Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Georgiske restauranter i Moskva: "Genatsvale", "Saperavi" og "Fangen i Kaukasus"

Satsivi, lobio, khachapuri - allerede fra navnet af de retter begynder at flyde savle. Vil du prøve det? Intet problem. Georgiske restauranter i Moskva findes næsten overalt. I denne artikel vil du finde detaljerede oplysninger om sådanne steder som "Fangen i Kaukasus", "Saperavi" og "Genatsvale". Måske har du et ønske om at gå der.

Georgisk restaurant i Moskva "Genatsvale"

Vil du prøve lækre retter og opleve gæstfrihed af Østen? Helt ærligt, kan det give alle restauranter i Moskva georgisk. Men "Genatsvale" skiller sig ud fra resten af institutionen. En af dens navn henviser til det faktum, at denne restaurant er en del af Georgien, hvor folk har blod gæstfrihed og kærlighed til fester.

beskrivelse

Georgiske restauranter i Moskva er placeret i forskellige områder. Men den mest fordelagtige placering tager "Genatsvale". De tre-etagers bygning er i stil med de gamle georgiske bygninger. Det skiller sig ud mod den grå baggrund af Moskva palæer. Forbi restauranten er det umuligt at passere. Lugten af grillet kød og frisk bagværk tiltrækker folk til at komme til lyset.

"Genatsvale" - et netværk af georgiske restauranter i Moskva. Steder med samme navn åbnede i Ostozhenka og Krasnopresnenskaya dæmning. Men den største restaurant er placeret på adressen: ul. Nye Arbat, d. 11, s. № 2.

interiør

Til dekoration bruge naturlige materialer, nemlig mursten, træ og sten. Interiør layout stiliseret georgiske gader. Gulvene er minder om sten asfalteret vej. En vellykket gennemførelse af det indre stål trækonstruktion (bro mølle), samt metal og glas dekoration poster. På trods af alt dette, har situationen viste sig varmt og hyggeligt. Gæsterne kan sidde på de komfortable sofaer med puder. Tabeller er lavet af massivt træ. Vi ser straks, at de er lavet til at holde.

Besøgende er tilgængelige 3 værelser: "Kabinettet af anklageren", "Concert Hall" og "vinkælder". De adskiller sig fra hinanden design og kapacitet. Et ideelt sted for venlige sammenkomster er "vinkælder". Dets vigtigste "trick" - i væggen af vintønder. En koncertsal med en skitse kan rumme op til 60 personer. Den huser bryllupper, fødselsdage og firmafester.

menu

At arbejde i en restaurant kok tilbereder retter af europæiske og georgiske køkken. Hvad der præcist er umuligt at prøve, er det ost supper og fastfood.

I menuen, en masse retter, som omfatter nødder. Den første er "pkhali", "bazhi" og "sacivi". I stigende grad besøgende købte duftende khachapuri, dolma med fløde-hvidløg sauce og ajapsandali.

"Genatsvali" - et paradis for kødspisere. Især for dem, forbereder kebab, tobak, kylling, vagtler og shish kebab på gløderne. Ejere af virksomheder har taget sig af vegetarer. For dem, giver en separat menu, der indeholder friske grøntsager, dumplings med ost og kartofler i et landdistrikt, og meget mere.

Restaurant "Saperavi" Georgiske køkken (Moskva)

Åbning steder afholdt i 2012. Dens navn det modtog til ære for de røde druesorter,. Vil du vide mere? Så læs videre.

beskrivelse

Georgiske restaurant "Saperavi" i Moskva - en kombination af kaukasisk køkken og europæisk interiør. I vor tid er det ikke så almindeligt. Ejere af virksomheder forsøgte at bevæge sig væk fra stereotyper. I rummet er der ingen plastik vinstokke og falske dorne. Alt, hvad vi er vant til at se i de georgiske restauranter åbent i den russiske hovedstad. I dag to institutioner arbejder i Moskva med titlen "Saperavi". Den ene er placeret på 1. Tverskaya Ulitsa, 27, og den anden -. På Pokrovka (d 5, side nummer 5 ..).

menu

Kokken har noget at overraske fans af kulinariske lækkerier. Menuen er altid præsenteret varme måltider, snacks, friske kager, supper og kreative desserter.

Største populære hos de besøgende er:

  • spyd af kylling;
  • suppe "grub";
  • Georgisk hash;
  • khachapuri på gløderne;
  • khinkali;
  • Dorado i drue blade;
  • baklava på Adjara.

Drikkevarer er også repræsenteret i et bredt område. Gæsterne kan bestille en limonade, frugt drikkevarer bær, georgisk øl og mineralvand.

"Fangen i Kaukasus"

Hver af os husker og nogle gange reviderer den eponyme film. Denne film er fjernet for evigt. Selv efter flere årtier det fortsætter med at give en god stemning. Ejerne af restaurant "Fangen i Kaukasus" er også fans Nikulin, Morgunov og Vitsin. De forsøgte at genskabe den samme atmosfære som i filmen. For at se dette, bare gå indenfor.

interiør

På væggene hang med fotografier, der viser de mest levende og mindeværdig filmoptagelser. Og i deres walled øltønder. Det ser bare fantastisk. Det lader til, at du er i en middelalderlig værtshus.

I restauranten er der mange steder, hvor man kan gå på pension efter en venlig chat eller en romantisk kommunikation. Dette er en lille altan, og "vinkælder" og "Saahova Kabinet."

menu

"Fangen i Kaukasus" - det sted, hvor du aldrig vil forlade sultne. snesevis af lækre retter præsenteret i menuen. Og hver af dem ønsker at prøve. Men priserne er ikke billigt. Børn op til 6 år i restauranten maden er gratis, og børn fra 6 til 12 år anvende en 50% rabat. I weekenden (18 timer) i institutionens muntre fester med klovne.

For nemheds skyld er menuvalget opdelt i sektioner, såsom "snacks", "drikke", "pickles", "Salater", "skaldyr" og så videre. I en af hallerne Buffet organiseret dagligt.

Adresse: Moskva, Prospekt Mira, 36 ..

Som konklusion

Vi tilbyder dig de bedste restauranter (georgiske) i Moskva. Alle disse steder kan prale af en varieret menu, fremragende service og en original interiør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.