LovIndvandring

Typer af befolkningen migration: klassificering, årsager

Fra år til år landets befolkning er genopfyldes eller mindskes som følge af migration processer. Migration udføres af forskellige årsager, blandt hvilke den ledende rolle tilhører den økonomiske ustabilitet. Migration processer kan klassificeres på forskellige måder, fordi det afhænger af deres form, størrelse og årsagerne.

Begrebet migration. typer vandringer

migration af befolkningen kaldes en ændring af bopæl, der flytter fra en by til en anden, i udlandet. I dette koncept kan tændes og bevæge sig i landsbyen / byen, men dette er en snæver definition, der er mindre anvendt.

Migration som en demografisk proces påvirker kraftigt livet af staten. Migration processer i betragtning af den ledende rolle i dannelsen af mængden af landets befolkning. Økonomien er også påvirket af personer, der flytter fra et land til et andet, og denne påvirkning kan være både positiv og negativ.

Typer af migration er forskellige. Klassificering af indvandring afhænger af størrelse, form, årsager til migration. For eksempel, tegnet grænser kløft gennemskæres ekstern og intern migration, og juridiske status - lovlig og ulovlig.

Klassifikation af tid migration

Afhængig af varigheden af opholdet af migranter følgende typer af migration kan skelnes i udlandet:

1. Permanent.

2. Tid.

3. Seasonal.

4. Pendulum.

5. Episodisk.

Vi taler om en tilbagevenden migration, når en person er at leve i udlandet permanent. Dette kan være forårsaget af forskellige årsager, og er ofte ledsaget af en ændring statsborgerskab.

Midlertidig migration kan opstå på grund af enhver naturkatastrofe eller simpelthen på grund af behovet for en tid til at gå til venner eller familie i lang tid. Denne type af indvandring er kendetegnet ved en lang periode med bopæl i udlandet, men i slutningen af det aftalte tidspunkt en person vender hjem.

Seasonal migration kan være forårsaget af en mangel på arbejdskraft i høstperioden, det aktive fiskeri. Dette omfatter en pilgrimsrejse til de hellige steder, og nomadeliv i de mest gunstige for denne periode. Normalt i løbet af denne vandring det afhænger af sæsonen.

Sommetider mennesker krydser grænsen dagligt i forbindelse med et besøg i træning eller arbejde. Dette er muligt i grænseområderne, og det er fælles for en række regioner. Dette er pendling.

Episodisk migration kan kaldes spontan, fordi de ikke er afhængige af nogen årsag og tidsrammer. Det kan være en almindelig turistrejse eller forretningsrejse.

Migration afhængigt af grænserne krydses

Migration processer kan foretages mellem lande og inden for staten. Når det kommer til at krydse grænsen, frigivelse af begrebet udvandrere og indvandrere. Emigranter forlade deres land og indvandrere, tværtimod, kommer. Forholdet mellem de to kategorier af migranter kan kollosalnyh påvirke den overflod af de enkelte regioner og hele staten som helhed.

Migration inden for landets grænser, er kendetegnet ved en ændring af bopæl eller flytning til et andet sted. Er følgende de hyppigste typer vandringer: Landsbyen - landsbyen, landsbyen - byens, byen - byen.

Essensen af klassificeringen af migrationsprocesser

Typer af vandringer er betingede. Systematik kan være baseret på mange faktorer, som kan være både vigtige og ubetydelige. En særlig rolle spilles til problemet med migration klassificering, som du kan organisere og efterfølgende at løse de vigtigste hændelser i en periode på vandring.

migration arbejdskraft

Migration processer kan være forårsaget af økonomiske, politiske, religiøse eller militære grunde. Den største effekt af disse er økonomisk. Disse omfatter arbejdsmigration: jobsøgning, rejser, mangel på arbejdskraft i visse perioder af året.

Labour migration i høj grad påvirker landets økonomiske situation. Så hvis der er mangel på specialister i et bestemt land, kan det lokke de andre lande. Som følge heraf er antallet af disse specialister steget eller faldet.

Mangel på penge gør folk fra landsbyer og små byer at flytte til mere udviklede bosættelser. Så der er urbanisering - stigningen i antallet af befolkningen i byerne. Dog kan antallet af arbejdspladser reduceres, hvilket i sidste ende fører til arbejdsløshed.

Når det kommer til indvandring, lovlig og ulovlig isoleret flytter til udlandet. Lovlig migration er altid dokumenteret, det er en garanti for en potentiel medarbejder under et ophold i et fremmed land. Men i de seneste år har oplevet en vækst i strømmen af illegale indvandrere. Det truer ikke alene økonomien i staten, men også livet for folket selv: det reelle tilfælde af at falde i slaveri af manglende betaling af penge for arbejdet, etc.

migration befolkning i Europa

Folk flytter til landets vandring på jagt efter højere indtægtskilde, en komfortabel bolig eller uddannelse. Karakteristisk for processen og for Europa. Men siden 2015 har der været en tendens til masse genbosættelse af flygtninge fra afrikanske og asiatiske lande på grund af krige i deres hjemlande. Indvandrere er aktivt søger til Europa og til at trænge gennem Grækenland, i mindre grad - i Spanien og Italien.

Dangerous denne proces er en stigning i antallet af mennesker i flere lande, samt risikoen for terrorhandlinger, mord, voldtægt. Kraftigt reduceret antallet af arbejdspladser. De fleste af flygtningene - kvinder og børn, at den økonomiske bistand frigives. Dette er et hårdt slag for statsbudgettet, hvilket kan føre til en krise.

Migration i Europa er et alvorligt problem for en lang række tilstande. Det er nødvendigt at finde en vej ud af sådanne situationer, ellers er der en risiko for civilbefolkningen i lande i den etnisk og økonomisk.

Årsagerne til og følgerne af migration

Folk ser udlandet muligheder for arbejde og studere. Potentielt højere løn, søg karriere vinke en person i udlandet. Mange prestigefyldte udenlandske universiteter selv tilbyde studerende udvekslingsprogrammer, så unge mennesker er ivrige efter at komme dertil.

Typer af migration kan være anderledes. Derfor kan årsagen til ændringen af bopæl være en ustabil situation i landet, herunder krig eller anden krise. Også indvandrere forlade deres land, fordi de ikke er egnede til de klimatiske forhold, naturkatastrofer og andre naturlige anomalier.

Dette giver anledning til problemet med migration, som enhver stat forsøger at kæmpe. Hvis denne strøm af indvandrere, at regeringen regulerer løn og antallet af arbejdspladser, økonomisk støtte. Hvis denne udvandring fra landet, udført forsøg på at tiltrække fagfolk fra andre lande, den demografiske politik med fokus på at stimulere den naturlige vækst i befolkningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.