SundhedSund kost

Søde Morning navnlig anvende, anbefalinger og anmeldelser

For dem, der ikke brænder en særlig passion for en bred vifte af slik, kage og dej-bagning, spørgsmålet om, hvorvidt om morgenen har en sød tand, ikke dato. Men for alle elskere fest på delikatesser er det meget vigtigt at vide, i hvilken del af dagen er det bedst at bruge dem, for ikke at skade deres figur og krop som en helhed. Denne artikel vil forsøge så meget som muligt for at afsløre det spørgsmål - om at spise slik om morgenen.

Hvorfor kan ikke forsømme morgenmad?

Selv om mange nægter at spise om morgenen, hvilket giver en fordel at øge kalorieindholdet i fødevarer tættere på middag, har forskerne længe været bevist, at morgenmad er det vigtigste for strømmen. Derfor, for at begynde med vi skal forstå, hvor vigtigt for den menneskelige morgen måltid.

For det første, morgenmad - et boost af energi. Troen på, at den menneskelige krop under søvn er i en sovende tilstand, fejlagtig. Om natten kroppens processer bremse, men ikke stoppe helt. I overensstemmelse hermed i morgen er det nødvendigt at genvinde de brugte energireserver samt reserve lager til næste dag inden kl.

For det andet, morgenmad hjælper med at kontrollere appetitten og er grundlaget for normal vægt. Den mest effektive måde at tabe sig eller for at holde den eksisterende vægt er ordentlig kost, som er baseret på en fraktioneret, men en del af skålen. Langvarig fastende synes fordøjelsessystemet yderligere stress forstyrrer deres stofskifte. Kroppen i den nærmeste fremtid vil forsøge at kompensere for de manglende kalorier i en multipel beløb at bestanden op på ressourcer i tilfælde af en lignende situation.

For det tredje, korrekt og rettidig morgenmad - det er et væsentligt bidrag til den fysiske sundhed og psykisk balance. Efter alt, nyttige og nærende fødevarer er grundlaget for dannelsen af immunitet for hele organismen. det hjælper også til at fokusere på det fremtidige arbejde, forebygger stress, forbedrer humør.

Søde - er kroppens behov

Debatten om fordele og ulemper ved at spise slik er fra gammel tid. Nogen kan ikke leve uden dessert, og nogle stille og lykkeligt eksistere uden denne form for luner. Men dette emne er en lige linje eller indirekte vedrører hver enkelt af os.

Forskerne fandt, at en tvangspræget lyst til at spise noget sødt kan være tegn på en mangel på visse vitaminer i kroppen og stoffer. I de fleste tilfælde er dette symptom rapporterer en mangel på vitaminer A, C og E og sporstoffer såsom magnesium, calcium, glucose, phosphor, svovl, tryptophan, chrom, carbon.

Hvis den menneskelige krop føles manglen på et bestemt stof, vil det gælde visse hjernen signaler og forsøge at kompensere for mangelfuld materiale fra kilder til rådighed for ham. Derfor vil emnet på et ubevidst plan vælge produkter, hvor det manglende element i størst.

Så hvis du ikke kan vente med at spise chokolade, chokolade eller andre dessert, så kroppen mangler hårdt magnesium. I dette tilfælde en af symptomerne på dette problem, er der koffein afhængighed.

Misbrug af kulsyreholdige drikkevarer værd at overveje, om i tilstrækkelige mængder i din kost er tilstedeværelsen af calcium. Ulempen kan elimineres ved hjælp af daglige forbrug af bælgfrugter, ost, sesamfrø, broccoli.

I hvilken del af dagen er bedst at spise dessert?

Selv fra en tidlig alder, blev vi belært om, at spise slik kan bringe skade på kroppen. Men det giver mening, når der er overdreven spisning af sukkerholdige fødevarer, og hvis du kan lide at spise mad ordentligt og i moderate mængder, kan det fås hos dem og fordel.

Men over det faktum, i hvilken del af dagen til at spise en dessert, at udvinde fra det det maksimale udbytte, er der ingen enstemmig udtalelse. Nogle mener, at det er bedst at spise slik om morgenen. Andre, tværtimod, anbefales det ikke at gøre det.

Overvej de argumenter, der begrunder hvorfor i morgen kan du har en sød tand:

 1. I den første halvdel af dagen den maksimale persons stofskifte, så du hurtigt kan fordøje den højt kalorieindhold mad.
 2. Kalorier spist vil blive brugt i de kommende dage og vil blive forsinket mere end volumen i taljen.
 3. En sød morgenmad vil hjælpe forsikre sig mod overspisning fordi kulhydrater er hurtigt fordøjet og passeret ind i den menneskelige hjerne signaler om mætning.
 4. Morning dessert kan oplade et godt humør og aktivere hjerneaktivitet hele arbejdsdagen, er det bekræftet af feedback-vkusnyashek elskere.

Årsagerne til at beslutte at opgive den søde morgen

Overvej de argumenter, der begrunder, hvorfor morgenen ikke kan have en sød tand:

 • Dessert vil ikke være i stand til at give en tilstrækkelig energiforsyning til den menneskelige krop til den kommende del af arbejdsdagen, som hurtige kulhydrater tendens til at blive indtaget det samme.
 • Søde er ikke egnet til et enkelt måltid, som er i strid med reglen: "Den søde bør ikke anvendes sammen med andre produkter i den samme mad tilgang."
 • Tidlig dessert kan skubbe til dagslys overspisning som vkusnosti provokere en skarp spring af insulin.

Et par fakta om sukker

Sukker er til stede i den daglige kost af hvert individ. Det er føjet til næsten alle retter, og som i sød og ikke sød. Han fungerer som en nyttig konserveringsmiddel til forskellige frugter og grøntsager, syltetøj, og selv kød.

Et sæt af produkter, som består af sukker, kan opdeles i tre grupper:

 • bred - direkte sukker, honning og stivelse;
 • sunde - frugt, nogle grøntsager;
 • usunde - kager, slik, chokolade, søde kager.

De mest almindelige typer er:

 • fructose;
 • saccharose;
 • glucose.

Nyttige egenskaber sukker

 • Sukker er en vigtig kilde til arbejde for hele kroppen elementer såsom kulhydrater og glucose.
 • Det fremmer produktionen af hormonet af lykke - serotonin.
 • Spise velsmagende sød mad hjælper med at forbedre stemningen fra det psykologiske aspekt, som ikke har noget at gøre med hormonal billede.

Det mest interessante, at sukker i sin rene form ikke fremmer vægtøgning, medmindre, selvfølgelig, ikke bruger det i over-limit beløb. Frugt og grøntsager, der indeholder sukker, er det menneskelige legeme forsynet med de nødvendige aminosyrer, vitaminer og mineraler. Kalorieindhold slik tilføjelse af en høj koncentration af fedt i nogle desserter.

Farlige egenskaber

Den skade af sukker er som følger:

 • fremmer insulin niveauer;
 • Det syntetiseres i kropsfedt;
 • slukker din sult efter en forholdsvis kort periode;
 • Det fremmer ophobning af glukose i kroppen, som truer udviklingen af visse kroniske sygdomme;
 • årsager til mad afhængighed;
 • negativt påvirker udseendet, fører til overdreven vægt.

For nylig har forskere opdaget mange nye manifestationer af de skadelige virkninger på den menneskelige krop:

 1. Søde kan føre til barnløshed.
 2. En elsker af sød stigende grad udsat for trøske.
 3. Kan provokere tarmkræft.
 4. Goodies har en negativ indvirkning på hjernen og mentale evner.
 5. Det anbefales ikke at bruge en masse sukker gravid.

Hvordan til at tabe uden at give afkald fornøjelsen?

For de fleste mennesker er vægttab forbundet med visse kosten begrænsninger, men for mange afvisningen af deres spisevaner så komplekse, at nogle gange er umuligt.

Men nogle kvinder i deres anmeldelser siger, at for at tabe sig er stadig muligt, uden at fornægte dig selv, mens i søde produkter. For at gøre dette, skal du følge et par enkle regler:

 1. Spis sådanne fødevarer står lige før frokost. Søde om morgenen som muligt, fordi det giver en større sandsynlighed for, at de resulterende kalorier vil blive brugt i løbet af dagen.
 2. Må ikke spise slik om natten, især slik er strengt forbudt i 3-4 timer før sengetid.
 3. Skadelige godbidder kan erstattes af sunde fødevarer - frugt, bær, marmelade, slik, skumfidus, tørret frugt, honning, gelé.
 4. Eliminere højt kalorieindhold og fede slik (kager, bagværk), da disse produkter provokere vægtøgning.
 5. Må ikke spise slik og fedtet i et måltid, så det er bedre at give op dessert efter hovedretten. Det anbefales, at pausen var mindst 2 timer mellem indtagelse af disse produkter.
 6. Må ikke spise for meget, hvis overholde foranstaltningen, kan det spise næsten alle fødevarer. I overensstemmelse hermed en masse sød morgen bedre ikke at drikke.
 7. Den vane drikke, især sødet drikkevarer, er det bedre at slippe af med, fordi de forsyne kroppen med unødvendige kulhydrater og føre til vægtøgning.
 8. Fra kunstige sødestoffer og sødestoffer bør nægte det samme. De er ikke blot fremme vægttab, men er sundhedsfarlige.
 9. Den bedste måde at forbrænde kalorier spist efter dessert - denne bevægelse.

Søde te om morgenen: fordele og ulemper

Tea refererer til sodavand og ikke i princippet på kroppen megen effekt. Men hvis anvendelsen ikke er korrekt, kan det endda være skadeligt. Overvej et par kendsgerninger, der fortæller dig, hvordan at arrangere en teselskab med sundhedsmæssige fordele og tal:

 1. Grøn te anses for mere nyttigt end sort. Det anbefales at bruge store drikke sorter, fordi det er et bevis på kvaliteten af produktet.
 2. Hvis det er muligt, bør det te drikkes uden sukker. Hvis det er for svært, er det bedre at gradvist at reducere mængden af sødemiddel til et minimum.
 3. Det er bedst at drikke te om morgenen - det vil bidrage til at vække. Det bør dog ikke anvendes straks efter at have spist, og efter 20-30 minutter efter det. Bør ikke drikke te umiddelbart efter at vågne op eller at afværge sult, da dette kan forårsage mavekatar.
 4. Te skal være kold og varm, den optimale temperatur - omkring 50⁰S.
 5. Det er ikke nødvendigt at holde til brygge te, fordi det er meget stærke drikke vil ikke kun være for bitter, men mister deres positive kvaliteter.

Søde fra perspektivet om korrekt ernæring

For nogle mennesker, udtrykket "ordentlig kost" lyder skræmmende end "kost". , Forskellen mellem dem er, at førstnævnte ikke kræver nogen begrænsninger i produkterne. Kravene gælder kun for deres mængde, kvalitet og andre nuancer. Det vigtigste er, at med hjælp af ordentlig ernæring kan tabe mere end et kilo ekstra end nogle kostvaner.

Mange særlige kendetegn, omhyggeligt ser deres figur, bekymret for, om du kan have en sød morgen til vægttab? Svaret er det samme - at spise slik kan og bør være, det vigtigste - at følge et par af de ovenstående regler.

Kan jeg har en sød tand om morgenen på en diæt: anmeldelser

Der er mange diæter, så alle, der ønsker at tabe et par kilo kan vælge den mest bekvemme måde at spise. Da folk mest vanskelige at opgive den søde, der blev opfundet personlige kost for en sød tand. En af de mest populære er chokoladen, essensen af det er, at i løbet af dagen får lov til at spise kun fliser af mørk chokolade.

Ifølge de anmeldelser af slankende, kan det konkluderes, at spise slik i kosten acceptabel. Vigtigt er det, uanset hvilken kost til daglig energiforbrug overstiger den mængde kalorier absorberes.

Opsummering, er det værd at nævne, at det bedste tidspunkt på dagen til at spise sødt - morgen. Det betyder dog ikke, at før frokost kan det bruges i vilkårlig rækkefølge og mængde. At maden var sund og nærende, anbefales det at følge visse regler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.