Kunst og underholdningMusik

Du skal være opmærksom på disse 8 ting om sangen Jingle Bells

Jingle Bells, uden tvivl, er den mest berømte stykke jul rundt om i verden. Men i virkeligheden, denne sang er ikke så simpelt og ligetil, som det måske ser ud. Dette arbejde blev skrevet af komponisten, en oprører, og teksterne har nogle racistisk skær, som er direkte forbundet med de synspunkter og overbevisninger skaberen af teksten. Og det er ikke alle de modstridende og endda en smule chokerende oplysninger. Nedenfor er nogle interessante data om denne sang, og hver virkeligheden vil få dig til at tage endnu et kig på denne muntre ferie arbejde.

Sangen blev skrevet af onkel John Pierpont Morgan

James Lord Pierpont blev født i 1822. Han er forfatter til melodien og teksterne. Hans storesøster giftede sig med en millionær Spencer Morgan, og deres ældste søn - John Pierpont Morgan, som fulgte sin far og blev en af de mest berømte iværksættere, bankfolk og finansfolk i sin tid. Han blev kendt i hele verden som en succesfuld forretningsmand og filantrop.

Pierpont var ikke en familie mand

sangskriver var søn af præsten, en glødende afskaffelse og en forsvarer af rettighederne for slaver. I en alder af fjorten år, Jakob flygtede fra en privat skole, hvor han studerede på det tidspunkt, og sluttede sig til besætningen på en hvalfangst skib. Til søs tilbragte han næsten ti år. Under guldfeberen forlod Dzheyms Pirpont hans kone og børn, og genvundet til Californien i jagten på rigdom. Han vendte hjem kun syv år senere uden at tjene noget. Et par år efter, at han forlod sin familie igen, og blev organist ved en kirke i staten Georgia, hvor hans bror var præst. Et par måneder efter sin kones død Dzheyms Pirpont gift datter af en lokal borgmester, mens kaste deres børn fra sit første ægteskab med pleje af deres bedstefar.

Song Jingle Bells kan kaldes en rebel i mange sanser

Mens far og bror til Jakob var stærke fortalere for Abolitionist og kæmpede for afskaffelse af slaveriet i USA, det er tværtimod støttede Konføderationen. Under borgerkrigen, havde hans far og bror flyttet til den nordlige del af landet, hvor han forsvarede sin position. James opholdt sig i den sydlige og skrev salmer og sange til Konføderationen. Efter krigen, han også boede i syd, i staten Georgia, og tilbragte sine sidste år her.

Jingle Bells var det oprindelige navn på den sang

Når sangen først blev udgivet af forlaget i Boston i 1857, dens navn var anderledes - One Horse Open Sleigh. Efter genudgivelsen to år senere, sangen optrådte under navnet kendte i dag.

To byer hævder at være fødestedet for produktet

Historiske data arkiv af Boston i Massachusetts hævder, at det var her, at James skrev sin sang, da drak drinks på en lokal beværtning i 1850. Denne kendsgerning er tvivlsom, fordi det er mærkeligt, at forfatteren ventet syv år at udgive sit arbejde. Især i denne tid, er han sandsynligvis være i Californien i jagten på guld. På den anden side, James boede i en lille by i den sydlige del i staten Georgia, hvor han var organist, så chancerne er høje, at det er her, og dette arbejde blev skrevet. Der er også tegn på, at i sommeren 1857, James var på et kort besøg i Boston og det var der, at være i deres lejede lejlighed, skrev han denne sang magapopulyarnuyu. Mens data er stadig kontroversiel. De eneste ting historikere er enige mening, er det faktum, at løbet på slæder var minder fra det tidspunkt, forfatter af sit ophold i Massachusetts, men ikke i Californien eller nogen anden stat.

Stykket blev ikke tænkt som en julesang

På trods af, at nu Jingle Bells sang er bedst kendt rundt om i verden på julen musikværk, i teksten er der ingen omtale af nogen jul selv, eller en anden ferie. Der er historiske data, som for første gang sangen lød i kirken, hvor James spillede orgel, under fejringen af Thanksgiving Day. I denne menighed, dette produkt er ikke meget, fordi det er nævnt løbet i en kane, råb og latter, samt piger, der kunne samle op på vejen og ride i en kane. Selve teksten til sangen angiver, at produktet væk fra andre salmer og julesange, med deres mere afslappede melodier og religiøse tekster.

Måske sangen blev første gang præsenteret i stil med Blackface

I det 19. århundrede, populære nød den naturskønne stil af Blackface ydeevne. Det er en form for make-up, som brugte nogle af de komikere på deres show. Den nederste linje var, at en person med hvid hud ved hjælp af en særlig sort ansigtsmaling til at ligne en sort mand. Denne tendens har været en del af amerikansk popkultur indtil midten af det 20. århundrede, indtil protesterne begyndte, og taler for rettighederne for sorte borgere i USA.

Efter denne sang første gang blev offentliggjort i 1857, blev det dedikeret til John Ordueyyu, Boston læge, komponist og arrangør af en gruppe af hvide-flået mænd, som gav deres præstationer i Blackface stil. Dzheyms Pirpont skrev mange sange til medlemmerne af denne gruppe, der med succes udført, så chancerne er, at dette arbejde også blev udført i en lignende stil racistisk. Dette fremgår af en anden historisk kendsgerning, at checken blev fundet på gruppens betalingstjenester i én underholdning mødested i september 1857. Vedlagte liste over sange på samme tid blev opført One Horse Open Sleigh, hvilket trup af musikere, mest sandsynligt, udført om aftenen for gæster institution.

Jingle Bells - det er den første sang, der blev transmitteret fra rummet

I løbet af de ni dage før jul i 1965, to astronauter ombord Gemini 6 iscenesat en lille koncert i rum ved hjælp af nogle musikinstrumenter og klokker, som de tog med dem om bord til dette formål. Således er denne sang - det er officielt det første produkt, der blev tabt i rummet med transmissionen til Jorden.

resumé

Sangen Jingle Bells, uden tvivl den mest berømte julesang i hele verden. For mange mennesker er det produkt, der er forbundet med vinterferien, gaver og jul mirakler. På trods af dette, dette arbejde har en kontroversiel historie med sin skabelse. Komponist og tekstforfatter af sangen var en mand, der forsvarede slaveriet i USA, og støttede racistiske taler, populære på det tidspunkt. James Pierpont kan ikke kaldes en familie mand, som de fleste af hans liv tilbragte han på forskellige steder og på samme tid, det næsten ikke bekymre sig om sin kone eller børn.

På trods af dette, denne sang blev en del af den globale kultur og er solidt forankret i det. Dette fremgår af det faktum, at dette arbejde først blev tabt i rummet, og populariteten af sangene på årtier ikke kun faldt, men på den anden side, alder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.