ComputereComputerspil

Hvorfor fold spil: årsager og behandling

Alle PC - er en subtil indretning, til hvilken skade kan forårsage nogen, selv den mindste interferens. Ganske ofte er der situationer, hvor vi, uden selv bemærke, er skadelige for din PC. En konsekvens kan være en ændring, fordi, som ansøgningen vil blive minimeret uafhængigt. Så lad os se på årsagerne til, at spil er slukket.

"Jeg er ikke skyldig"

I tilfælde af en sådan fejl først troede en person, der ikke forstår, hvorfor spillet er konstant minimeret, som følger: "Jeg gjorde ikke noget" Men kilden til problemet ofte ligger her.

For eksempel har nogle modeller af bærbare computere der er en ubehagelig træk. Ved at tilslutte en ekstern enhed (især hovedtelefoner) kontinuerligt laptop begynder at forsøge at forbinde dem. Således kan du ikke kun fint lege legetøj, men bare at sidde på internettet. Hvorfor sker det? Chancerne er, eller forsøgte at geninstallere operativsystemet på egen hånd, enten oprindeligt opstod forkert konfigureret lyddriver (især anvendelig til Windows 8).

Når du tilslutter en ny enhed din bærbare (eller PC) søger automatisk for bilister, men på grund af forkert installation søgning vanskelig. Og det er muligt, at de nødvendige drivere ikke-eksisterende. Løsningen kunne være et genvindingssystem, eller dens fuldstændige geninstallation. Derudover kan du prøve at manuelt at installere driveren.

"Ormekur"

Der er en anden version af, hvorfor spillet folde sig selv. Årsagen kan være en tredjepart program, der opfanger forvaltningen af processoren. I dette tilfælde skal du ikke blive overrasket, hvorfor fold spil. Overvej, hvordan potentielle problemer.

Tilstedeværelsen af virus

Og det er ikke nogen, og Win32.Sality. Forskellige antivirus definere det anderledes, men det fælles navn er uændret. Hvad han kan gøre, og om at behandle det hurtigst muligt?

Naturligvis! Denne virus er ikke kun svaret på spørgsmålet om de bekymringer, du, hvorfor fold spil. Dette er den mindste beskidt trick, som han er i stand til. Mere præcist, bare en bivirkning. "Salita" inficerer de fleste af de eksekverbare filer på computeren, kommer ind i de fleste af de filer og mapper, samt skaber kopier på flytbare medier. Det påvirker ikke kun den sædvanlige program, men også anti-virus software, der gør din computer behandling problematisk. Hertil kommer, han fungerer som autoloader, spyware og keyloggers. Alt andet, virus deaktiverer fejlsikret tilstand, Registreringseditor og Task Manager.

Måder at overvinde dette angreb ikke så meget. Du er nødt til at hente (fra en anden computer) nytten af "Kaspersky Lab", har til formål at fjerne denne virus, køre operativsystemet fra en LiveCD i fejlsikret tilstand og bruge "pille". Men i dette tilfælde, være forberedt på det faktum, at antivirus bare kan fjerne de eksekverbare filer, så du bliver nødt til at genopbygge fra bunden eller geninstallere systemet.

modem

Som jeg nævnte i det foregående punkt, hvorfor fold spil sagen til den side af processen. Hvis du bruger et USB-modem, er det sandsynligt, at forårsage nedbrud spil er det. Det faktum, at kontrollen modem jævnligt opdatere driverne på internettet, og det er, hvad der forårsager foldning af spillet.

Behandlet denne ulejlighed blot fjerne programmet for vedligeholdelse modem. Problemet er ikke her. Det vil også fungere uden. På den anden side, kan du skrive i kommandolinjen kommandoen "msconfig" i det vindue, der vises, gå til "tjenester" og fjern tick "OUC" eller enhver anden tjeneste, der er ansvarlig for at opdatere softwaren modem.

generel anæstesi

Ved ovenstående bør det tilføjes, at vi undertiden, endda uden at mærke, vi skaber problemer for os selv. Prøv at åbne Opgavestyring. Måske du personligt eller nogen af de programmer nødt til at ændre, og nu han beslutter, hvornår og hvad de skal gøre. Det er alt, vi håber, at disse tips vil hjælpe dig med at løse problemerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.