SkønhedKosmetik

Cleanser for huden (anmeldelser)

Huden i ansigtet kræver konstant skånsom pleje. For at opretholde ungdommelighed og forebygge for tidlig rynker, skal du vælge den rigtige sæbe. Til dato, deres valg er stor nok til enhver hudtype. Det kan være så skønhedsprodukter virksomheder, og midlerne til populære hjemmelavede opskrifter.

Hud udrensning - en vigtig dagligt ritual

Enhver kvinde har brug for at vide, at huden har brug for regelmæssig daglig rengøring, uanset alder. Det er fordi i løbet af dagen epidermis står forskellige forurenende stoffer, der tilstopper porerne. Efter en tid på ansigt pludselig dukke acne, rødme, bumser. Det samme problem plaget ejere af fedtet og kombineret hud.

Undgå lignende problemer kan være kun på én betingelse - brug rensemidler. Proceduren er ideelt gennemført i morgen og aften. Dyb udrensning hud viser mindst 2 gange om ugen. Hvad er brug for at genoprette den skønhed det afhænger af individuelle præferencer. Det kunne være klar en butik eller hjem retsmidler. Det skal erindres, at for sidstnævnte skal du bruge naturlige ingredienser.

dyb udrensning

Denne procedure anbefales Estheticians prodelyvat 2 gange om ugen i hjemmet, især hvis huden er udsat for fedt. De mest succesfulde rensemidler til ansigt, i dette tilfælde - scrubs og masker. Bare husk på, at de skal anvendes på den forberedte hud. For at gøre dette, gør et dampbad på grundlag af lægeurter. Scrub gnides let ind i huden i 2-3 minutter, derefter skyllet samt belagt maske. Den sidste etape - en nærende creme (efter hudtype).

kosmetisk mælk

Af alle de rengøringsmidler er den mest skånsomme og omsorgsfuld. I kosmetik, der er 2 typer af kosmetiske mælk er den ene anvendes til at fjerne makeup, den anden renser overfladen af dermis. Det fjerner perfekt snavs akkumuleret i porerne, og overskydende fedt. Piger og kvinder med tør hud kosmetologer anbefaler at bruge det til daglig vask og glemme alt om vand fra hanen. Påfør lotion skal være morgen og aften.

Uden en stor indsats og omkostninger er blød betyder, at du kan lave mad derhjemme i henhold til den hudtype. Med øget talgkirtlerne bliver nødt til at blande æggeblommer, citronsaft og en lille mængde af cognac. For tør hud afhjælpning bør være ikke alene renser, men også nærende. Derfor vil den positive effekt være efter anvendelse af mælk på basis af æggeblommer, og infusion af kamille eller arv.

Sæbe til at rense huden

Det menes, at den gammeldags måde, med sæbe til at rense huden på ansigtet ikke kan. De stoffer, der er indeholdt i det, beskadige lipidlaget og forstyrrer driften af epidermis. Herfra begynder de forskellige problemer som peeling, rødme, komedoner. Endnu producenter af kosmetik kunne skabe egnede blæsemidler, der blidt fjerner snavs fra overfladen af den mest følsomme hud.

I sammensætningen af sæbe til vask bør være vegetabilske ingredienser, kosmetik (fugtgivende) olie og ingen alkali. Niveauet af pH skal være neutral.

Sæbe til at rense huden kan også gøres derhjemme. Tør hud er egnet blanding af mælkepulver, lavendelolie og havremel. At rense fedtet hud skal bruge en baby- sæbespåner, brygget med kogende vand, borsyre, ammoniak og kamfer alkohol, hydrogenperoxid.

Hvordan man vælger et kosmetisk produkt?

Et velvalgt rengøringsmidler til huden bør være fuldt klare deres opgaver, for at fjerne snavs fra overfladen og ikke forårsager allergier. Selvfølgelig er et sådant valg bedst at overlade til en specialist (ikke en butik) - kosmetolog eller hudlæge. Hvis dette ikke er muligt, anmeldelser anbefale, når de køber være opmærksom på ikke at de kendte producenter, og på de komponenter, der indgår i dette produkt, og den type hud, som det er beregnet til.

Fedtet hud sæbe bør være en gel med små slibepartikler (scrubs). Præparatet bør ikke være fløde eller glycerin. Med disse komponenter i hudtype er ikke venlige, som kan bestemmes ved forringelse af dens tilstand. Til daglig brug og egnede lotioner, tonika og skum. Undersøg, om det valgte produkt er let nok. Hvis du ikke stadig føle tilstedeværelsen af en film på huden efter brug, så betyder det, kan du roligt anvendelse på kosmetiske procedurer.

Bedste kosmetik til fedtet hud

De mest populære blandt ejere af fedtet hudtype kosmetiske produkter er følgende:

  • Blid eksfoliering Diademine.
  • Cleansing Gel Clean & Clear.
  • Cleanser Mary Kay serie timewise og Botanisk effekter.
  • Gel skin kombineret Bioderma (Atoderm PP Gel).
  • Udrensning serien Garnier "Clean hud".
  • Cleansing Foam Shiseido-fluid.
  • Udrensning kosmetik Natura siberica.
  • Produkter Vichy Normaderm serien.

Opskrifter til hud udrensning

Ifølge anmeldelser, mælkeprodukter - det er en glimrende sæbe til ansigtet. Brug for sådanne tilfælde kvinder rådes til yoghurt, kefir, mælk, yoghurt. Fedtet hud er mere egnet kefir eller yoghurt. Det er bedre ikke at bruge produkterne fra hylderne, og virkelig hjem.

Rengøring blanding kan fremstilles ud fra havreflager (0,5 kopper), kærnemælk (5 Art. Skeer) og citronsaft (2 spsk. Skeer). Alle komponenter, der er nødvendige for at tilslutte og blandes. Påfør på ansigtet skal være i en cirkulær bevægelse, kan du lade et par minutter. Skyllevand ved stuetemperatur.

Perfekt ren forurenet hud Bran (ris, hvede), som blandes med yoghurt, mælk eller vand. Ingen grund til at gnide den resulterende masse med en kraft, skal bevægelserne være blød og glat. Skrub godt klare opgaven og hurtigt fjerner overskydende olie og snavs.

Det passer til en tør hud?

Konstant irritation, en følelse af trykken og afskalning - de særlige kendetegn ved tør hudtype. Vælg en sæbe til ansigt, i dette tilfælde skal også være forsigtig. Korrekt får for første anvendelse af mindre prober valgt kosmetik. Hvis rensemidler helt ankom, giver det mening at købe dem fuldt ud.

Sammensætningen af produktet til at rense den tørre type hud skal være ceramider, liposomer, linolsyre. De vil give den nødvendige ernæring og du fjerner det fra overfladen af dermis naturlige fedtlag. Scrubs er uønskeligt at anvende, for ikke at beskadige sarte hud af faste partikler. Alkohol-baserede tør-typen kontraindiceret.

For at kunne ren, tør hud, er det bedre at bruge en lotion eller tonic gelé. Anmeldelser af Women anbefalede cleanser 3 i 1 tidsmæssigt serie fra Mary Kay. Denne creme med en lille mængde af pellets indeholdende forskellige planteekstrakter og essentielle huden vitaminer. Du kan også hente en rensemælk, lotion, gel kendte mærker af kosmetik apotek Vichy (serie Purete Thermal).

hjemmelavede metoder

du kan tilberede dejlige rensemidler derhjemme. Anmeldelser ejere af tør hud siges, at i dette tilfælde er det nødvendigt at ty til hjælp fra kosmetiske olier: hjul, havtorn, mandel, avocado, vindruekerneolie, abrikos, morgenfrue, macadamia nødder, sesam og fersken. Hver af dem har visse nyttige egenskaber.

For at olien kan anvendes som rensemiddel, er det forvarmet. Til dette formål bedre at tage hvedekimolie, abrikos eller fersken. Vatpind er nødvendig for at suge i en varm væske og tør ansigtet.

Huset kan udarbejde en særlig toilet vand til tør hud. Det er nødvendigt at hælde hvidvin (1 kop) hel hvede (2 spsk. Skeer) og lad i 5 dage i et mørkt sted. Den resulterende infusion filtreres og sættes til flydende 1 æggeblomme. Den resulterende sæbe er ideel til aften procedurer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.