SundhedSund kost

Kost Ina Volovicheva: når det umulige er muligt

For mange fatties navn Inna Volovicheva lyder som en slags opmuntring og en opfordring til handling. Hun er i en forholdsvis kort periode var i stand til at tabe 40 kg. Det mest fantastiske ved dette er, at hele processen med Ina figur ændringer fandt sted online. Efter dette, kan ingen sige, at det er umuligt at smide en masse vægt og alt dette er en anden salgsfremmende and.

Effektiv, og vigtigst af alt - en simpel kost Ina Volovicheva er baseret på principperne om ernæring og smagspræferencer til fælles med de fleste af sit ophav. Dette system synes de fleste desperate mennesker pyshnotelye forholdsvis enkel og velkendt. Inna Volovicheva har ikke til formål at genopfinde hjulet i kosten verden, men blot opsummerede alle de mest effektive teknikker i et enkelt system.

Hun anbefaler ikke at give op morgenmad. Inna Volovicheva morgen diæt tillader spise frugter med højt sukkerindhold, og dronningen af bordet bliver havregryn, kogt i vand uden sukker og salt. I dette tilfælde er det muligt at tilføje kiwi, æbler, pærer, appelsiner og endda tørret frugt. Denne start på dagen giver en enorm mængde energi i lang tid på grund af det høje indhold af komplekse kulhydrater.

Den vigtigste hemmelighed Ina Volovicheva er, at i løbet af dagen bør indtages protein fødevarer såsom fisk, kylling og mejeriprodukter. De er ikke blot give styrke, men også hjælper dig med at holde mæt i lang tid. Varmebehandling af fødevarer bør minimeres for at bevare alle sine nyttige egenskaber, og ikke øger kalorieindhold ved anvendelse af olie og andre additiver. Inna elskede én gang for at spise, og hun var i stand til fuldt ud at hengive sig denne fornøjelse, så hendes kost og fundet kød og grøntsager, og fjerkræ. Det vigtigste er ikke engang selve produkterne, og deres fremstillingsmåde. Det enten kokke eller kokke på grillen samt stegning skadelig virkning på alle de nyttige komponenter og øger mængden af fedt i fødevarer.

For mange, tabe Volovicheva Ina var et godt eksempel til efterfølgelse. Hun ikke bare tog en masse vægt, men også besidder succesfuldt resultat. Faktisk kost Ina Volovicheva er et kompleks af en afbalanceret kost, motion og et bad, som hun vier en særlig plads. Takket være damp huden mister sin elasticitet, hvilket er meget vigtigt, når der er en meget stor vægttab.

Dette charmerende pige med en enorm viljestyrke viste sig at alt det, som det umulige er muligt. Inna siger, at et sådant resultat ikke kan opnås uden at ty til fysisk stress. Det er hver dag tvunget til at engagere sig, hvilket bidrog til at slippe af med det fra fedt reserver i stedet for muskler. En anden hemmelighed skønhed var kosten. Inna siger om ham: "Regimet skal være! Hvad vil det være, det afhænger af de enkelte vaner at tabe sig. "Men, betyder det ikke køre til køleskabet efter 06:00, og hvis sult bliver stærk, det giver dig mulighed for at spise grapefrugt.

Enkel og samtidig meget effektiv kost Ina Volovicheva vundet sådan popularitet, der fik forfatteren til at skrive en bog om det, der i dag kan købes hovedsageligt gennem online-butikker. I dag Ina deler hendes hemmeligheder i seminarer, som regelmæssigt udfører i Moskva. Det er fuldt videregivet denne elsystemet og føles fantastisk. De planer skønheder kaste yderligere 7 kg til den ideelle vægt for sommeren. Nu alle ved, at hun er sikker på at lykkes, fordi den måde Ina virkelig fungerer.

Selvfølgelig vil det fejlagtigt hævder, at alt dette blev givet Volovicheva let, og det er ikke at gøre nogen indsats. Tværtimod Inna selv siger, at overgangen til en ny kost det var meget vanskeligt, og det er hårdt arbejde, men hun samlede hele sin viljestyrke, og resultaterne er blevet en stimulans for yderligere sejre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.