SundhedSund kost

Hvordan kan sprede de faste dage med kefir

Ernæringseksperter rundt om i verden er forenet i det faktum, at hvis du vil have din krop til at fungere korrekt, og med jævne mellemrum frigivet fra slagger, er det nødvendigt at arrangere faste dage. Den mest populære i vores land varianter resten af kroppen ved hjælp af tyngdekraften overvejes faste dage kefir.
Overvej, hvordan og hvad der skal spise yoghurt i disse dage, men når det er nødvendigt at gøre opmærksom på, at brugen af den foreslåede menu er ikke værd så mange dage af kosten. Spis så du kan ikke mere end 1-2 gange om ugen.
Den mest populære og nemmeste løsning betragtes som en hviledag: drikke 1,5 liter yoghurt, dividere mængden af hele den periode, vågenhed.
Hvis du tror, at denne mulighed er for tung, så prøv at arrangere en faste dage samlet effektiv seværdighed:
- yoghurt med hytteost og honning;
Menu af en sådan plan overføres meget lettere, end hvis du spiser hele dagen kun yoghurt. Til morgenmad, spise 3 spsk fedtfattig hytteost og yoghurt. Til frokost kan du også tilberede ostemassen, tilsættes lidt honning eller bær. Og til middag, forberede hytteost med honning og drikke et glas kefir. I mellem måltiderne og ved sengetid bør drikke et glas kefir.
- faste dage med kefir og vandmelon;
En anden mulighed, hvordan man opbygger Kefir dag, var det lettere at overleve det og ikke bryder. Til denne menu, skal du bruge en moden vandmelon og 1 liter yoghurt. På én dag, skal du have seks receptioner. Tre af dem - yoghurt, herunder det sidste, og de tre andre - 1/3 vandmelon. Alternative produkter, men pas på dem, der har problemer med nyrerne, fordi vandmelon anses tilstrækkelig stærk vanddrivende.
- yoghurt med frugt;
Obligatorisk i denne udformning, er produkter som yoghurt og æbler, men bortset fra dem, er det tilladt at sprede dit skrivebord og andre frugter og bær, såsom pærer, jordbær, ribs. Traditionelt bør antallet af måltider i løbet af dagen være seks.
Faste dage med kefir i denne version bør begynde med morgenmad, hvor du drikker kefir og spise de frugter, som du kan lide. Dernæst efter et stykke tid, forkæle dig selv med et æble. Til frokost, forberede frugtsalat med kefir dressing til frokost kan spise det samme til morgenmad, til middag - æble, men inden jeg går i seng, skal du sørge for at drikke et glas kefir.
Til faste dage ikke forårsagede skade på kroppen, skal du overholde visse regler om, hvordan man laver faste dag virkelig nyttige:
- Vælg et produkt, som du kan spise, der er, smagen du kan lide;
- først prøve at bruge disse dage ikke mere end en gang om ugen, og dermed vænne kroppen til gradvis udrensning;
- Prøv så lidt som muligt for at indlæse din krop i udledning dag, fordi mængden af kalorier du indtager lidt;
- Gør tingene selv, behøver du ikke at tænke på mad, eller om aftenen, vil du være i stand til en sulten bæst, hvilket øger sandsynligheden for fiasko;
- drikke en tilstrækkelig mængde rent drikkevand;
- hvis den fastende dag faldt på arbejdstiden, efter arbejde besætte dig selv med noget behageligt, løfte dig op;
- efter den fastende dag kommer til en ende, stiger den næste morgen ud af sengen, ikke smide i fødevarer, ikke overbelaste kroppen igen, og prøv det bedste at gå til en ordentlig kost.


Ikke blot faste dage kefir populære i dag. For at rense kroppen, kan du bruge frugt-mono-kost, og kost på grøn te og boghvede. Valget er dit, som guidede, først og fremmest, du har brug for din egen individuelle smag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.