ComputereComputerspil

"The Witcher 3": de tegn i spillet og pumpning

I 2015 ud kom den længe ventede efterfølger til et af de bedste rollespil i historien. "The Witcher 3: Wild Hunt" - et spil, der vil imponere absolut alle: rimeligheden af kampsystemet, overflod og forskellige figurer, et stort antal fjender, spændende quests, spændende historie og fantastisk grafik ydeevne. Naturligvis som i de foregående dele, vil du spille som Geralt af Rivia, en af de sidste Witcher, som endnu engang har at redde verden, hvis ikke, så i det mindste riget. I spillet "The Witcher 3" tegn er også meget talrige, men det er værd at bemærke, at udvikle og pumpe du kan kun Geralt.

"The Witcher 3" - hvad er dette spil?

Så nu hver respekt gamer der elsker at rollespil, skal kaste sig ud i verden, som tilbyder "The Witcher 3". Tegn der er også udviklende, konstant interagere, så der nu computerspillet ikke optræder som det sceneri, der aldrig ændrer sig - verden er forvandlet, lever sit eget liv. Du skal også indtaste din helt i dette liv, rejser rundt i verden, færdiggøre quests, og gradvist bevæger sig mod målet, samt at være i den endeløse søgen efter sin tabte kærlighed. Fuldstændig nedsænkning i spillet "The Witcher 3" tegn du garantere hundrede procent - så smukt realiseret her hele verden.

Geralt

Tal separat om heltene fra spillet "The Witcher 3". Tegn her er meget forskelligartet, men der er et par grundlæggende. Separat, selvfølgelig skal vi nævne disse tegn for hvem du kan spille. Derfor bør det starte med Geralt af Rivia, den Witcher, der er hovedpersonen i serien i tilfælde af bogen er den oprindelige kilde til verden, og i tv-serien, og alle computerspil. Geralt - en person, der foretrækker at handle alene, tager han på ethvert job, selv de mest vanskelige at tjene til livets ophold siden dengang, da Witcher ordre var vigtigt og enorme, bestået. Og nu til Geralt betragtet som en fremmed, men hvis du ønsker at beskæftige sig med nogle vanskelige og utroligt farlige arbejde, Witcher - er den første person, der er adgang. Det er derfor du hele spillet vil være helt mindre opgaver. Nå, dit primære mål - er at finde Yennifer, din elsker, med hvem du har delt fjender Geralt og hukommelsestab. Som du ved, i spillet "The Witcher 3" karakter udvikling sker samtidig på alle niveauer - både med hensyn til færdigheder, og i den moralske sfære.

Ciri

Alle fans af serien forventer en lille overraskelse - du vil få mulighed for at spille for de andre karakterer - ikke kun for Geralt. Naturligvis skal du forstå, at spillet "The Witcher 3" karakter udvikling vil kun ske i tilfælde af Geralt. Sekundære tegn vil give dig bare en lille smule til at lede - omkring 3-4 timer, hvilket er meget lille sammenlignet med mere end 60 timers gameplay Geralt. Men hvem er denne helt, der vil være den første i en serie af spilbar figur, men ikke den Geralt? Dette Ciri - elev og adopterede datter af Geralt, hvor en serie af bøger spilles næsten vigtigere end ham selv, Geralt. I spillet, hun er også en meget vigtig karakter, men det faktum, at du vil styre det i flere quests, hvilket gør det absolut speciel. Desværre, i spillet "The Witcher 3", vil karakter færdigheder kun være tilgængelig for Geralt, Ciri s hvorfor ledelse er kun en lille bonus for dig, men ikke et fuldgyldigt del af gameplayet.

andre karakterer

Naturligvis, spillet har meget mere karakter, som du simpelthen ikke kan spille, men med hvem du kommunikerer, modtage quests fra dem, få venner med dem eller skændes. I alt i spillet, er der omkring 20 store tegn, men der er også dem, der ikke er så vigtige - de har ingen konto. Som du ved, i spillet "The Witcher 3" karakter færdigheder kun tilgængelig Geralt, så du skal bare nyde godt selskab, hvad enten Triss Merigold eller Matilde. Triss er velkendt for alle de tidligere dele af spillet, da hun var følgesvend og kæreste amnesiac Geralt. Som for Buttercup, denne skjald er til stede i hvert spil og altid leverer spillerne en enorm mængde af sjov, fordi det er en meget karismatisk og interessant. Generelt, vil du se en masse helte i spillet "The Witcher 3" - den maksimale karakter niveau, får du en meget lang tid, så forberede den lange rejse til en verden, hvor alle tegn tæller.

Blødning Geralt

Hvis vi taler om, hvad spillet "The Witcher 3" maksimal karakter niveau, ikke umiddelbart afklare - dette projekt selv er simpelthen ikke til at være, du kan vokse, så længe du ønsker. Dette er garanteret af den åbne verden med en fuld fripleya, det vil sige, at du ikke behøver at udføre alle plottet og nesyuzhetnye quests på en gang - kan du trygt vandre rundt om i verden, udforske det, kæmpe monstre, der vil du møder - og så du vil også være i stand til at udvikle sin karakter. Selvfølgelig er det vigtigste pumpe stadig falder på quests, og derefter dræbe monstre og andre modstandere bringer også sin andel af erfaring, så giv ikke op denne aktivitet. I spillet "The Witcher 3: Wild Hunt" tegn ikke haste dig i at udføre nogen opgaver, så du kan roligt nyde gameplayet.

Bygger af spillet

Så du straks bør forstå, at i dette spil vil være meget vigtigt at spille bygger. Byg - en bestemt måde for fordelingen af point mellem de færdigheder til rådighed for dig til at pumpe. Du behøver kun én Geralt i spillet "The Witcher 3: Wild Hunt" - tegn i andre computerspil ofte er personifikationer af specifikke specialer. Det vil sige, du kan vælge, du vil spille en troldmand, en kriger, en bueskytte og så videre. I dette spil, vil du selv bestemme retningen af udviklingen af din karakter, alt efter hvilken slags færdigheder, du vil pumpe. Men vær opmærksom på, at her behøver du ikke begrænse dit valg af karakter - de færdigheder, som du pumpet, kun understrege funktionerne i din kampstil, og slip ikke til dig en stil, helt kassere resten. Derfor, i spillet "The Witcher 3" nivellering - det er en fornøjelse.

skill points

I spillet "The Witcher 3" udjævning er baseret på evner briller, som du får, når du hæver niveauet. De kan distribueres blandt en række færdigheder, som vil forbedre dette eller hint aspekt af din karakter. Men vær opmærksom på, at med hjælp af hæve niveauer kan du kun få omkring halvfjerds skill points. For det første kan du kigge i verden steder magt, som vil give dig skill points, som du trygt kan bruge uden at hæve niveauet. For det andet vil nogle af de quests, som du vil udføre, bringe dig gratis skill points, så prøv ikke at gå glip af en sekundær opgave at maksimere pumpe sin helt. I projektet "The Witcher 3" spilfigurer ikke får stærkere, det vil sige, at de ikke får en pumpende Geralt. Men de får stærkere sideløbende med dine fremskridt gennem historien.

dygtighed træ

Mange gamere stiller det samme spørgsmål, når de ser spillet "The Witcher 3" - hvordan at pumpe din karakter? Det faktum, at dette projekt gennemføres temmelig komplekst pumpesystem, som du stadig nødt til at vænne sig til. Så, du ved, at du vil modtage i løbet af spillet skill points, og de skal fordeles mellem de forskellige færdigheder. Der er fire dygtighed træ -. En af de største og tre ekstra, "Boy," Signs "og" Alkymi "Bortset fra de vigtigste træet, og alle de andre har deres filialer Derfor vil du nødt til at investere skill points i disse færdigheder i hvert af grenene. der interesserer dig med kvaliteter stigende færdigheder vil du nødt til at investere i dem flere point Desuden systemet implementeres af de såkaldte "skydebaner" - .. ved at investere i et enkelt træ otte skill points, åbner en ny "tier" af færdigheder, som ikke var tilgængelige før -., osv, så du bude de øge indholdet af din karakter i "The Witcher 3", men hver gamer vil eje karakter med forskellige færdigheder.

Generelle færdigheder

Den meget træ, der ikke har nogen grene, tilbyder nogle særlige færdigheder, som kunne være interesseret i nogle af spillerne. For eksempel kan du få mulighed for at se bedre om natten eller genoprette sundhed i dagtimerne hurtigt. Der er færdigheder, som blot øger sundheden, føjet til kritiske skader, hvis du bære rustning og så videre. Vi bør sige, at alle de færdigheder, hvoraf der er omkring 15, er der kun ét niveau, det vil sige, vil der ikke være nogen grene eller skydebaner - alle meget enkle og minimalistiske.

Træ hegn

Hvis du ønsker at forbedre Geralt s bekæmpe side, vil du nødt til at fokusere på træet hegn, som det er, det påvirker, hvordan din karakter vil kæmpe. I alt dette træ har fem filialer. Hurtig angreb er ansvarlig for de hurtige og skarpe slag behandles af din helt. Kraftig angreb er det stik modsatte, da det giver dig mulighed for at fokusere på styrken og kraften i dine angreb, som bliver langsommere, men det ignorerer rustning. Protect taler for sig selv - det giver dig mulighed for at modtage mindre skade og frastøde flere slag. Arbejde med en armbrøst tager dig væk fra den indhegning, og du kan koncentrere dig om at skyde langtrækkende våben. Nå Combat Trans - denne gren, som er ansvarlig for den moralske uddannelse til en kamp, adrenalinen af slaget, og så videre. Hver gren har fire dygtighed, som hver har to til fem pumpe- niveauer.

Tree symboler

Som i de tidligere spil i serien, Geralt har adgang til fem tegn, som hver især er en separat gren af magi. Aard - det er et tegn på, der giver dig mulighed for at skabe en bølge af energi, slår modstanderen ned og ødelægge forhindringer. Irden kan du oprette fælder, der fungerer i et bestemt område og langsomme fjender fanget i det berørte område. Med skilt IGNI du kan løbe ind i modstandere gnister bølge, der påfører skade og har en chance for at sætte ild til fjenden. For at skabe en energi skjold omkring Geralt møder tegnet Quen Axius giver dig mulighed for at kontrollere sindet af fjenden (og andre tegn i dialogen, at overtale ham til at blive til en handlingsrettet beslutning). Som det er tilfældet med hegn, hvert tegn - en gren af færdigheder.

Tree of Alchemy

Nå, den iboende evne hver Witcher - er at skabe potions. Det har også fem filialer, som hver især er en særskilt linje i alkymi og giver dig mulighed for at udforske fire forskellige færdigheder. Den første gren - Potions, med hjælp af hvilken du kan tilberede en række forskellige potions. Den anden gren - madolier, som du derefter kan bruge til at smøre Sværdet, for at gøre det mere magtfulde eller erhvervet visse egenskaber. Den tredje gren er ansvarlig for skabelsen af bomber, som du kan smide på fjenden. Branch mutation giver dig mulighed for at nyde mutagener, samt den nyeste gren af test urter giver dig adgang til mere avancerede potions, der er på de lavere niveauer ville kun have forårsaget dig skade, men nu giver utrolige fordele. Under ingen omstændigheder bør ikke ignorere denne færdighed træ, fordi det kan gøre din karakter er meget stærkere og vil give dig mulighed for at opnå sejr, ikke kun med sværdet.

mutagener

Det er alle de grundlæggende oplysninger om nivellering din karakter i spillet "The Witcher 3". Kvindelige tegn, der ikke er tilgængelige for dig endnu - måske i fjerde del af spillet udviklerne tilføjet muligheden for at vælge tegn eller endda pumpning Ciri, og ikke bare bruge det i et par timer. Men for nu, er du nødt til at fokusere på at forbedre de færdigheder af Geralt og oprette din egen bygge, som du må indse - absolut alle de færdigheder, du ikke kan bløder. Så vælg kun hvad du ønsker at bruge på en regelmæssig basis. Og hvis det ikke glemme mutagener - et særligt stof, som du kan kombinere med dine eksisterende færdigheder. De selv give et lille løft til sundhed, skade eller yderligere Geralt indikatorer. Men hvis du intelligent vil kombinere mutagener med de færdigheder, kan du gøre dem meget mere kraftfuld.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.