ComputereComputerspil

Metoder hvordan at dræbe i Sims "Sims 3"

Sandsynligvis hver spiller i lang tid på at spille The Sims 3, en dag beslutter sig for at grusom skridt - at dræbe din karakter. Nogen ønsker blot at kontrollere og se, hvordan Sim dør. Mange interessant at se Død, hvilket kommer til sit offer. Nogle spillere har fundet i denne eksotiske hobby - de indsamler spøgelser og skabe en hel familie kirkegård.

Så hvordan man dræber en sim? Tredje del af den berømte simulator er særlig generøs til forskellige former for død, men i de første spil i serien af Sims var for meget.

Er det muligt at dræbe en karakter specielt i spillet?

Hvordan til at dræbe simmere i "The Sims 3", og om det overhovedet er muligt? Ja, sandsynligvis, og ikke én måde. Gør det nemt, hvis du ved hvordan. Denne artikel vil detaljeret redegørelse for de måder, hvordan at dræbe en sim og gøre det til et spøgelse. Hvis du er mentalt forberedt på at skille sig af med hans karakter - læs videre.

Hvorfor udviklere får lov til at dø tegn

Sims og efterfølgende ændringer - er primært et liv simulator. Og i det, desværre, der er død. Alt nogensinde dø af alderdom, og dette faktum kan ikke undslippe. Men bortset fra dette dødens lov, i livet er der tragedier, ulykker, katastrofer og ulykker. Alt er uforudsigelig, og kan blive dræbt, selv i det private. For at bringe spillet så tæt på det virkelige liv, det også indført forskellige former for død. Selv om jeg må sige, nogle af dem meget voldelig, og nogle gange endda absurd. Men det hele normalt sker i livet. Og for spillerne er det en anden mulighed for at eksperimentere. Måder at dræbe Sim varieret - nogle af dem kan nemt anvendes på din karakter, og nogle kræver lang forberedelse.

Mød Død!

Hun - den mest mystiske og overnaturlige karakter i spillet. Døden kan ikke styres, og det ser kun efter død af den karakter. Hendes billede er taget fra værker af Terry Pratchett, og det ser temmelig skræmmende: en sort kjole med en hætte på hovedet og en le i hånden. Da de første Sims 3, udseendet af Døden ledsager frygtelige musik. Hvis hun pludselig begynder at spille - dermed i byen døde det næste tegn.

Hvordan det hele begyndte

Sims er det første spil kom ud for 14 år siden, i 2000. I løbet af året, er det blevet en af de mest vellykkede projekter i verden. Spillet er gameplayet mere som en "sandkasse" som et specifikt plot eller mål har ikke været i det. Opførelse af huse, der opfylder behovene i deres karakterer - er det største problem. Allerede i de første spiludviklere har tilladt tegnene ikke kun for at dø af alderdom, men også at dø af forskellige årsager. Men mens de var få. Som i "The Sims" at dræbe en simmer, og at det skal gøres? Vi taler om det yderligere.

Hvordan at slippe af den karakter

Den nemmeste måde at slippe af med irriterende karakter, uden at vente på hans død af alderdom, - drukne. I ethvert spil city nogen er altid dø af denne grund. Men sim bare ikke ønsker at dø. Hvis du længes efter at gøre ham svømme, for eksempel i puljen, det vil stadig komme ud derfra, når træt. For at drukne ham for sikker, skal du sende din karakter i vandet og straks fjerne stigen. Træt fredeligt stakkels fyr druknede.

Mere grusom død - fra ilden. Du er nødt til at låse op tegnet i rummet, fjerne alle døre og porte til at lave mad på komfuret med et lavt niveau af kulinariske færdigheder. Normalt plade lys og dermed låst inde i et rum dør. Til døden ved ild kan stadig bruge ildsteder og fyrværkeri, men kun ved tilstedeværelse af installerede tilføjelser.

Du kan også med vilje dræbe Sim elektrisk stød, tvang flere gange for at reparere enheder med lave niveauer af dygtighed mekanik. En anden meget grusom død - uheld lås og sulte. Der er også en usædvanlig måde - Sim kan dræbe, skræmt til døde på et behov lavt niveau.

Fortsættelse af den berømte simulator - endnu flere nye måder at slippe af den karakter

I 2004 kom en fortsættelse af elskede seere simulator - The Sims 2. I det der er nye muligheder for at dræbe Sim. "The Sims 2" lov til at fortsætte med at håne de tegn, ødelægger deres stadig mere sofistikerede måder.

Udviklerne tilføjet til spillet nogle meget eksotiske metoder. For eksempel kan du vopolzovatsya "tjenester", "kødædende plante-eater. Det lokker bytte med et stykke kage. Det er nødvendigt at placere den inden for rækkevidde af en karakter og vente på, da han fornærmet i forfriskninger.

Rigtig rædsel for Sims-sluts - død af en sværm af fluer. Hvis du ikke giver det at rense et hus og vaske op, når en sværm af fluer spiser gris optrådte i et par sekunder.

Der er en anden sjælden mulighed for at dræbe din simmer. Du har brug for at få ham til at beundre himlen. Hvis alt på hovedet af den stakkels fyr følgesvend falde. Dette er en af de mest latterlige dødsfald i spillet.

Mere traditionelle måder at dræbe en simmer i "The Sims 2" - er at fryse det i det kolde vejr udenfor, eller omvendt, at få alt for længe i solen. Og, kan du sende offeret til stormen til at tage en jacuzzi på taget af huset, og derefter garanteret han død af lynnedslag.

Sim kan også dræbes ved hjælp af sygdom. For at gøre dette, er du nødt til kuld rummet, og han var syg med influenza. Så alt er enkel - ikke give behandling et par dage, og vil være død af ham.

"The Sims 3": hvordan man dræber en sim? instruktion

Denne efterfølger har slået alle rekorder i metoderne til destruktion tegn. Ved eksisterende i de tidligere spil typer af døden tilføjet en masse nye ting. Hvordan til at dræbe simmere i "The Sims 3"? Du er inviteret til mere end 20 muligheder, før de skyldes at sende nogen af dem til lyset.

Traditionelle metoder er forblevet det samme - det er ved at drukne, døden ved ild, hungersnød, den aktuelle strejke, frost eller varme. Med udgivelsen af alle tilføjelser til spillet var der stadig meget at være yderst originale måder hvordan at dræbe simmere i "The Sims 3".

I stedet for en gammel satellit i figurens hoved kan falde en enorm meteorit. Før dette fremgår, at en eller anden grund, var det ved at blive mørkt. Spilleren har et par minutter til at stjæle den sim væk fra farlige steder. Hvis der var et ønske om at dræbe ham - du har brug for at forlade det på stedet af en meteorit.

Meget eksotisk død - den forbandelse af mumien.

Hvis du køber marmelade træet og gøre det tegn spiser sine frugt - havfruer, er det sandsynligt død af en simmer fra en giftig sødme.

Mange former for død dukkede op i tillægget "Universitet". Du kan dræbe en sim udtræksseng, automater stænger eller tvinge ham til at tale i protest mod døden. Første gang hun bliver advaret om ikke at gøre det, og den anden gang vil tage en simmer med dem.

Tillæg "Paradise Island" vil give en uforglemmelig død af mangel på ilt til de dykkere, haj angreb og Krakow, samt gå på brændende pit af gløder.

Den seneste tilføjelse, "frem til fremtiden", forudsat yderligere to muligheder for at slippe af med de irriterende skabninger. Sim kan blive syge af hyppige rejser gennem tiden portalen. Hvis den ikke behandles på hospitalet, døde han tre dage senere. Og der er et dødsfald fra et fald under en flyvning med en rygsæk. Her har spilleren ikke er afhængige af. Bare sim lykkeligt svævede på himlen, og nu dø af et fald fra en højde. Hvis du ikke ønsker at miste, fordi dine karakterer, du har brug for at holde sig væk fra jetpacks.

Sådan beskytter du din simmer fra tidlig død

Så er spørgsmålet om, hvordan man dræber simmere i "The Sims 3" afgjort. Men hvad nu hvis den karakter er meget kær til dig og at miste det kategorisk ikke ønsker at? Konstant skærm er svært for ham, men kan ikke klare at komme til undsætning i tilfælde af fare. I The Sims 3, er dette problem løst med en blomst for døden. Du kan finde den i form af frø (og vokse) eller busk for at finde ham på kirkegården. Sim skal altid bære et trofæ i hans bagage - det vil beskytte det mod for tidlig død. Døden i stedet vælge en blomst. De vigtigste ting - at sikre, at en gave til knoklet altid var med karakter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.