ComputereComputerspil

De bedste strategier for "Android": listen

Mobilspil bliver mere populært. Mange brugere foretrækker at spille på smartphone, ikke på computeren. Mobilspil giver dig mulighed for at have det sjovt på vejen og ikke bruge store sum penge ved at købe en stærk hardware til en pc. Næsten alle mobile spil kører problemfrit på mellemtone telefoner. Det er værd at bemærke, at mobilspil koster mindre for brugeren. De fleste udgivelser er gratis, resten er overkommelig. Særligt populært blandt spillere er spil i strategiens genre, der kan bæres væk i lange timer. I dag vil vi overveje de bedste strategier for "Android".

Plague Inc.

Mange hørte om det. Derfor kunne hun bare ikke gå glip af den bedste strategi for "Android". Spillet er lavet i form af en simulator af virussen. Spilleren skal udvikle sygdommen for at ødelægge hele menneskeheden. Du bliver nødt til at starte med en almindelig hoste og udvikle den til den farligste sygdom i historien. Selv mange af de bedste strategier for "Android" kan ikke prale af så mange muligheder som Plague Inc. Mennesket vil modstå, når man udvikler en medicin, så udvikle din virus. I spillet er der verdenshændelser, der vælges tilfældigt. Hvert nyt spil er ikke som det forrige. Der er flere tilstande, god animation og lyd. Plague Inc. Det var klart, at det fortjente den bedste strategi for "Android". Download det gratis på PlayMarket.

Planter vs. Zombier 2

Den berømte fortsættelse af spillet, hvoraf den første del omdrev repræsentationen fra mange brugere om mobilspil. I den bedste strategi for "Android" på russisk blev spillet takket være den fremragende grafik, god stemmevirkende og fremragende gameplay. Du er en landmand og kæmper mod zombier. I dette vil du blive hjulpet af forskellige planter, der åbner som du går igennem. Ofte kan de bedste spil (strategier) til "Android" ikke prale af en spændende historie. Planter vs. Zombier 2 i denne henseende har lykkedes. Grunden bærer væk i lange timer. I den nye del vil du rejse i forskellige tidspunkter. Zombier er blevet klogere, med endnu større iver, de ønsker at komme til dig. Undead tøj afhænger af den æra, hvor du spiller. Udseendet af kortet afhænger også af det. Til din rådighed er endnu flere planter. Der er en enorm mængde bonusser, som du kan åbne, udfører yderligere opgaver. Spillet distribueres gratis, du kan installere det i PlayMarket.

Europæisk krig

De bedste strategier for "Android" uden internettet i dag er mindre almindelige. Der er dog brugere, der ikke kan være permanent forbundet med internettet, men de vil gerne dræbe tid på at spille deres yndlingsspil. European War - et mobilspil i strategiens genre kræver ikke en permanent forbindelse til internettet. Brugeren får mulighed for at deltage i de blodige kampe i XVIII-XIX århundreder. Sejr er meget svært at opnå her, det vil være nødvendigt at prøve mange taktikker for at opnå det ønskede. Fjendens intelligens er på et højt niveau, han er i stand til at forudsige enhver bevægelse, du laver.

Først vælger du et imperium på 6 mulige. Blandt dem er selvfølgelig den russiske. Til din rådighed modtager du en hær og lande. I fremtiden skal du fange fjendensceller for at modtage ekstra indtægter og evnen til at bygge forskellige bygninger. At gribe landet er nok til at ødelægge fjendens hovedstad. Opmærksomhed fortjener et kort, der er kopieret fra ægte.

Glæder i spillet et flot billede og animation. Der er tre spiltilstande, der ikke tillader at kede sig. Også tilføjet 5 sværhedsgrader. For et behageligt og glat spil anbefales det at bruge en kraftig smartphone eller tablet. Spillet distribueres på fri basis.

Greed Corp HD

Et fremragende spil i strategien genre med fremragende grafik og specialeffekter. Hovedformålet med en gamer er ødelæggelsen af modstanderen og beslaglæggelsen af jord. Ved første øjekast synes dette simpelt. Faktisk er det ikke sådan. Hver tur skal tænkes igennem, en mindre fejl kan føre til nederlag.

Til at begynde med skal du oprette en profil, der angiver kaldenavn og andre oplysninger om afspilleren. Lige efter det kan du starte spil processen. Der er en multiuser og single mode. For at blive bekendt med det grundlæggende, kan du se en særlig video.

Især rart at spille på enheder, der har en stor skærm. På mindre er det ubelejligt at lave bevægelser. Du kan downloade spillet gratis fra PlayMarket.

Orme 2010

Det berømte spil, der kom til "Android" -enhederne. Her ventes du af fascinerende og munter kampe mellem orme. Præsenteret et stort antal våben og kort. At vinde det er nok til at ødelægge alle modstanderne. Der er en enkelt tilstand, samt en multiplayer-tilstand, hvor du kan lege med dine venner. Glæder sig over animation og ødelæggelse af omverdenen. Ekstra fornøjelse bringer stemme. Spillet har modtaget positive anmeldelser fra gamere og kan prale af millioner af downloads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.