hvem jeg kunne kommunikere. Kom til den støtte, kun pårørende, mens du ikke kan give at dø. Jeg husker, at for to år siden havde jeg et normalt liv, arbejde, rejse til udlandet, bilen, nu drømmer jeg, at jeg en dag kan gå et par trin ned på gaden og sige, selv mod ordet. Teknologi sikkert trådte frem på den computer, jeg installerede selv et program, der oversætter tekst til tale, nu computerstemme af min stemme. I fuldt følte otonosheni samfund til disse mennesker, kan jeg sige, at de fleste er helt ligeglade med andre menneskers problemer. Mange ser nyheder på TV i fjerne lande, sende SMS idelayut foregive, at de ikke er ligeglade med den skæbne mennesker, men at gå et par skridt og hjælpe ingen kunne. Jeg plejede at være mere end tre tusind mennesker, du kender, de enheder, der kan tælles på én hånd understøttet pltsah viste interes.Konechno fundet mange, der benyttede sig af situationen til deres egen fordel eller gloated. Men for nylig vi levede i et samfund, hvor lærte at hjælpe veteraner, at vige for den offentlige transport. Vi hører ofte om stramme sanktioner for fuldskab på vejene, er det i teorien, i praksis, ingen er sikker fra beruset vilkårlighed på vejene. Sagen er sket for mig ustraffet ødelægge en person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.