Nyheder og SamfundNatur

Er det farligt insekt, som en stor myg, da han er malet?

Hvem elsker ikke sommer: sol, hav, strand ... Romantic natur vil foretrække flodbredden, fællesskab med naturen, en bestemt farve på himlen, sangene rundt om lejrbålet, lugten af røg og en bagt kartoffel ... Sommer beboere klager også over de ukrudt, tørke, modermærker og ubønhørligt brændende solen. Skønhed! For beboerne i storbyen, som det er cruising konkrete junglen i jagten på et køligt hjørne af ekspeditionen eller åbning af nye, ukendte by ansigter.

Men husmænd og ivrig borgere sommernætter, reelle, Gogol, overskygget af vores mindre brødre leddyr: myg. De gennembore barriere af myggenet, der vænne sig til de desinfektionsvirksomheder, de hjælper ikke selv desinficere lejligheden ildelugtende spiraler ... Om morgenen vil ridse alt og mave, og tilbage, og den lille finger og fodsålen, der bare ubehageligt.

Myg, eller rettere, komarihi nu ikke forårsager noget andet end smålige irritation og modvilje. Meget mere følelser forårsage ukendt insekt, som en stor myg kravler på et tæppe, eller, endnu værre, er allerede på din hånd. "Malaria" - siv til dit hoved, og du danser en jig-kicking med hektiske skrig, og om morgenen til at sove, knugede en rygende pind. Faktisk er en stor myg - betyder ikke - malaria. Så hvis du ser et insekt, som en stor myg - ikke skynder sig at dræbe barnet. Måske er det bare ...

stankelben

Myg kran-flyve (de kaldes karamorami) - denne helhed (meget talrige, ved den måde) familie, medlemmer, hvoraf der findes overalt. Kran-flue ser virkelig skræmmende: en lang krop (fra et par millimeter til seks centimeter), en forfærdelig form af bryster, store ben (som du måske har gættet), langstrakt snude, og ikke bare den stigmatisering, det er en hel snude! I øvrigt, karamory - mestre. Dette er den største myg i verden. Han flyttede akavet, ikke undvige ham ved hånden / papir / flyve swatter. Alle bange kran-flue, jeg vil skynde mig at berolige: ingen skade, han ikke er ansvarlig. I de tidlige stadier den spiser nektar eller ikke lever af noget på senere, i modsætning til vores velkendte myg, at blod er nødvendig for at udlede den nye generation af de irriterende monstre.

Mosquito-Dergun

En anden insekt, der ligner en stor myg - myg-Dergun eller kendt af alle fiskere og folk engageret akvariefisk, bloodworms. Det er, hvad irriterer husmænd, turister og skjalde samles på smukke bred damme og floder. I skumringen kan man høre knirkende Den tynde: det derguntsy det skyder op, stenen falder ned. Den karakteristiske træk ved denne familie - forbenene, meget tynde, lange. Myg sætte dem frem og rykkede dem, på grund af det, der kaldes Dergunov. Det er lys grøn, grøn eller brun-grønne store myg. Billeder kan ikke føre dig ind ekstase, men fjendtlighed formindsket, når du finder ud af, at disse skabninger er uskadelige: De kan ikke bide.

Må ikke travlt med at dræbe!

Så vil vi have fundet ud af, at et insekt som en stor myg, møde dig på skødet af naturen, i en hytte på stranden der, i et indelukket boligblokke der, næppe forårsage skade på dit helbred. Kærlighed og vogte ethvert levende væsen, fordi mennesket - kongen af naturen, og derfor, en klog, betænksom og generøs hersker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.