SundhedMedicin

Sådan fjerner hård hud på hænderne ved hjælp af folkemusik retsmidler

Hård hud på hænder forekomme sjældent. Fordi for at "tjene" sådan problemer selv, skal du arbejde hårdt i den sandeste betydning. Sådanne tætninger huden kan levere en masse besvær, i forbindelse med hvilket de forsøger at fjerne så hurtigt som muligt.

Slip af med ikke meget vanskeligt fra hård hud på hænderne. Til dette formål, og medicin og folkemusik retsmidler. Med hensyn til sidstnævnte, så er det det, vi vil dække i denne artikel.

For at fjerne hård hud på hænderne, vi har brug for:

 • solsikke øjeblikket olie;
 • propolis;
 • avner fra løg og æble cider eddike;
 • nyslået blade af aloe;
 • citronskal;
 • frisk mælk og svesker.

Sådan fjerner ligtorne på hænder med traditionel medicin

 1. Hver aften inden jeg går i seng tørre sæl på huden bør generøst smøres lille mængde solsikkeolie. Under denne procedure, skal du omhyggeligt massere og ælte det berørte område. Det anbefales at gentage disse aktiviteter, så længe kornet ikke er helt blødgøre og vil ikke forsvinde.
 2. For at slippe af tørre segl på håndflader og fingre er meget gode til at hjælpe propolis. Det bør være blandet med en lille mængde fedt, og derefter forme den gennemsnitlige kage. Den resulterende masse forpligtet til at anvende til det berørte område, er det ensartet fordelt. I denne stilling, propolis er tilrådeligt at holde mindst en halv time, men du kan alle forlade for natten.
 3. Løg skræl hurtigt nok kan hjælpe med at fjerne hård hud på hans hånd. Hvad gør man med dette produkt - se næste. Det er nødvendigt at fjerne sværen fra flere løg, læg dem i et glas krukke, så hæld spisning cider eddike. Derefter er beholderen kræves lukkes tæt og henstår i en yderligere infusion i 14 dage. Som tiden går, bør skallerne komme ud af krukken, og tillægger det berørte område, en pre-coat med majs fedt eller vaseline. Den kompres bør overlades for natten, og om morgenen den blødgjorte forsegling er forpligtet til at skrabe ved hjælp af en pimpsten eller neglefil.
 4. Hård hud på hænder og kan fjernes ved hjælp af citronskal. Til dette keratinous del bør i varmt vand til damp og til at klæbe dertil citronskal med pulp. Denne procedure skal gentages i 2-3 dage, hvorefter majs kan være pænt skåret.
 5. For sådanne problemer er det også anbefales at bruge nyslået aloe blad. Det skal være godt vaskede, skåret på langs og derefter lægge på den kødfulde side af majs og sikker gips. Terapeutisk komprimere bør overlades til en dag. Han vil gøre liderlig del blødere og kan nemt fjernes.
 6. En anden effektiv metode til at slippe af tør majs er brugen svesker. For at gøre dette, vaskes omhyggeligt tørret frugt kræves at koge 100 gram mælk til en fjerdedel af en time. Efter dette, skal du fjern kernerne, og kødet er knyttet til sprukken område. Når komprimere køle helt, skal den udskiftes med en ny, og så op til 10 gange om dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.