LovStat og lov

Amerikanske militære og civile udmærkelser. Den højeste tildeling af USA

Hver stat har en række priser, der tilskynder borgerne i det pågældende land. De Forenede Stater er ingen undtagelse, i staten udviklet specifikke awards system, som vi vil overveje i dag. Af særlig interesse har forårsaget den højeste amerikanske pris, der fører dens historie siden borgerkrigen.

Premium amerikanske system

Historisk set er den amerikanske regering præmieordningen bygget op omkring militære udmærkelser. Civile kan få priser fra fonde, organisationer og virksomheder. Staten sjældent involverer sine borgere på listen over mennesker, der modtager priser for deres bidrag til en fredelig liv i Amerika.

Dette faktum adskiller USA fra mange andre lande, hvor præmieordningen er mere fokuseret på almindelige borgere. Alle præmier er ikke opdelt i medaljer. De udgør den struktur, som kun har opdelingen af interne hierarki.

militære udmærkelser

Ud over at amerikanske soldater, staten America Awards er værdige til udenlandske statsborgere, især vist sig i militære operationer rettet mod det gode i landet. Historien om tilstanden af disse tilfælde var ikke mere end tre.

Alle amerikanske militære udmærkelser kan divideres med kroppens karakteristika, hvilket gør beslutningen om at underkaste sig prisen, i følgende kategorier:

  • føderal;
  • på grenene af de væbnede styrker.

Naturligvis i hierarkiet af føderale awards skelnen er mere markant. Derudover kan alle awards opdeles i:

  • personlig;
  • kollektivt.

Individuelle priser gives til soldaten for personlig service til landet, er han det eneste medlem af sin enhed, med en lignende kampagne. Kollektive priser er alle en del af soldaterne, da de tilhører hele enheden som helhed.

Det er interessant, at når amerikanske soldater flere gange tildelt den samme sondring, er det kun én pris, og i nærheden ligger stribe indikerer tallene. Det angiver mængden af vederlaget.

Hvis en soldat har flere forskellige militære udmærkelser, så de skal placeres i rækkefølge efter anciennitet:

  • personlig;
  • kollektiv;
  • Awards relateret til specifikke kampagner;
  • fremmed.

Den højeste amerikanske Prisen er den mest betydningsfulde og vigtige i hierarkiet. Om hendes ønsker at tale nærmere.

Medal of Honor: den højeste amerikanske award

Det er ikke kun den højest mulige, men også den første tildeling af dette niveau i historien om staten. Nu er det hædret soldater, der under kampmissioner var i stand til væsentligt større end sin gæld. Deres handlinger tilskrives den kategori af den heroiske.

For første gang etableringen af priser er steget under krigen for uafhængighed. I denne periode var der et behov for at tilskynde udmærket sig i kamp soldater. Desuden vil etableringen af den første pris indikerer, at den engelske koloni erhverver status for en selvstændig stat med egen heraldik og præmieordningen.

Men indtil borgerkrigen af tresserne af det nittende århundrede, blev priserne begrænset til et lille ikon. Den oprindelige udgave af Medal of Honor award forudsat kun Søværnets personel. Projekt priser for landtropper blev udviklet to år senere. Den amerikanske regering har planer om at tildele den ære at data kun for at deltage i kampene i borgerkrigen, men flyttede senere til den medalje status for højere tilstand. Den højeste tildeling af USA har i øjeblikket flere designmuligheder, afhængigt af typen af tropper, som den er beregnet til.

På grund af dets egenskaber, der giver en utrolig heltemod, mere end halvdelen af prisen præsenteret for soldaterne havde status som "posthume". Medaljen er en guldstjerne Minerva hoved, den er monteret på en blå bånd dekoreret sølv stjerner.

Medal "Purple Heart" (US award)

Der er belønninger i systemet i den stat, hvor alle amerikanere dannet en konsensus. "Purple Heart" - prisen, der udkom under krigen for uafhængighed. Han opfandt og udviklede det Dzhordzh Vashington, ære data badge af de tre officerer.

I krigstid, medaljen er et stykke lilla klæde, som er syet på soldater formular. Men efter krigen om denne pris vi glemmer mere end hundrede år. Kun i trediverne i sidste århundrede, det kom tilbage og udviklet et nyt design. Hvem ligner en medalje bronze hjerte med Washingtons profil, fastgørelse på en lilla bånd.

"Purple Heart" pris posthumt eller efter at være blevet alvorligt såret i kamp.

civile udmærkelser

For højere og næsten de eneste statslige civile udmærkelser inkluderer Gold Medal of America kongres. Den blev opfundet af George Washington i 1776 og var en militær award. Men i anden halvdel af det nittende århundrede flyttede ind i kategorien af civile. Nu gives for fortjenstfuld indsats til det amerikanske folk.

Sideløbende med dette er der en belønning Presidential Medal of Freedom. Den uddeles af præsidenten personligt og er en anerkendelse af præstationerne inden for sikkerhed og opretholdelse af verdensfreden. Det er også betragtes som den højeste udmærkelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.