Hjem og familieBørn

Navne til drenge født i november. Mænds fødselsdagsfest i november

Fødslen af et barn - det er altid en velkommen lykke for alle forældre. Mange gamle vismænd troede, at det var navnet på den person, stort set bestemmer dets skæbne. Derfor er nylavede forældre meget ofte opstår spørgsmålet: hvad man skal kalde drengen til at give ham held og lykke og et lykkeligt liv?

Nedenfor er de navne til drenge født i november. Lad os starte fra begyndelsen.

Artem og Artem

På nuværende tidspunkt er dette navn er ikke så udbredt som før. Det har græske rødder og betyder "sund og fejlfri." Artem - det har undergået navneændringer Artemije. I mennesker, ofte i en kortere navn ved hjælp af en kort formular - Artem. I dette tilfælde er kristendommen stadig bruges ved navn Artemije.

En af de vigtigste kvaliteter i en mand ved navn Artem - en intern og en ekstern kraft. En mand med dette navn kan være venlig, stille, mens besidder karisma og en stærk personlighed.

Artyom - denne dejlige drengs navn, er født i november, i henhold til kalenderen. Det har lederegenskaber, hvilket gør sin ejer succes i dit arbejde og i dit personlige liv. Således drenge født i november kan være stædig og vedholdende. Hos børn, kan de være en smule hektisk, men altid få venlige og hjælpsomme mennesker i voksenlivet.

Alexander. Den mest populære

I århundreder, navnet på Alexander fortsat det mest populære, ikke kun i Rusland, men også i Europa og Amerika. Det har græske rødder og betyder "at beskytte". I kirken fortolkning af det forbliver uændret. Der er mange gode mennesker med navnet Alexander. Selvfølgelig først og fremmest, er det forbundet med den største militære leder - Aleksandrom Makedonskim.

Ortodokse navne til drenge født i november, naturligvis, indeholde navnet på Alexander. Mænd med samme navn kan ikke kaldes Tikhon og rolig. De har et aktivt liv stilling. Det vigtigste mål - at opnå succes. Folk, der bærer navnet Alexander, til nemt at nå det. I dette liv, kan Alexander være forgæves og egoistisk. Men det kan ikke kaldes en stor ulempe, fordi drengene Alexandra vil være stor familie mand i fremtiden, kærlig jeres hustruer, selv efter mange år. Samt Alexander, Alex - en meget populær navn i Rusland. Det er tid til at tale om det.

Guardian Alex

Den anden mest populære navn i vores land - det er helt sikkert navnet på Alex. Ligesom navnet Alexander, Alex oversat fra græsk som "beskytte og bevare". I kirken sprog til at sige og skrive Alexis, med hovedvægten på den anden stavelse.

Hos mænd med dette navn er en meget aktiv og positiv energi. En fyr ved navn Alex vil altid være en lys person, i enhver gruppe, både på arbejdspladsen og i selskab med venner. I modsætning til de vedvarende medier navngivne Alexander, kan Alex ofte bekymre og bekymre sig om forskellige ting. Disse mennesker er altid i centrum for opmærksomhed, er intet skjult for blikket. Og enhver manglende opmærksomhed kan udvikle sig til følelser og depression.

Oftest er disse mennesker med kreative evner, der manifesterer sig i forskellige områder. Mænd med navnet Alex altid respektere og elske deres forældre. Men mest af alt de er knyttet til familien og børn.

Heroic Rodion

Kulturer af den antikke verden har bragt mange smukke navne, herunder og i kulturen af gamle Rusland, og derefter, og Rusland. Rodion navn er kontroversiel fortolkning. Nogle eksperter hævder, at det kommer fra navnet på øen Rhodos og er oversat som "pink". Andre mener, at navnet stammer fra det gamle "helt" og oversat så godt. Men Rodion fejre mænds fødselsdagsfest i november.

Som barn, Rodion have det sjovt, provokerende karakter, elsker at spille drengestreger, men det er en meget selvstændige børn, der ikke kan tåle indblanding i sit korte liv. De elsker at arbejde og stræber efter at udvikle sig i denne retning.

Voksne hanner har Rodionov afbalanceret og rolig karakter, og de er meget målbevidste mennesker. Det eneste, der kunne overskygge værdighed Rodion - en frygt for ansvar. Det vil være meget vanskeligt at træffe en beslutning og tage ansvar for sig selv og andre.

lille Paul

Paul navn, i modsætning til de tidligere, har latinske rødder og betyder "lille, eller barnet." Det kan ikke være den mest populære navn i kategorien "navne på drenge født i november," men det har sin berettigelse.

Drengene med navnet Paul er meget blød, venlig og sentimental. Med alderen, de er de samme slags og sympatisk. Men på samme Pavla vokse til mænd med en vanskelig temperament. I sagens natur er de bygherrer og bygge deres fremtid på stenene, nogle gange uanset holdninger andre. er det ofte tænksomme, tankevækkende mennesker, selvom de kan være hårde, hvis situationen kræver.

De er ikke så glad for familielivet, og frem for alt styret af personlige interesser. Besvarelse af spørgsmålet om, hvad navnet er egnet dreng, født i november, vil mange sige, Paul. Men kun hvis forældrene ønsker at rejse en stærk personlighed og målrettet karrieremager.

Velikiy Maksim

Maxim - ganske populært navn i Rusland. Det kommer fra det romerske navn Maximus. Det betyder "storslåede". Meget ofte er det forveksles med navnet på navnet Maximilian, selv om det er absolut to forskellige navne og har forskellige betydninger. Mænds fødselsdagsfest i november ofte markere Maxims. Samtidig drengene er meget aktive og livlig, med en rolig, beskeden karakter. Meget ofte de er udviklet i en kreativ retning, ligesom film og litteratur.

Mænd med navnet Maxim sikker nok, de er aktive og ønsker at opnå vigtige sociale status i hans liv og karriere. De er meget omgængelig og føder kontakter i stort set alle område. Familieforhold er ikke meget tiltrukket Maxim. Han har brug for en tolerant, omsorgsfuld pige, som er klar til at tolerere den spontane, aktiv karakter Maxim. I dette tilfælde en mand med dette navn er meget glad for børn og blive gode fædre.

Stepan

Mærkeligt nok, men navnet på Stepan gælder også navne til drenge født i november, har hidtil antikken, gamle græske rødder. Mange mennesker er meget ofte forveksles med den begrundelse, at det er traditionelle russiske navn. I den gamle, betyder det "krone" refererer til den laurbærkrans eller krone.

Drengene med samme navn er meget rastløs og kan lide at spille drengestreger. De er meget morsom og spontan. Disse børn vokse ind mænd med en stærk maskulin, som ledere både på arbejdspladsen og i familien. Altid sjælen i virksomheden og føle sig trygge i sorority.

simpel Ivan

Udbredt i vores land, også navnet på Ivan kom til den gamle Rus' med vedtagelsen af kristendommen i X århundrede. Men i modsætning til mange andre navne, Ivan kommer fra det hebraiske navn Johannes, som betyder "Gud er nådig." Navne til drenge født i november, omfatter også navnet på Ivan.

Mænd med navnet Ivan er meget rolig og venlig. De kan ikke lide at haste, ganske fornuftigt i alt og er særligt glad for fysisk arbejde. Han er det afgørende altid at være på tæerne. Hos mennesker med navnet Ivan næsten ingen negative følelser. De sætter pris på den kærlighed og oprigtig venskab frem for alt andet.

Russisk Vanya højt værdsat familieforhold, bliver en perfekt fædre. De er omhyggeligt velegnet til valget af et liv partner, og derefter hele mit liv forlener hende med komplimenter og opmærksomhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.