SundhedSund kost

Nyttige end tomatsaft for vores krop.

Siden barndommen, drikker vi denne naturlige og velsmagende drik. Er nyttig tomatsaft? Vil fokusere på ordet "naturlig", som i dag fabrikanter ofte bedrage os. Under den smukke emballage undertiden skjuler en almindelig tomatpuré, fortyndes med vand til den ønskede konsistens. Bruge og andre komponenter, der fremstilles under anvendelse af genvundet, opkoncentreret og lang lagret saft. Det er sammensat af salt og sukker, diverse konserveringsmidler, aromastoffer og farvestoffer, der giver en unik smag og aroma, men ikke kun til gavn for vores krop og endda skadelige. Derfor vælger butikken tomatsaft, omhyggeligt læse emballagen. Og for at nyde alle de gavnlige egenskaber af tomatjuice, er det bedre at gøre det selv.

Nyttige end tomatsaft? Størstedelen af indbyggerne i regionen er det ikke en allergi. Derfor kan du helt uden risiko, bruger det på daglig basis. Nogle ernæringseksperter meget kategorisk henvise til juice, om, at det kun er en ubrugelig ballast. De mener, at en person bør drikke kun kun rent vand, og alle de vigtige vitaminer og mineraler til at forbruge grøntsager og frugter.

Frugtsaft er virkelig meget let fordøjet af kroppen og omfatter en betydelig mængde sukker. Så, hvis tomatsaft er nyttigt? Der er meget få af simple sukkerarter, og det ikke medføre en stigning i blodsukkeret. For eksempel hundrede milligram denne drik indeholder kun tre gram kulhydrater og toogtyve kilokalorier. Så skræmmende fakta om saft til det har intet forhold.

Nyttige end tomatsaft? Den største fordel ved denne vidunderlige drik er, at det er let fordøjelig masse og brug af kroppen vitaminer og mineraler. Kalium, magnesium, kobolt og mangan er de mest gavnlig indflydelse på hjertemusklen, og vitaminerne C, E, A, PP bogstaveligt hoppe ud af glasset, der er indeholdt her i meget store mængder. Men at tale om, hvad der er nyttigt tomatjuice, skal du først sige om lycopen - aktivt stof, danner det i tomater. Vores krop ikke producerer det, og vi modtager det kun med indtagelse af fødevarer, for det meste med tomater og tomatsaft kursus. Det er gennem denne kraftige antioxidanter, disse frugter og malet i sådan en smuk og klar rød farve. Han er i stand til at forhindre udviklingen af kræftceller i vores krop og beskytter os mod dannelsen af ondartede svulster. Disse gavnlige egenskaber af tomatjuice kan ikke sætte pris på, desuden er de bevares, selvom pasteurisering.

Nyttige end tomatsaft i kosmetologi? Det skyldes højt indhold af lycopen, er det i den bedste måde den påvirker de processer af regenerering af huden og så det er meget glad for kosmetologer. De anbefaler at drikke denne værdifulde produkt dagligt og være sikker på at medtage den i din kost før og efter sådanne kemiske behandlinger som peeling. Drikke tomatsaft er nødvendig for bedre rehabilitering af sol og andre typer af forbrændinger. Det hjælper også til at genoprette vision, eliminere nærsynethed og farveblindhed. C-vitamin den indeholder næsten lige så meget som i citrusfrugter. Derfor bruger en daglig to glas vidunderlige drik, du fylder din krop med den nødvendige daglige dosis af dette vitamin, styrke kroppen og, selvfølgelig, i væsentlig grad forbedre din immunitet.

Oven det hele, må vi sige, at nylig japanske forskere blev etableret af det faktum, at det var tomatjuice beskytter rygere fra udviklingen af et så alvorligt og næsten uundgåelig i tilfælde af sygdomme som emfysem. Det viser sig, at denne drik er ikke kun velsmagende, men også meget nyttig. Selvfølgelig, hvis du bruger det i rimelige mængder. Eksperter anbefaler at drikke mere end to eller tre glas juice om dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.