SundhedMedicin

Aspirator til en næse. Børn emhætte næse: Pris

Løbende næse under forkølelse bringer en masse problemer og ulemper: har svært ved at trække vejret og spise, forhindrer kløe, vises betændelse i slimhinderne. Denne betingelse forårsager hovedpine og øget irritabilitet. Hvis en voksen er god nok til at blæse sin næse for at lette sundhed, børn op til tre år - fem til at udføre en sådan procedure ikke kan. Sådan hjælper dit barn til at rense hans næse? Brug nasale aspirators til børn. Hvilken slags enheder, hvordan man bruger dem, og hvordan man vælger den rigtige enhed - alt dette vil du lære af denne artikel.

Emhætte - hvad er det?

Emhætte til en næse - en enhed, der giver dig mulighed for sikkert at "suge" slim fra næseborene på et barn, der lider af en løbende næse. Umiddelbart efter indgrebet, ordentligt holdt barnet normal nasal vejrtrækning, ubehag forsvinder i løbet af et måltid, at få bedre søvn. Endvidere oprensning af næsepassagerne er forebyggelse af komplikationer af almindelig forkølelse, såsom tonsillitis, otitis, sinusitis.

Hvis din læge har ordineret nogen nasale præparater til behandling af et barn, efter rensning passager i slim med en aspirator, vil medicinen virker langt mere effektivt. Producenterne har udviklet forskellige nasale Aspiratører børn. Det særlige ved hver af dem, da de har fordele og ulemper, diskuteres her under.

Sugning-injektionssprøjte

Aspirator til en næse i form af en sprøjte kaldes også "gummi pære." Dette er den mest enkle og overkommelige anordning til rengøring af næsen. Prisen for denne enhed er omkring 50-60 rubler. De kommer med massiv gummi eller silikone tud, med aftagelige plastkasser dyser. Bedre at vælge en suge sprøjte med en bred-silicone tud - denne formular forhindre dyb traumatisk indtrængning af næsepassagen. Enheden kan bruges ikke kun under sygdommen, men også til daglig hygiejne.

I denne form for ansøgning er enkel emhætte. Klik på gummi "pæren" lukke luften. Derefter placere spidsen i næseboret og barn løsne gradvist, således suger slim. Gentag med det andet næsebor.

Denne type af støvsugere til rådighed i følgende mærker: "Newbie", "Malyatko", "Cicco". Ofte kommer sammen ekstra dyse til rengøring af ørerne og den særlige opløsning til nasal lavage. På trods af den ovenfor agtelse, som har en suge næse, virkelige mødre taler om sin lave effekt i behandlingen af rhinitis.

mekanisk aspirator

Aspirator næse af røret såkaldte mekanisk. Dens funktionsprincip er, at den ene ende af rør indsat i næsen af barnet, på den anden side en voksen mekanisk kraft suger slim. Fordelen ved denne type emhætte er i stand til at styre den kraft af sugning, forhindre skade på den lille tud. Et specielt filter beskytter smittespredning mellem voksen og barn. Meget dyrere end "gummi pære" er dette barn aspirator næse, dens pris varierer fra 250 til 500 rubler.

Mekanisk betjent sug er NoseFrida, «Otrivin" "Atopita", "Physiomer". Denne type af børns nasal enhed er populære hos forbrugerne. Moms forklare deres valg af bekvemmelighed, effektivitet og relativt lave omkostninger af enheden.

elektroniske aspirators

Brugen af elektronisk udstyr til at suge slim fra næse er enkel. Du skal placere spidsen i den nasale passage af barnet og skub startknap af enheden. Nogle modeller er udstyret med en sådan yderligere funktion som en aerosolspray. Desuden ofte i Sættet indeholder tip til både børn og voksne, som er en fordel med hensyn til brugbarhed og omkostningseffektivitet af indretningen. I de fleste tilfælde de elektroniske anordninger er drevet af batterier, nogle gange fra lysnettet eller batterier. Men der har de en væsentlig ulempe: på sådan nasal emhætte for prisen kan gå op til 5000 rubler. Vi bør også bemærke, at effektiviteten af enheden afhænger af dens kapacitet. Derfor være særlig opmærksom på denne parameter, når der vælges børns renere elektronisk næse type.

Elektronisk suge mærke "Coquelin"

"Coquelin" - nasal emhætte, som er udstyret med forskellige ekstra funktioner. Produceret af enheden i Sydkorea, så pålidelighed og kvalitet er garanteret. Udviklet flere modeller af emhætte:

  1. "Coquelin Original" - er den eneste af en række af brand maskine, som ikke kun anvendes til rengøring af hulrummet af næsepassagerne, men også for tørre øjne. Denne indretning renser passager af slim, og også pre irrigates deres særlige antiseptisk opløsning. Sættet indeholder en sprøjtedyse (til vanding), voksen og børns dyse aspirator. Indretningen får strøm fra et genopladeligt batteri. Opladeren leveres også i kittet. Opladning af batteriet i 8-12 timer.
  2. "Coquelin Ny" er forskellig fra den tidligere model forbedret silikone dyser og forhøjet med 20% kapacitet af instrumentet. Det anbefales at bruge for børn over måneden.
  3. "Coquelin Deluxe" - en emhætte nasale nyeste modeller fra denne producent. Avanceret dyse kan anvendes til behandling af almindelig forkølelse hos spædbørn. Endvidere væsentligt forøget maskinkapacitet og stærkt reduceret tidspunktet for fuld opladning (op til 6 timer).

Forbruger vurderinger viser, at de første to modeller er ikke særlig effektive til at håndtere denne opgave på grund af manglende effekt af enheden. Den er udstyret med høj effektivitet, økonomi og brugervenlighed af den nyeste model i serien. Hurtigt blev populær på markedet og har vundet tillid kunder, såsom elektronisk barn emhætte næse. Prisen for "Deluxe Coquelin" er 5000-6000 rubler.

Emhætte "Clean næse"

Nasal instrument "Clean næse" - den elektroniske suge type. Det er kompakt, sikker til behandling af barnet. Drevet af to AA-batterier. De er bekvemt at bruge på vejen. Et særligt træk ved denne model nasale enheder er forprogrammerede melodier (ud af 12) - de distrahere barnet fra den ubehagelige nasale rengøring.

aspirators vakuum

Aspirators, hvis operation består i vakuum suge slim ud af næsen, der betragtes som de mest effektive. I en kort tid, vil enheden være med til at rydde nasale passager baby. For at bruge det kræver husstand støvsuger - han skaber et vakuum effekt. Hvis du vil bruge er nødvendigt at forbinde sug til næsen til en støvsuger, indstillet til 800-1800 watt. Forældre ofte nægter at købe denne type enhed, der forklarer sit valg af for høje effekt enheder, ikke-kompakte størrelse, støj under drift. Men for at klare den stærke tilstoppet næse kan kun støvsuge emhætte næse. Prisen for denne enhed ligger fra 600 til flere tusinde rubler.

Emhætte "Clean næse"

I betragtning af de negative udtalelser fra forældre til et vakuum som nasale enheder, har producenterne udviklet en helt nyskabende opfindelse - "Rent næse" Børn emhætte Dens funktion er at den kan modificeres fra en konventionel mekanisk indretning i vakuum aspirator. En anden fordel er tilgængeligheden af en komplet enhed af en særlig dyse med en lås til nyfødte. For at bruge en sådan enhed kan både børn og voksne. Det tiltrækker forbrugerne også værdi for pengene. Det er værd at en sådan anordning er omkring 500 rubler.

Funktioner i programmet sugeapparater

For sikker og effektiv anvendelse af barn nasal emhætte nødt til at følge et par retningslinjer:

  1. Rengøringsindretning behøver kun næsen efter vask slag med særlige løsninger. Da slim bliver tyndere, er det lettere at fjerne emhætte.
  2. Barnet skal være i en siddende eller tilbagelænet under proceduren.
  3. Efter hver bruger alle dele i kontakt med næsen eller munden dele skal vaskes grundigt med vand og sæbe.
  4. Hold enheden skal være utilgængeligt for børn, da det emhætte har små dele.
  5. Brug ikke denne enhed med hyppige næseblod, svælg tumorer eller fuldstændig tilstopning af næsepassagerne.

Korrekt valgte emhætte næse vil være uundværlig for hele familien i lang tid. Moms taler om hurtig genopretning babyer når du bruger enheden. Desuden bemærkes det, at børn, der udfører regelmæssige forebyggende procedurer ved hjælp af en nasal emhætte, bliver syge mindre ofte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.