ForretningSalget

Discount Centre i Moskva og kundeanmeldelser. Butikker permanente salg. adresse

Blandt de utallige Moskva butikker og indkøbscentre besætte en særlig plads rabat centre, hvor man kan fylde din garderobe med kvalitet mærkevarer ting kan være i temmelig rimelige priser.

Moderne rabat centre i Moskva blev kombineret under ét tag mange mærker af tøj, sko, tilbehør og sportsudstyr. Rabatter og tilbud hele tiden handler i modsætning til konventionelle butikker, hvor de kan være kun sæsonbestemt eller Pre.

Hvad er solgt i et discount-centre?

Hvert par måneder af kendte mærker af tøj og fodtøj opdatere deres samlinger. For at gøre plads til nye ting, usolgte resterne af de tidligere modeller, sendes de til de enkelte butikker - rabatter. Blandt de dyre luksusmærker endda der en slags uskreven etikette, hvorefter tilstedeværelsen af butikken usolgte varer i høj grad reducerer sit image.

Rester af færdige produkter kan sælge sig selv fabrikker. Små engros købere køber hele deres partier og derefter sælge tøj og fodtøj detail. Disse forretninger har deres navn - "outlet". Men ofte ejere af kommercielle sites har forskellige forsyningskilder (såsom kædebutikker og fabrikker), så der er i princippet ingen forskel, hvor produktet venter på en køber - i butikken eller fabrikken. Væsentlige forskelle med hensyn til "outlet" og "discount center" i Moskva er der.

Outlets Rural

I Europa de fælles hele discount-landsbyer, som er et par korte gader med masser af små bygninger med butikker og cafeer. Relativt nylig, begyndte disse kommercielle sites skal vises i Moskva.

Outlet "Belaya Dacha" Kotelniki, et par kilometer fra MKAD på New Ryazan motorvejen. Åbnede i 2012 shopping kompleks - den største rabat center i Moskva og Moskva-regionen. Mere end 150 kendte mærker af kvinders og mænds tøj og sko, baby-varer, tilbehør, husholdningsartikler, tøj, kosmetik, har sportsudstyr butikker åbnet deres rabat i "Belaya Dacha". Komplekset selv er mere som en mini-by med sine gader og steder for rekreation.

Vnukovo Outlet Village - en anden stor afsætningsmulighed for Kiev hovedvej 8 kilometer fra MKAD. rabat område varierer fra 30 til 70%, og ved at placere shopping i et skovområde kan være ideel at kombinere med resten.

En anden Outlet, Fashion House, der ligger i den lille by med ikke en meget attraktiv navnet "sort mudder", som er 14 km af Leningrad motorvejen. Den indendørs indkøbscenter husede en bred vifte af rabat priser og image fra de unge og lave omkostninger Reserveret, Mango og Motivi til luksus Trussardi og Versace.

De største rabat centre i Moskva

Nu vil vi tale om, hvad man spiser store rabat centre i Moskva. Adresser, kan planlægge og telefonnumre angives på de officielle hjemmesider.

"Ordzhonikidze, 11" - en temmelig stor rabat multicenter, som ligger på den eponyme adresse i en tidligere fabrik. Han ligner mere et almindeligt indkøbscenter, hvor kædebutikker fortyndes apoteker og hyggelige caféer. På trods af, at butikken kan have tegnet "rabat" indgang, kan rabat kun gælder for en begrænset del af hele området.

I centrum af Moskva i sports kompleks "Olympic" ligger også et indkøbscenter med en rabat mange kendte mærker.

rabat "Efternavn" netværk omfatter omkring Moskva omkring 20 point. Men som Rådet for shopaholics, giver det mening at kigge efter børnetøj, skoleuniformer og artikler til hjemmet.

Blandt stor rabat centre kan nævnes shoppingcentret "AST" i metro-området, overfor hotellet "Izmailovo" shopping center "BRENDSITI" 26 km MKAD og indkøbscenter "Savelovsky" til Metro station.

Dette er ikke en komplet liste over alle rabatter og forretninger i Moskva.

Sporting nedsatte centre i Moskva

Sport og aktiv fritid bare brug for en komfortabel og behageligt tøj og sko. Alle kendte sports virksomheden konstant forbedre deres produkter, udvikle og anvende nye teknologier og materialer, der bedst opfylder alle de fysiologiske og ergonomiske funktioner. Det kan ikke påvirke prisen på mærkevarer sportstøj, sko, tilbehør og udstyr. Til besparelser uden at kompromittere den kvalitet og komfort, meget populære særlige rabat centre for sportsartikler. Her, som regel, resterne af tidligere kollektioner sælges.

I modsætning hertil er fritidstøj og sportssko ikke udmærker sig ved stor variation på mode. Derfor erhverve en model af sidste sæson, skal du ikke være bange for at holde trit med den tendens. I Moskva kan du finde rabat centre i næsten alle sportsmærker, "Adidas", "Nike", "Reebok", "Puma", og andre.

Stort set alle mærkevarer netværk har deres egne hjemmesider, hvor du kan finde adresser på butikker, rabat centre, og nogle gange kataloger.

"Adidas" discount-centre

Firm "Adidas" i årtier synonyme med kvalitet, pålidelighed og prestige. Proprietary trading netværk omfatter snesevis af butikker og rabat centre "Adidas" i Moskva.

Company butikker er konstant udfører salget. Men modellerne falder stadig ind i discount centre, hvor priserne nå 70%. Hvor du kan finde afslappet og sportstøj, fodtøj og udstyr, babyprodukter og tilbehør.

Nogle store stores produkter kendt tyske mærker sameksistere med andre kendte virksomheder, såsom i "Capitol" indkøbscenter, en butik på gaden. Ordzhonikidze, 11, eller i et indkøbscenter kompleks på AST Izmailovo Highway 71A. Andre rabat centre "Adidas" i Moskva er monobrand.

Rabatter "Nike"

En anden velkendt mærke, Nike, ligger i området over nedsatte centre som sport tøj og sko, samt muligheder for hverdagsbrug.

En stor rabat center "Nike" i Moskva ligger i "Savelovskaya" metro station. En anden - Rustik Outlet "Belaya Dacha" Novoryazanskoye motorvejen. Katalog og adresser på alle Nike detailforretninger kan findes på mærkets hjemmeside. Så kører en velkendt og offentliggjort af mange berømtheder "tick" i "Nike" rabat center i Moskva kan med held købe med en rabat på 50-60%.

Rabatter "Reebok"

Varer mærke Reebok i stigende grad findes blandt rækken af enhver sports butik. Egne rabat centre "Reebok" i Moskva et par stykker. Den gennemsnitlige rabat er 30-60%. Periodisk eje aktier i "2 for 1" eller "2-nd halv pris." Som en del af sådanne aktier kan købes sport og fritidstøj og sko i forskellige linjer af mænds og kvinders kollektioner. "Reebok" nogle gange udvikler og implementerer fælles ideer med kendte designere, hvilket bringer frem i lyset vises originale design ting sport orientering. Således produktivt samarbejde med Giorgio Armani førte til den fælles linje med beklædning og fodtøj, forenet upåklagelig stil og moderne sport teknologi.

Discount centre på internettet

Besøg nogle rabat centre kan uden at forlade huset i Moskva. For eksempel, en online rabat Lookmania samarbejder med mange rabatter til Moskva (med handelshus "CUM", for eksempel) og organiserer leverancen ikke kun i Moskva og Moskva-regionen, men i hele Rusland. Andre rabatter placeret online katalog bare til orientering, og for køb stadig nødt til at gå til selve butikken.

Under alle omstændigheder, at muligheden for at købe høj kvalitet mærkevarer ting til rimelige priser værd rabatter taget en fast plads på listen over steder for shopping.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.