Nyheder og SamfundMiljø

Monument til Mikhail Krug i Tver: King Russisk chanson fra fans

Michael Krug - en velkendt singer-songwriter russisk chanson og en af de mest berømte indfødte i Tver blandt alle vore samtidige. Denne talentfulde musiker døde på tragisk vis i 2002. På trods af den brede berømmelse og anerkendelse, blev Mihail Vladimirovich Vorobev (bedre kendt under pseudonymet Michael Krug) begravet i sit hjemland, i byen Tver. De fleste indbyggere i Tver-regionen er stolte af deres berømte landsmand. I samme by, og sætte et monument over Mikhail Krug.

Stor mand - en værdig hukommelse!

Umiddelbart efter kongens død af russisk chanson hans familie oprettet en fond til at rejse midler til installation af et mindesmærke skulptur. Anført af projektet med Michaels storesøster - Olga Medvedev. I 2003 er det blevet valgt i Tver, som bør være en statue. Og den 19. december samme år, selv lagde en mindesten i grundlaget for den fremtidige statue. Men monumentet til Mikhail Krug optrådte meget senere. Det er værd at bemærke, at byen beboerne reageret forskelligt på opførelsen af skulpturen. Mange intellektuelle var imod en sådan monument. Ikke desto mindre er fans af den store musiker var mere end fjender, og et monument blev rejst.

Oprettelse og åbningsceremonien af skulpturen

Skitse af fremtidens skulpturelle sammensætning - er oprettelsen af producentens seneste album Circle, Vadim Tsyganov. Chief billedhugger af projektet - Andrey Smirnov. Monument til Mikhail Krug blev indviet i 2007, er det sat på stedet af den oprindelige bogmærke mindesten. Hvad er interessant, nær monumentet ingen tegn eller påskrifter, skulpturer, der repræsenterer beskueren. Sagen er, at cirklen og så alle ved, og ingen vil opstå spørgsmål og tvivl om, hvem der repræsenterer denne skulptur.

Michael Krug, et monument: en foto og beskrivelse

Sculpture sammensætning er fremstillet af bronze. Dens omtrentlige samlede masse af ca. 250 kg. Hvordan kan se monument over Mikhail Krug? Den skulpturelle sammensætning består af en bænk, og på den sidder selv selv sanger. Michael er klædt i en knappet den øverste knap på hans skjorte, hans hænder, han er afhængig af halsen af guitaren, stående mellem hans ben, og næste på bænken er hans hat. Bænken er lang nok, og hvis det ønskes, kan man sidde ved siden af Chanson Konge for en mindeværdig foto. Da arbejdet med skulptur af Michael elskede, kunne ansigtstræk og ansigtsudtryk overbringe ganske realistisk. Cirklen i denne skulptur er genkendeligt, i henhold til slægtninge og venner, monumentet har vist sig "ligesom de levende."

Hvor er den attraktion?

Den skulpturelle komposition dedikeret til Michael Circle, beliggende i centrum af Tver. På dette sted kommer ikke kun beundrere af musikeren, men også folk, der ikke opsat på genren data og kærlig helt forskellige sange. Monument til Mikhail Krug adresse i byen Tver er som følger: boulevarden Radishchev, 21. Et interessant faktum - dette skulptur tilhører en klasse af haven skulptur. I overensstemmelse hermed for drift dette ikke monument involverede arkitekter. Debatten om lovligheden og nødvendigheden af installationen af skulpturen blev og gennemføres ikke kun på niveau med almindelige mennesker. Mange lokale embedsmænd og repræsentanter for forskellige kulturelle fællesskaber til offentligt at udtrykke deres mening om denne hændelse, og disse udsagn er ofte forskellige fra hinanden.

Interessante fakta om skulpturen

På trods af at monumentet endnu ikke havde fejret sin første tiårige jubilæum, har han gentagne gange blevet udsat for hærværk. Når skulpturen blev revet guitar, og på andre tidspunkter hele sammensætning blev malet i forskellige farver. Efter hvert forsøg monument hurtigt genoprettet, og i dag, kan beboere og besøgende beundre det i sin oprindelige form. Ifølge mange beboere, monumentet til Mikhail Krug (Tver) har nogle mystiske egenskaber. Det menes, at hvis du sidder ned på bænken ved siden af kongen chanson og gøre et ønske, at koncentrere sig om sine tanker, vil det gå i opfyldelse.

Monumentet ved graven af Michael Krug

Ikke alle ved, at den berømte digter og musiker er begravet i sit hjemland, og ikke så mange berømte mennesker i den russiske hovedstad. Graven af Michael Krug er på Dmitrovo-Cherkassky kirkegård i byen Tver. Find det sidste hvilested for den store sanger er ikke svært. Begravelse er ikke langt fra indgangen til kirkegården, og hver medarbejder på kirkegården vil fortælle dig, hvordan du komme forbi ham. Ved graven Cirkel rund masser af friske blomster. Fans af chanson konge kommer her fra hele landet for at ære mindet om deres idol. Dette er ikke overraskende, fordi for mange af vores landsmænd mest elskede spiller var og er stadig Mikhail Krug.

Et monument på kirkegården er karakteriseret ved enkelhed og kortfattethed. Det er et stort kors lavet af sort granit plade med en mellemstor fotografi, volume label "Circle" af samme materiale og graveret under scenen navnet "Michael". Kom til Dmitrovo-Cherkassky kirkegården kan være fra byen station ved shuttle nummer 52. Dens endelig - hovedindgangen til kirkegården, hvor året rundt, kan du købe blomster, kranse og andre begravelse tilbehør. Sørg for at besøge graven af Michael Krug under sit besøg i Tver, hvis du holder om arbejdet i denne mand!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.